Ce parere aveti despre acest barbat???
Raspunsuri - Pagina 3
CorinaDani spune:
UC, daca ai fi citit si restul subiectelor deschise de madi25, ai fi inteles de ce discutia a luat o astfel de turnura...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Un_cabotin spune:
Corina,
Recunosc, n-am citit decat acest subiect al lui Madi25.
De fapt asa am si spus:
Din aceasta poveste mie mi-e foarte clar...
Nu m-am gandit sa rasfoiesc tot forumul pentru a cauta/descifra intelesurile ascunse in cuvintele ei...
UC
Rufus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andata El se pare ca e cam ca 1/2 din barbati. |
Maaaama...cam multi; ce femei or fi alea care stau cu ei?
Rufus, Tora si iadele
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blackgirl0 Chiar asa fara noroc in dragoste sa fiti amandoua? Poate aveti cununiile legate... Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! |
Sa lesin, zau asa! Chiar crede cineva in treburi d'astea???

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
blackgirl0 spune:
Desiree, era o gluma!!! Chiar asa: nu ne mai dam seama cand se posteaza la bascalie? Ca mie asa mi se pare subiectul acesta: o gluma proasta! Cum altfel sa il tratezi? Iaca: ma dau si eu cu capu' de pereti citind un astfel de subiect. 
Selene_Bunny spune:
Un_cabotin, continuarea era: "Mama, ma disperi!"
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
kariguld spune:
grater
ma scuzati, dar nu ma pot abtine
iubirea are multe fete, iar asta e o fata ciudata.
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David 
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
babyblue spune:
eu nici n-am putut citi tot, mi s-a rupt filmul la faza cu eugenia. am tot incercat sa mi imaginez cum ar putea sa ti fie realmente frica sa ti cumperi o eugenie sau whatever, ca se supara partenerul de viata pe tine si nu se mai culca cu tine.
am incercat si n-am reusit sa mi imaginez sub nicio forma chestia asta.
barbatul asta trebuie sa fie ff f fffff f ffff bun la pat, dc ii mai arde sa se culce cu el, dupa ce ii interzice sa si ia o eugenie.![]()
_
25+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
Un_cabotin spune:
Babyblue,
Acum mai in gluma, mai in serios, poate barbatul e gelos pe Eugenia ![]()
Sa nu uitam totusi ca toata povestea este insailata de o prietena/sora/mama/cunostinta a doamnei in cauza. Deci ar trebui sa privim cu multa rezerva toate afirmatiile.
Poate doamnei ii place mult sa fie dominata... nu numai in pat ![]()
Si in in fond, asa cum spunea Gabitza, daca femeia e fericita, ce ne doare pe noi?!
UC