Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (129)
Raspunsuri - Pagina 11
crissy77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo crissy, dar nu e semn bun totusi ca ea vorbeste? (ma rog, bebelusesete asa) adica din cate stiu eu, pers. care nu aud, nici nu vorbesc. Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
ba da, e semn bun
problema la noi nu e hipoacuzia (care se rezolva cu aparatele) ci neuropatia auditiva (modul cum percepe; la neuropatie mesajul ajunge distorsionat la creier).
sanatate bolnaviorilor
Victo spune:
aoleo..cum sa nu va placa salata? wow..eu mananc la verzaturi..o fac cu ceapa verde, usturoi, sare, ulei de masline, zeama de lamaie..cateodata puns si frunze de spanac crude.
urasc iarna ca ma satur de muraturi.
bine salata de rosii, castraveti si ceapa..aia e in top.dar cd apar de pe la noi, ca au mai mult gust.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
rodyka spune:
citat din mesajul lui crispro Am fost in Kaufland, pana la urma am luat sunca SIssi, ca din variantele existente deja nu mai stiam ce si cum.. si branzica de vaci slaba, de care o sa ii dau si lui vlad, cu 5% grasime. Si am luat iaurturi cu fructe.. mie imi plac Danone Cremoso, dar aveau mai multe calorii, asa ca am luat Activia cu fructe, bune si alea... Actovia nu imi plac, asa ca ma pot opri la unul.. in schimb cu cremoso ala, pana nu bag 3 in mine nu ma pot opri... |
la mine e simplu cu iaurturile, mai nou pun aparatul in fiecare seara sa faca . si pun dulceata de care am chef in ele, am luat una super de nectarine cu cirese intregi in ea , am si de piersici si de prune, cumparate toate pentru Isa (de la raionul dietetic, scrie ca nu au gluten, zahar nici conservanti ). iar cand scrie ca e si un iaurt mareeee, ohoho!
mie nu-mi e foame acum (dupa o saptamana), la inceput cand simteam nevoia de a tot manca, faceam portia de salata mai maaare . iar cu pestele de sambata si duminica, fiasco total! mie chiar nu-mi place pestele (doar am gustat o bucatica), desi arata bine si chiar asa rau nu era la gust. bine, nu l-am fiert, tot la gratar l-am facut. dar in rest respect alimentele scrise, ca la mine sunt putine de dat jos si astea, hm, vine vara, sunt toata ziua la plimbare (coboara dealul, urca dealul, cu caruciorul la inaintare) asa ca miscare va fi muuulta!
Isa mai 2011
delfinasul Hannah Isabela ianuarie-aprilie 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Isa si Vladut
Isa si delfinasii clujeni
btz_ovi spune:
Fetele,sora mea are 31 de ani =)),dar vedeti si voi rezultatele nu??
Ehehe,intre noi au fost conflicte de mici,nu cred ca vom ajunge vreodata sa ne intelegm cum ar trebui.Cred ca e si vina mea,eu sunt mai rebela sa spun asa,mereu am facut cam ce am vrut si nu prea am ascultat de nimeni,iar dansa s-a ofticat ca nu si-a gasit proasta pe care sa o joace dupa cum vrea muschiul ei.
Iar in legatura cu neplacerea creata din dorinta mea de a avea un pui cu ochi sanatosi s-a creat un conflict adevarat.Asta e!!!
Eu nu am suportat niciodata sa imi dicteze cineva cum sa imi cresc copilul,dansa nu imi da sfaturi ci ma obliga sa fac ca si prietenele ei,ceea ce ma enerveaza la culme.
Poate dramatizez un pic,poate ar trebui sa incerc sa ma inteleg bine cu ea,credeti-ma ca am facut-o pana la un punct cand deja incepea sa ma umileasca si nu am ripostat.
O fi ea mai mare insa numai fizic
Plus ca eu detest persoanele laudaroase!!!
Ma scuzati ca imi vars supararile aici insa cateodata nu mai rezist nici eu.
adrianaBuc spune:
salutari
opa! 11 lunite la delfinasii fruntasi!
LML Andrei Ioan - de racusor2010, si Stefan Calin de Ariana! Inca un hop si treceti anu'!
LML Victor de ilinca , Matei Gabriel de creatza, Adina Stefania de Lauri_ca
Am 5 minute libere, am reusit sa citesc ultimele 10 pagini. M-am cutremurat efectiv la cele posestite. Brrr! Mamici curajoase.
Rebeca a reusit azi sa faca 2 pasi singura si sa nu cada dupa ce i-a facut (ca a mai incercat si pana acum dar s-a dus fix in nas dupa). Creste mandruta mea!
Va foarte pup, ca am de sortat niste acte pana se trezeste zana.
A! SI sanatate maxima pentru delfinasii bolnaviori. Oare Anca o fi ajuns acasa cu bebelina?
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
adrianaBuc spune:
a, da, btz, ca ma intrebai: suntem bine (eu si sotul). Am reusit sa gasim un echilibru, am lasat si eu de la mine si el de la el. In fond, linistea conteaza cel mai mult. Mai mult de atat, cum face Rebeca 1 an dam drumul la proiectul bb2 - care sper sa vina pana face Rebeca 2 anisori.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
rodyka spune:
btz, eu te inteleg perfect. imi amintesc de relatia cu sora mea, nu ne-am inteles niciodata, desi 4 ani nu sunt o diferenta colosala. dar avem caractere atat de diferite. eu o iubesc ca pe sora mea, poate si ea ma iubeste in felul ei... totul insa s-a schimbat cand a nascut-o pe Natalia, eu imi vad prima nepotica (clar, si pe a doua) ca pe una din fetele mele. GABI, eu cred ca si sora ta se va schimba cand va avea un copil. noua ne-au trebuit 30 de ani sa devenim surori cu adevarat
Isa mai 2011
delfinasul Hannah Isabela ianuarie-aprilie 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Isa si Vladut
Isa si delfinasii clujeni
ooana spune:
pupici pentru Andrei
si noi avem probleme cu dintisorii
avem dintisorul no.6 !!!
noi asteptam incisivul lateral de sus stanga...si a iesit incisivul lateral de jos dreapta
asteptam in contontinuare incisivul de sus care se vede sub gingiuta
citat din mesajul lui Victo aoleo..cum sa nu va placa salata? wow..eu mananc la verzaturi..o fac cu ceapa verde, usturoi, sare, ulei de masline, zeama de lamaie..cateodata puns si frunze de spanac crude. urasc iarna ca ma satur de muraturi. bine salata de rosii, castraveti si ceapa..aia e in top.dar cd apar de pe la noi, ca au mai mult gust. Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
si eu sunt topita dupa toate legumele si salatele posibile
iar salata cu spanac crud e super
si eu ar trebui sa imi cumpar un costum de baie
eu cand vreau s aimi ridic moralul ma uit la costumul de baie cu care am fost anul trecut in Egipt in luna a 7a
Matei - luna a 10-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Victo spune:
wow..ce de dinti aveti.noi doar 2..uff..pai pana ies toti..masele..canini..imbatranesc..de tot :)
racusor, vad ca andrei se ia de manuta cu mihai..:(
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)