Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (129)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

o reteta buna de tocanita de vita are cineva?
am cumpata manzat de la Metro pentru Matei...si am luat si pentru noi asa ca musai sa facceva bun

Matei - luna a 10-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Andrei Ioan (racusor)si Stefan Calin (ariana), 11 luni deja!!! multe inainte si fericite!! cat batem din palme si facem anul!

Victor (ilinca)! 10 luni!!

Matei Gabriel (creatza) si Adina Stefania (Lauri_ca)!! 9 luni!!

Isa mai 2011

delfinasul Hannah Isabela ianuarie-aprilie 2011(19.06.2010)

printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Isa si Vladut

Isa si delfinasii clujeni

Mergi la inceput

daca ieri i-am dat salau (aliment nou) pot sa ii pun astazi in paste+vita si suc de rosii? ar fi tot aliment nou?
pana la ce varsta e regula asta cu 3 zile un aliment nou?

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Multumim pentru urari. Parca mai ieri am adus-o de la spital si era asa de mititica si slabuta..., acum are mama fata mare, nici nu stiu cum a trecut timpul.
La multe lunite si lui Andrei , Victor si Matei!
Catalina, Rubia cata putere ati avut sa treceti prin toate necazurile si sa mergeti inainte. Bravo voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

daca ieri i-am dat salau (aliment nou) pot sa ii pun astazi in paste+vita si suc de rosii? ar fi tot aliment nou?

Noi 2

pana ai incercat toate alimentele... teoretic...
eu una nu mai procedez de ceva vreme asa...de fapt nici cand am inceput diversificarea n-am stat 3 zile sa astept...noi inca n-am bagat peste, asta pt ca noi nu mancam peste(sau cel putin eu una...) dar o sa-i dau si lui , candva...poate o sa-i placa...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Despre febra, a pus mai demult Roxana un art. interesant pe mail, acolo scrie sa nu dam antitermic pana la 40 gr., mi se pare cam extrem dar pana la 38.5 - 39 se poate incerca daca va tine inima. Hidratare cat mai multa si odihna (Victo e bine daca doarme) cele mai bune masuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

La multi ani pentru sarbatoritii de ieri si cei de azi!

Catalina si Rubia..aveti toata admiratia si respectul pentru lupta crancena pe care ati dus-o pentru a va implini visul...Sunteti luptatoare si voi si copilasii vostrii! Sa aveti parte de tot binele din lume!

Acum sa va mai zic una alta si de Tudor ...Vineri s-a lovit rau de muchia de la birou de i-a ramas un semn de toata frumusetea (sper ca pana se insoara sa ii treaca)....Dar tot nu s-a invatat minte si in plus acum imi da drumul la mana si merge singur...Face cam 6-7 pasi si apoi se opreste si ma asteapta sa il iau de manuta...Cred ca in ritmul asta in maxim o luna il voi fugari prin casa....
...AAAA si azi a spus din nou TATA...spre deliciul sotului meu

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Cristina (crispro) si eu tot ca tine cu sotul, foarte rar se intampla sa trecem la actiune. Ne pastram, eu mereu zic :”mai rarut ca-i mai dragut
Btz, eu am facut Papanicolau la 9 luni de la nastere, trebuia sa merg la 6. L-am facut la giulesti, spital de stat si am dat 90 lei! Nu e deloc dureros, nici nu simti, bine, depinde si de medic, iti ia secretie. Miercuri ma duc cu analizele la medic sa mi le citeasca, desi din ce am studiat eu, par ok. Succes!
Oana, si la mine la fel se trez tudor noaptea in urlete, nu mereu, ma gandesc ca o fi de la dintisori, sau chiar nu stiu Ma gandeam sa merg la un preot sa-iciteasca sa se mai linisteasca.
Rody, o sa ma apuc si eu de cura, suna bine rezultatul, desi la mine cu greu se dau jos kg! sper sa am vointa necesara. A, si mai vroiam sa intreb, cafeaua merge indulcita cu zahar sau fara???
Rubia, imi pare tare rau prin ce ai trecut, dar se pare ca Dumnezeu nu ti-a intors spatele si ti-a trimis o minune de copil!!
La multe lunite inainte pentru:
Delfinasul sef
Stefan Calin
Matei Gabriel
Victor
Adina Stefania!
Sa cresteti mari scumpi delfinasi si sa fiti sanatosi!!!!
AAA, mai vroiam sa intreb ce e bun pt vanatai???? Tudor al meu a cazut cu obrazul pe gresie si cu carutul peste el si a capatat o ditai vanataia in obraz!! Cu ce as putea sa-ldau sa-itreaca ca o are de 2 zile???

va poop

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Noi 2

pana ai incercat toate alimentele... teoretic...
eu una nu mai procedez de ceva vreme asa...de fapt nici cand am inceput diversificarea n-am stat 3 zile sa astept...noi inca n-am bagat peste, asta pt ca noi nu mancam peste(sau cel putin eu una...) dar o sa-i dau si lui , candva...poate o sa-i placa...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

mda teoria asta ne mananca
pai daca as respecta regula probabil ca si la 5 ani eu as fi tot in faza de: aliment nou...3 zile...aliment nou...3 zile
si eu ma gandeam sa renunt la cele 3 zile de acum...daca zici ca nici tu nu ma ti cont atunci e klar, asa voi face si eu

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna ziua fete dragi,

va multumim frumos de urari, are mama baiat mare, nici nu-mi vine sa cred cum au zburat 10 luni.
Uram si noi la multe lunite:

pentru ultima data scumpului Andrei, delfinasul sef, caruia peste o luna ii vom masura deja varsta in ani
Stefan Calin
Matei Gabriel
Adina Stefania

Rubia , e incredibil prin cate incercari ai trecut si tu pentru a ajunge sa o tii in brate pe Maria. Ai toata admiratia mea
Victo cum e Mihaita?
Oana reteta asta o recomanda mai demult Lauri_ca (sper sa nu gresesc) si eu ma pregatesc sa o incerc demult. Sunt convinsa ca e buna, mai ales ca sunt fan al blogului respectiv.

Cris, ce figura esti cu costumul de baie...sa vezi ca va trebui sa-ti faci curaj ca azi maine vei merge cu Vladut la mare si te trage dupa el in apa La Triumph am vazut costume intregi care au un fel de fustita peste, poate asa ceva ti-ar veni mai usor sa porti.

Btz, m-am socat citind despre sora ta...nu credeam ca exista oameni sa gandeasca asa si sa faca atata caz dintr-o banalitate

Eladea, tu unde ai fost/vrei sa mergi la masaj?
Am vazut-o pe Antonia pe FB si inteleg ca si Sebi de lalala si Tudor de Iuliana sunt foarte plimbareti tare imi plac delfinasii nostri harnicuti

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput