Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (129)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lauri_ca/lauri_ca.jpg)
lauri_ca spune:
Citat: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
La multi ani si din partea noastra!
Cris, daca seara esti rupta de ce nu incercati draga dimineata sau la somnul lui Vladut de pranz?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Roxana_Theo spune:
Alice iti raspund eu ca am vazut intrebarea. Nu mai exista CMU. A fuzionat cu Euroclinic si se numeste Regina Maria.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alice_Elena/Alice_Elena.jpg)
Alice_Elena spune:
neata!
paula, nu, nu a zis ca e prea devreme pt ca discutasem despre asta, stia ca vreau copil repede si mi-a dat voie dupa 8 luni de la nastere. mi-a facut eco, si operatia arata foarte bine, e vindecata, a fost si el uimit cat de bine se prezinta. dupa ultima menstruatie, ar trebui sa nasc pe 3 ianuarie, dar sarcina e mai mica, 5 saptamani +- 2 zile, probabil am avut ovulatia putin intarziata. m-a chemat peste 2 saptamani sa facem alt eco, sa vada si batai de inima si sa discutam analize.
nu stiu ce vreau, nu cred ca are importanta. ca e baietel ca e fetita, sa fie sanatos si cuminte
greturi nu am, nici pofte. nici nu voi avea. sper. la mara nu am avut
mai nasol e ca mi-a zis sa nu fac efort, sa nu car copilu in brate, si nu prea pot ca nah, sunt singura.
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alice_Elena/Alice_Elena.jpg)
Alice_Elena spune:
ah ce porcarie nu stiam. adica vazusem eu ceva, da ma gandeam ca a ramas si cu denumirea de cmu.
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
crispro spune:
Laurica, noi nu ne prea intalnim peste zi, eventual asa, in viteza. el dimineata la 7 cel tarziu se trezeste, si lucreaza pana seara la 7 juma. aseara la 9 a venit acasa, i-am facut singura baie copilului, l-am culcat.. no, asta e... dar promit cat de curand ca va dau vesti bune!!!
Sa-l ajutam pe Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Crispo eu nu pricep un lucru la tine (sa nu te superi pe mine te rog ![]() Fetelor,a fost anuntat ieri sotul de noua contabila in firma ca el trebuia sa primeasca un salar in plus la nastere. Se pare ca doamna contabila care tocmai a plecat,impreuna cu seful nu au suflat o vorba despre asa ceva,Ovidiu nu a stiut,eu nici atat,ca exista o lege ce da dreptul mamei (sau tatalui) de a primi un salar la nastere. Am cautat pe net si uitati ce am gasit: art. 51, lit. c) Art.51. - Īn afara de ajutoarele prevazute de lege, la care au dreptul, salariatii vor beneficia si de urmatoarele ajutoare: c) un salariu mediu pe unitate, platit de aceasta mamei, pentru nasterea fiecarui copil; daca mama nu este salariata, sotul acesteia beneficiaza de plata unui salariu mediu pe unitate; Actele de care ai nevoie sunt: o cerere prin care soliciti acest ajutor conform legii si certificatul de nastere al copilului. Domnule Director/ Doamna Directoare, Subsemnata ............, salariata a societatii ..............., solicit aprobarea platii unui salariu mediu pe unitate, pentru nastere copil, conform Contractului Colectiv de Munca Unic la Nivel National pe anii 2007-2010, Art. 51, lit c). Art. 51: In afara de ajutoarele prevazute de lege, la care au dreptul, salariatii vor beneficia si de urmatoarele ajutoare: c) un salariu mediu pe unitate, platit de aceasta mamei, pentru nasterea fiecarui copil; daca mama nu este salariata, sotul acesteia beneficiaza de plata unui salariu mediu pe unitate. Anexez la prezenta cerere certificatul de nastere al copilului. Va multumesc! Data Semnatura VOI STIATI DE ASA CEVA???????? |
DA GABITZA, ASA E...EU AM BENEFICIAT DE ASA CEVA LA PRIMUL COPIL...
la filip n-am mai facut cerere, imi era jena, ca firma oricum e pe butuci, mai ceream si eu un salar mediu pe unitate..desi am dreptul si la al doilea copil sa primesc...
![](chatterbox.gif)
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Victo spune:
na..am fost la dr, sa nu zic ca nu ma duc..da nu mi-a zis ce nu stiam eu..insa, s-a uitat..l-a ascultat..n-are nimic deosebit.viroza :) antitermic la 8 ore.
alina, nu tb sa te invinovatesti ca nu i-ai dat fier. sa zicem ca surplusul nu dauneaza..dar cu constipatia? unii bb se constipa f tare de la fier. cel mai sigru si mai simplu e sa dai dupa analize. acum ca stii ca nu are fier suficient, ii dai si gata.
nici eu nu i-am dat nimic. si de vigantol uit cu zilele cateodata.
noroc ca vad ca mai au cerealele in ele vitd...mai are laptele praf-cu care ii fac cerealele.
cristina, nu avem inca 3 zile de antitermic. doar de duminica seara a inceput cu febra. a avut inainte vreo 2-3 zile de somnolenta.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
Alice da la nume te-ai gandit? Glumesc, bineinteles...da, intr-adevar asta cu ridicatul e o pb. Stiu ca am o vecina, care a ramas insarcinata a2a oara cand avea 1 bb 3 luni. Cand avea 7 luni de sarcina 2, de abia il mai cara pe baiat in brate, o mai ajutam si u, dupa ce am nascut. Si acum e complicat. A nascut fetita in nov, luna in care a implinit baiatul 1 an. I-am imprumutat eu caruciorul ( noroc ca avea 2)... E greu si cu plimbatul lor, baiatul umbla binisor in picioruse, dar nu poate urca scarile inca . Si uite asa, cand iasa afara cu ei, nu poate sa coboare cu unul si celalalt sa astepte sa vina dupa el. Complicat, tare de tot. De aceea am si preferat sa mai astept, macar sa fiu sigura, ca , cand voi naste, Raul face 2 ani si teoretic ar tb sa umble f bine in picioruse si sa nu mai am treaba lui.
Cristina, sau care ati completat formularul ala pt 2 %, in afara ed datele mele, mai tb completat si altceva?La pct III nu stiu ec sa scriu!!!Help!!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
fetelor, mai documentati-va, dar eu stiu ca surplusul de fier paote dauna...nu e bine sa dam fier fara o analiza in prealabil...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/michelle1981/michelle1981.jpg)
michelle1981 spune:
Fetele din Iasi, bumblebee - dau comanda de pe aramis zilele astea, sa imi trimiteti codurile va rog (sub forma optiune1 - optiune2)
bumblebee prin cate ai trecut.. uf nasol sa ajungem la spital..
Cum e acum cu bubitele
catalina , rubia
victo, racusor cum sunt acum puiutii?
Am vazut ca vorbeati de concedii, costume de plaja.. si eu ma intrebam ce sa ii dau, ea fiind blonda cu pielea alba alba alba.... hmmm
saddie esti tare draguta ca vrei sa imprumuti costumul tau
alice felicitari!! Ai dat startul la bb2
Si eu m-am gandit ca nu mai stau sa lucrez un an, o sa ma apuc si eu de bb2 cand o sa am unda verde.. si o sa vad eu cum se va calcula indemnizatia. Oricum la bb2 se sta doar un an acasa asa ca...
eladea felicitari pt adormitul in patut. Eu cand o pun in patut se ridica in fund, si mai nou in picioare.. deci nici vorba sa adoarma.
diana felicitari pt . Cum mai papa mititica?
oana felicitari pt no 7
crispro e clar ca nu e pt tine asa ceva. Dar iti urez succes daca vrei sa o tii.
Eu personal sunt toal impotriva dietelor de genul asta, in urma carora apare efectul yo-yo. Probabil as tine asa ceva daca ar trebui sa intru intr-o rochie musai
In rest recomand o dieta echilibrata, pe termen lung, multe lichide si multa miscare.
Noi suntem tot fara fructe, nu vrea nici banana, nici mar, nici para, nici borcanele, nici la abur, nici cu iaurt, nici LP cu fructe (am Humana cu piersici si maracuja). De la episodul cu antibioticul nu mai papa fructe.
Ii mai dau in schimb bucatele de fructe cat niste firmituri si asa mai papa, dar cat poate inghiti?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)