Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (129)
Raspunsuri - Pagina 6
btz_ovi spune:
Crispo mult succes cu dieta ta
Sa va spun ce am patit.
O sun azi pe sora mea sa vad ce mai face,ce mai zice.Nu apuc sa o intreb bine care e viata ei ca se intrerupe telefonul.In sinea mea imi spun ca na,reteaua e de vina.Nu dureaza mult si ma suna al meu cumnatel si incepe sa imi tina o teorie mai ceva ca mama cand m-a prins cu tigari in tinerete,ca nu mai avem ce vorbi cu ei,ca sora mea plange zilnic din cauza mea (cata vrajeala),ca am face bine sa ne schimbam planurile de concediu,daca vrem la mare sa mergem la altcineva,nu la ei si sa ne gasim alti nasi pt Paul pt motul de la 1 an si nu numai.
Motivul???Ca l-am tuns pe Paul.Si ma mai ia si ma misto ca de ce nu l-am dus macar la un frizer,bretonul lui arata urat ,iar dupa ce am incercat sa-i explic ca ii intra in ochi si nu vreau sa aiba pe viitor probleme cu vederea imi zice sec "pai si daca avea ce?lua nush ce produs minune de la grandioasa firma Forever si ii trecea"
Maaa,sa cad jos,nu alta.Sunt uimita de reactia lor.
Si totul pt un banal breton tuns.
Sunt ferm convinsa ca un strain nu ar fi reactionat atat de tampit.
Si mentionez ca la botez s-a facut nu stiu ce ritual tocmai pt a-l putea tunde pe Paul cand vrea muschiu meu si fara sa incalc o traditie(asta mi-a confirmat-o si mama mea)
In fine...ma duc sa ma impusc
crissy77 spune:
crispro, intra aici si completeaza asa:
NUME ALIMENT: sunca
CATEGORIE: (selectezi) mezeluri
.... (le lasi necompletate)
ORDONARE DUPA: lipide ... crescator
O sa afli ce sunca are putine grasimi
tina_80 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Cris2010
La multe lunite si din partea noastra . de Solnushka Natali - 13.07.2010 |
La multe lunite si din partea noastra!
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo asa cum preconizam, ceva nu e bine cu piti. dar nu stiu ce. de ieri mi-e cu febra...azi dupa 1 h de la nurofen avea 37,6..deci probabil vreun 38 o fi avut. doarme numa la san..in rest plange..:( |
Multa sanatate!
eladea2005 spune:
crissy, f util linkul..multumim...tre sa arunc si eu o privire, sa cumpar macar alimente care nu ingrasa...asa tare...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
Gabitza, da chair e dusa cu pluta sor-ta... mama ce pb existentiale mai are...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Victo spune:
ha ha..paula, cascavalul numa branza slaba nu e ..ha ha!
cristine , tre sa fie ceva telemea degresata.
sunca..ceva de genu sissi cred, de pui.
tina,
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Oana, eu maine vin acasa si cand merge unul dintre voi la masaj, treceti pe la mine si va dau floricica. Noi o avem de muuult, am luat-o de la Cj, cand avea Raul 2 luni....atunci eram pasionata de jucarii. Acum m-am desumflat si nu mai cumpar jucarii, acum am innebunit cu hainutele. Si ieri m-am scapat in Zara, noua nu ne-am luat nimic ca nu am mai avut bani, Raul are haine mai multe ca mine, tb sa imi revin, ca arunc cu banii efectiv degeaba... Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Poze luna 10 |
cred ca miercuri merge Marius si ii spun sa va sune...si sa va aduca si sacul de dormit pe care l-am plimbat de numa numa da de folosit nici vorba...
cum va e masuta aia cantatoare...Matei se joaca zilnic cu ea
mai are niste mingi mici
si niste forme de la FP care se aseaza una peste cealalta
astea sunt favoritele
spune-mi ce ai luat de la Zara...nu m-am gandit ca ajungi ca iti ziceam sa imi iei si mie o salopeta...dar lasa ca timp mai este
ti-am trimis PM
Matei - luna a 10-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crispro spune:
Crissy, esti o comoara la casa omului!
Victo, . O sa caut si eu ceva mai light, daca nu cumpar branza de vaci slaba si mananc o lingurita, doua. ca aia imi si place.
Sa-l ajutam pe Alex
Cris2010 spune:
Victo, sanatate puiului. Cum mai e?
BTZ, iarta-ma te rog, dar m-am distrat pe seama susorii tale. Oamenii de genu' asta, imi pare ca nu sunt intregi la minte... ori ca eu nu tin la respectarea traditiilor ad literam, sau ca nu sunt superstitioasa, oricum din ce povesteti are un comportament de copil...
Jucarii: si eu am zis ca nu mai cumpar, dar ... Sunt interesante cele noi doar cat le studiaza bine, dupa care le arunca pe jos. Asta e activitatea preferata, isi arunca toate jucariile jos, se uita dupa ele, dupa care tipa sa i le dau din nou.
La noi in top sunt tuburile de spray (are o adevarata pasiune), cutii, cutiute, servetele (a invatat sa desfaca pachetul de servetele si scaote toate servetelele). Trebuie sa le ascund ca altfel se agita si tipa sa-i dau si ei. Ii mai place sa se joace cu centurile de siguranta de la scoica... fiecare cu pasiunile lui.
oana, noi avem trei carticele de panza care sunt pt 12luni+. Se invata figurile geometrice .
De Paste a primit o capsuna muzicala, cu pian, sunete de animale, multe melodii pt 36luni+. Binenteles ca atata a butonat, a trantit-o de pamant de a stricat-o. Nu mai canta.
de Solnushka Natali - 13.07.2010