Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (129)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

michelle, la nai are succes sa muste el din mar cu dintisorii..cu grija, sa nu rupa bucata mare.

aaa..eu nu stiu dc are sau nu ceva surplusul de fier. am zis catre alina, ca ea a afirmat asa ceva. eu nu am citit despre.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oana, tu mi-ai spus parca ca pot trimite prin posta formularul la finante. Pot trimite in Ms la finante sau la Buc?
Acum va bat la cap, dar vreau sa rezolv azi cu cei 2%.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

paula, cu numele intr-adevar e o problema. greu m-am hotarat si la mara. cred ca in spital am hotarat o sa ma menajez pe cat posibil dar e imposibil sa nu iau copilul in brate. chiar daca sta cineva cu mine tot timpul

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Paula, nu trebuie sa scrii decata in prima parte, datele tale (nume, cnp, adresa) si jos semnatura si data. Atat!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

cristina si eu zic sa o lasi naibii de dieta, e prea drastica. redu tu cartofii prajiti combinati cu gratare..multa apa- nu carbogazoase, nu sucuri..fara sosuri, maioneze si alte cele..ca tampesti de foame.fara prea multe dulciuri. cioco numa neagra.mie de fapt numa asta imi place. de la anidor aia cu 75% cacao..si cu portocala :)
eu numa am citit si mi-am dat seama ca nu pot face asa ceva.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

face careva cap. nou? sau ma bag eu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata fetelor

Sarbatoritilor

Cris cand am citit ce meniu ai avut m/am ingrozit...pai o cafea e mic dejun?...eu stiam ca micul dejun e masa cea mai importanta a zilei...e cam drastica dieta asta si simt ca nu e de tine...sper sa nu te superi...iar legat de apropierea de sot neaparat tb sa iei tu initiativa...nu/i mai spune ca ai vrea...sari direct pe el

Antonia s/a trezit aseara urland efectiv...cu greu am calmat/o...oare sa fie de la dinti sau o fi visat ceva urat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Eladea bravoooo pentru adormitul direct in patut

racusoru' merita sa platesti o consultatie daca asta te linisteste zic eu

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

neata!

greturi nu am, nici pofte. nici nu voi avea. sper. la mara nu am avut

mai nasol e ca mi-a zis sa nu fac efort, sa nu car copilu in brate, si nu prea pot ca nah, sunt singura.

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

asta e una din cauzele pentru care inca nu doresc alt bb...plus lipsa ajutorului...mai vreau sa il alint cat pot de mult pe Matei
dar jos palaria pentru tine mami

sunt curioasa daca sarcina no.2 va fi ca si prima...toata lumea zice ca sunt foarte diferite

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981
oana felicitari pt no 7

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

deocamdata avem doar 6

sa ne spui cum sunt hainutele cand le primiti

Paula da poti trimite prin posta la Finante Mures, acolo unde ai depune actele in mod normal...

Cristina si eu iti spun la fel...incearca ori o dieta pe termen lung...ori schimba putin meniul tau zilnic adika incearca sa nu mai papi dulciuri iar seara un gratar cu salata...sau branza cu salata...peste cu legume etc

Matei - luna a 10-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput