Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (129)
Raspunsuri - Pagina 12
Alice_Elena spune:
eu tocmai ce am mancat o salata cu spanac crud
acum, sa va zic, ca am venit de la doctor. sunt grevida in 5 saptamani (stiu de pe 2 mai, da am vrut sa merg la dr sa imi confirme si sa vad ca e in regula)
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena eu tocmai ce am mancat o salata cu spanac crud acum, sa va zic, ca am venit de la doctor. sunt grevida in 5 saptamani (stiu de pe 2 mai, da am vrut sa merg la dr sa imi confirme si sa vad ca e in regula) |
FELICITARI!!!
Isa mai 2011
delfinasul Hannah Isabela ianuarie-aprilie 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Isa si Vladut
Isa si delfinasii clujeni
eladea2005 spune:
oana, haha, buna ideea ta...sa ne uitam la noi cum aratam in costume de baie pe vremea cand aveam ce arata...
asa mi-e de drag Filip, se joaca singurel destul de mult timp, il mai supraveghez, mai arunc cate o privire sa vad ce face...dar e foarte ocupat, sorteaza acolo niste jucarii, le ia in mana, le studiaza, le arunca, ia altele...si tot asaaaaaaaa.... apoi bate din palme si vorbeste pe limba lui...
aaa, si mi-a stricat telefonul...atata l-a aruncat pe jos ca saracul telefon a zis gata... tre sa-mi cumpar altul...
ilinca, ca ma intrebai de masaj...eu o sa merg la Turda sa fac...acolo am mai facut...mi-e mai usor asa, ca am cu cine il lasa pe Filip...altfel n-as reusi sa merg 10-12-15 sedinte, zilnic...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
Aliceeeeeeeeeee...da vad ca nu pierzi timpul... banuiesc ca e o sarcina dorita, nu? sa fie intr-un ceas bun si felicitari...sarcina usoara si frumoasa!
racusor, imi pare rau de Andrei, saracutul...sanatate multa ii dorim...
oana, felicitari pt dintisor!!!!!
btz, si relatia mea cu frate-mio era f incordata, mereu ne certam, cand eram mici ne bateam ca orbii... de cand s-a nascut Eric s-a schimbat totul, 180 grade... poate va fi si la voi asa, dupa ce va avea si ea un copil...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
bumblebee spune:
Coteasca, sa treaca vanataia!!
Alinuta, , insanatosire grabnica!!
Crissy .
Gabitza, sa zic si io ceva. Sora ta probabil a pus pret f mare pe calitatea ei de nana. In fata lui Dzeu, ea este parinte spiritual, asta e cel mai important. Asta cu motul nu are nicio semnificatie religioasa, dar niciuna! Preotul oricum la botez taie din perisorul copilului.. Multe supersitii vin de la prea putina cunoastere a celor sfinte, de la babe care merg la biserica doar pt ca e sarbatoare, dar nu stiu ce si cum niciodata.
Eu nu tin la chestiile astea, dar pt ca nanele lui V presupun ca o fac, le voi intreba inainte de a-l tunde, asta pt nici nu mi-e greu sa o fac, dar nici nu vreau sa le sifonez, ca aici oricum nu as putea interpreta ca iau ele decizii in privinta copilului meu.
PArerea mea, ignore, stii cum e, cel destept cedeaza, dar nu la modul ca sa-si faca ea tate mendrele, ci doar sa nu te certi cu ea.. cand se tensioneaza discutia, FLIT!! Varsta nu e un criteriu bun de comparatie in ale intelepciunii, dar asta o stii deja.
Alice, felicitari, sa fie intr-un ceas bun!!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
LUNA 9
Cris2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena eu tocmai ce am mancat o salata cu spanac crud acum, sa va zic, ca am venit de la doctor. sunt grevida in 5 saptamani (stiu de pe 2 mai, da am vrut sa merg la dr sa imi confirme si sa vad ca e in regula) mara Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) |
Felicitari!!! Sarcina usoara!
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Cris2010 spune:
Crissy, asa m-am gandit si eu ca o fi un fir desprins inauntru. O sa-l rog pe tata sa arunce o privire ca vine maine in Buc.
Si eu sunt mare fan salate de cruditati. Astazi am mancat la pranz gratar cu o salata caprese.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
bumblebee spune:
Valeu, eu as manca cu 2 guri salate de cruditati, aproape orice combinatie. Noi iarna bagam salata verde, cu spanac, fara, (cu muraturile nu ma omor) salata de varza cu morcov, telina, rosiile nu-mi plac astea de iarna..
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
LUNA 9
rodyka spune:
tu fete, si imi plac cruditatile si salatele, dar salata verde asa fara nimic, nici tu cu sare, nici cu acreala, nici nu nimic, doar SALATA, bleah! eu rosii as manca non-stop (cam asta si faceam, de fapt, incepand cu gradina bunicii unde stateam cate o ora mancand rosii si morcovi)
Isa mai 2011
delfinasul Hannah Isabela ianuarie-aprilie 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Isa si Vladut
Isa si delfinasii clujeni
giorgia23 spune:
Alice felicitari...sa fie intr/un ceas bun...sarcina usoara
Btz ma amuzat rau de tot sora ta cu ,compotrtamentul ei infantil...tu fii calma
Oana felicitari pt nr 6
Si Antonia a inceput sa faca singurica 3/4 pasi si desi cade ea tot incearca...parca a inceput sa manance mai bine...azi i/am facut dovlecei la tava si i/au placut...noptile sunt la fel cu treziri dese...imi mai face cate o surpriza si mai doarme mai bine...cam rar