Iepurasi coconasi de mar-apr 2010(1) - Bun gasit!!
Raspunsuri - Pagina 4

sanzi spune:
Buna! Bine ne-am regasit in casa noua! Sa fie ani frumosi, cu iepurasi cuminti si sanatosi!
Dianami, LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia ta minunata!
Bluekidoo, am vazut-o pe Tanya la defilare, e o frumoasa, a purtat o rochita deosebita. M-a amuzat cum se joaca ea cu tati.
Sa stii ca si eu m-am schimbat dupa nastere, ma impesioneaza orice e legat de copii, nu pot sa vad vreo stire sau vreun film despre vreun copil bolnav sau care a patit ceva fara sa imi vina sa plang. De mama aceea indiferenta, no comment. Din pacate, exista si mai rau. Eu am intalnit una in parc, tot cu doi copii, o fetita de 3-4 ani si una de 8-9 luni. Urla la cea mare cat putea si i-a dat si cateva palme pana a plecat din parc, desi copilul nu a facut nimic rau, din punctul meu de vedere. S-a murdarit pe pantaloni si nu stiu ce nu a vrut sa faca, atunci cand i-a zis ea. Nu-mi vine sa cred ca mai exista astfel de mame.
Stanucel, sanatate lui Paul, sa fie ok cu urechea.
Atb, bafta cu masterul si pupici nazdravanilor tai! e super cate cuvinte stie Denis! Bravo!
Yaia, multa sanatate si felicitari Alexiei pentru mers!!!
Erina, Babyangel, felicitari lui David si Codrin, care merg singurei!
Sensibila, ma bucur mult ca e totul bine cu tatal tau, sper sa fi trecut toate problemele pentru voi, ati avut multe in timp asa scurt...
LAlexandra, si Marei ii place sa impinga leaganele, sa miste de balansoare, in nici un caz sa se dea in ele; iar daca incerc sa o duc pe jos acasa, facem drumul de 5 minute in vreo ora. Se opreste de zeci de ori, se intoarce din drum daca ii atrage ceva atentia, vrea sa plece in alta directie dupa caini, copii sau ce mai gaseste interesant.
Irene, ce mai face Diana? Tot asa vorbareata e?

sanzi spune:
Am trimis, sa fiu sigura ca nu pierd mesajul si acum va spun doua vorbe si despre noi.
Am fost saptamana trecuta si am inscris-o pe Mara la cresa, din noiembrie incepem. Am avut un sentiment foarte neplacut, parca o dadeam spre adoptie, imi vine sa plang cand ma gandesc ca trebuie sa o las acolo. Am intelesa ca vor fi 20 in grupa, cu 2 educatoare pe tura. Parea curat, frumos, dar tot nu sunt linistita, mai ales ca la noi nu poti sta cu copilul cateva zile, pana se obisnuieste, cum am inteles ca se procedeaza prin alte tari. Trebuie sa il duci si sa il lasi acolo singur, nu cunoaste saracul nici locul, nici copiii, nici educatoarele... Mai merge vreun iepuras la cresa? Imi fac eu prea multe griji?

bluekidoo spune:
neata fetele.. va infit la o ... in sfarsit am dormit
si eu toata noaptea, doar ca dupa atatea nopti nedormite au navalit toate visele odata
acum ma simt pregatita pentru o noua zi de munca in forta
Sanzi genul asta de mama am vazut si eu in parc.. a venit cu un copil (de vreo 6 ani)la nisip, si a inceput sa urle la el sa nu intre in nisip ca se murdareste si abia ia dat blugii curati pe el, apoi referindu-se la jucariile copiilor nostrii, ia spus sa nu mai puna mana pe jeguri... iti dai seama ca la un moent dat am rugat-o sa pelce de acolo daca nu-l lasa sa se joace pentru ca noi am venit cu copii in parc sa se joace si sa se bucure de liniste nu sa o auda pe ea tipand .. De ce or face copii daca nu se bucura de ei? le forteaza cineva?
gata fug la munca
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

LAlexandra spune:
Neata,
ma duc sa beau o , ca inca nu reusesc sa ma trezesc...
Erina, nu sunt suparata cu ce am scris, dar m-a frapat, ... mai mult un gust amar cred ca am.
Carmen, sa stii ca am urmarit pozele si filmuletele puse cu Tanya, e o simpatica, la prezentare a fost foarte frumoasa, chiar daca a fost obosita.
Sanzi, in tara, imi spunea cumnata mea ca pe nepotel prima data l-a lasat doar vreo ora, apoi 2 ore si tot asa, la cresa, nu a stat din prima zi. Vreo saptamana mergea doar vreo 2 ore. Nu poti face macar asa?
Si sa stii ca nu ai de ce sa fii suparata, sa vezi ce mult se va schimba in bine in colectivitate. Si eu l-as da pe Ale, dar nu am posibilitate de bani de privat, ca nu cred ca la stat mi l-ar primi inca, avand in vedere ca eu stau acasa si e singurul copil, ca aici se face pe punctaj pt intrarea la cresa.
La Ale i-a mai iesit ieri o bubita, azi mergem la pediatra sa vedem ce ne zice.
_ printisorului Alessandro

Erina spune:
Buna dimineata
Alexandra asa e cu gustul amar...
bafta la medic sa nu fie nimic grav.
Si David va merge la cresa de la 2 ani. E foarte activ, prezent, istet-ma uimeste cu deductii si gesturi si apoi imbolnavirile vor fi aceleasi cu Daria in colectivitate.
Bluekiddo la mamica cu bebe de 3 luni si copil de 4 crede-ma ca reactia e normala. Iti imaginezi ca se trezeste noaptea pentru alaptata plus ca un copil de 3 ani e fix la preadolescenta, nu iti spun ce capricii face Daria. Eu sunt o fire vesela dar sunt momente cind ma prinzi si pe mine exact asa...David a inceput sa se catare peste tot, sa traga tot, sa isi dispute jucarii, Daria e foarte demanding vrea activitati asta pe linga preparat, hranit, schimbat culcat.
Eu m-am obisnuit sa nu judec pripit. Nu ai de unde sti cum a facut ca toate visele in casa copilul de 6 ani, cite haine schimbase deja...
Cit despre adorarul copiilor, asa e, eu ma gindeam ca nu o sa il pot iubi pe David la fel de mult ca pe Daria, mi se parea imposibil dar resursele sufletului sunt nesfirsite.
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.

Erina spune:
Sanzi, multumim. Acum am vazut si exemplul tau. Sunt impotriva lovitului copilului dar inteleg si momntele de oboseala ale mamelor.
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.

selina-d spune:
Bine v-am gasit in casuta noua!! Sa fie si aici toti iepurasii sanatosi si veseli
Sanzi sa stii ca Stefan merge la gradinita din ianuarie si ii place foarte mult acolo. Stiu ca aici e putin altfel, dar la copii le place foarte mult in colectivitate. In prima luna am mers cu el si l-am tot lasat treptat cate o jumate de ora si apoi o ora singur si tot asa. Educatoarel sunt ff dragute si mamoase, ii tin in brate si ii pupa, ii invata o gramada de chestii care acasa nu as avea curaj. Au instrumente muzicale, picteaza cu manutele si pensulele, se joaca cu plastelina - am deja o gramada de opere de arta. Invata sa pape singuri si sa bea din canita, mananca orice vine pe masa ca sunt infometati dupa joaca in gradina. Eu sunt foarte multumita.
Carmen cunosc si eu genul asta de mamici sa stii, dar sunt sigura ca acolo unde vezi asa ceva problemele sunt mult mai adanci. Mai ales mamici cu mai multi copilasi din care unul mic, cu toate pe cap si fara ajutor, cel mai probabil cu o depresie post partum fac exact ce nu ar trebui sa faca si anume isi varsa frustrarile pe copii. Eu acolo prima data as veni cu o tigaie dupa tati ca nu pune si el un pic mana si se ajunge la situatii din astea. Oricum bietii copilasi nu merita asa ceva
Stanucel as vrea sa am si eu adolescenti cuminti peste cativa ani dar cred ca ai mei o sa semene cu tati care era cam prapadit (nu tare, numa asa bad boy image). Sper sa reusesc pana atunci macar sa am asa o relatie de incredere cu ei sa putem povesti. Felicitari pentru asa copii minunati
Yaia pentru Alexia mergareata. Noi mai asteptam un pic. Inca Stefan nu a facut nici macar un pas singur nesustinut. Cred ca suntem de departe la coada clasamentului
dar nu imi fac probleme ca si frate-so fix asa a fost si acuma abia ma tin dupa el. Sper sa se mai termine bolile la voi daca vine vreme frumoasa
Alexandra ia nu te mai uita la chestii din astea cine vrea scrie, cine nu, nu. Poate avem cititoare secrete care nu au scris niciodata. Hai sa facem o strigare. Mamici care ne cititi si nu indrazniti sa scrieti, va poftim cu drag la noi in casuta noua sa va cunoastem si sa ne imprietenim
Ia sa vedem daca apare cineva.
Erina si mie mi-e cam frica de ce se poate intampla pe net, asa ca evit date personale, poze... Care le pun la noi in cont, macar se pot vedea doar de cine are parola.. sper ca sunt sigure. Ce mai face Daria? merge la gradi?
va pup si eu si fug la treaba

honeybaby spune:
Hello !!!
Cu frumos, suntem la scutece!!!
ma bucur sa va gasesc vesele si bine dispuse pe toate
PS : deci e ok sa stea cu scutec pana la 4 ani , nu ? Ca doar asa zice DC -ul
Denisa mami de bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

LAlexandra spune:
Carmen mi-am amintit ca intrebai de dormit. Alessa inca doarme cu sac de dormit, asa a dormit toata iarna.
Cand va da caldura cred ca il trec direct doar la pijamale, ca aici cand e cald se face noaptea 27 de grade in casa
_ printisorului Alessandro

babyangel spune:
Denisa, dau o cafea in semn de recunostinta ca nu ne-ai abandonat...ce-ti face printesa? Zi-ne si noua cum se manifesta in perioada asta!
AncaVine, vine primavara !
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)