Iepurasi coconasi de mar-apr 2010(1) - Bun gasit!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Neata, fetele si iepurasi coconasi!

Sa dea Domnul sa ne auzim in club doar cu vesti bune!!!

Aici bate vantul, desi e soare...asa ca mai stam prin casa, poate iesim mai tarziu afara.

Voi ce mai faceti?

Eu cand ies in parc, mi-e si groaza...cred ca sunt printre singurele mamici care fuge ca nebuna dupa fii-su, copilasii stau cumniti se dau pe tobogan, se dau in leagan sau mai stiu eu ce...doar al meu nu vrea sa stea in ele, el vrea sa le impinga, ia tot parcul la rand numa sa nu stea intr-un loc...

Mai incerc cateodata sa vin cu el din parc pe jos, dar el in loc sa vina spre casa se intoarce in parc.

Sa aveti zi faina!

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Mai, m-a palit acum asa o chestie....si pe bune daca ma mai intereseaza de se supara cineva

Avem la ultimul capitol, ca ala mi-a sarit in ochi, peste 5000 de vizualizari. Daca tot ne viziteaza lumea asa si e curioasa de ce facem sau nu facem, ar putea macar sa scrie 2 cuvinte....daca nu, mai bine sa citeasca altceva, pe bune, de ce mai cititi daca si asa nu aveti chef sa ne scrieti macar cate ceva despre iepurasii vostri?...stiti cum e asta? Vin la voi acasa, intru sa vad ce faceti, dar nici macar nu am bunul simt sa dau buna-ziua!

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

...iar capitolul anterior avea aproape...6000 de vizualizari

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

La Multi Ani Dianami!
Iti doresc multa sanantate, viata linistita si implinita, presarata de multa fericire si noroc alaturi de familia ta!

Poze

Irene, mami de Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Sa dea Domnul sa avem parte numai de clipe minunate timp de 4 ani si de iepurasi sanatosi si voiosi!
Sensibila, ma bucur ca si operatia tatalui tau a fost reusita! Multa sanatate!
Bluekidoo, ai o fetita tare frumoasa!
Yaia, ma bucur ca Alexia este mai bine, iar tie multa sanatate! Nici eu nu suport sa am probleme cu nasul!
Stefimic, multumesc pt aprecieri, este tare draguta!
Oana, si eu mi-as dori un colaj cu iepurasii nostri!
Atb, ce iepuras vorbaret ai ! Bravo Denis!
Babyangel, felicitari pt pasii facuti singur de catre Codrin!
Lalexandra, m-ai facut sa rad, ai un mare impingaret !

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

irene26 - multumesc frumos

Bluekidoo - foarte frumoasa Tanya

babyangel - pai trebuie sarbatorit serios evenimentul, doar odata trecem la scutece

In plus tata a fost externat, trebuie sa se mai duca peste 8 saptamana sa ii scoata nu stiu ce tub care i l-a pus acolo unde a fost piatra. In fien, nu stiu prea bine sa explic.

Copilul imi e sanatos desi nu mananca mai nimic. A invatat sa se urce singura in pat la mine … a inceput sa zica cifre, cum poate ea, dar zice doi, sase, zece

Am fost sambata seara la un super restaurant Indian in Pipera si apoi o noapte de distractie, care a continuat si ieri pe zi si aznoapte.

Plus ca mi-am luat o grija de pe inima cu Topferul
A parut Topfer Kinder care se da de la 12 luni. Dar nu ii Romania. Exista in Germania si in Bulgaria. Prostii nostrii de importatori nici nu au auzit de el.
Asa ca eu oricum comandat laptele din Germania asa ca o s ail command de acolo, daca nu ma duc pan in Bulgaria dupa el si gata.
Am eu o pasarica nu vreau sa il schimb laptele.

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Bun regasit in casa noua!

Am incercat sa recuperez cele scrise in timpul de cand nu am mai intrat astfel ca ma bucur ca tatal tau, Sensibila, a fost externat si e bine; am vazut mica fotomodel, Tanya, cu ochisori superbi si o rochie de printesa; am citit despre Samaria si baieti, despre Adriana si Denis care stie de toate, despre Cata si micuti, despre Codrin mergaretul, despre Irina - Yaia (multa sanatate!!), despre Ale impingaretul, despre Erina.

Sper ca cei 3 ani in care vom fi gazduiti cu totii, mamici si iepurasi deopotriva, de catre "Clubul scutecelor" sa ne fie luminosi si frumosi, senini si veseli asemenea copiilor nostri.

R, mamica lui L si a M
I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Buna gasit!!1
ce ma bucur sa va vad pe toate la noul subiect

sanatate alexia :*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

SENSIBILA unde ai gasit lactana kinder?
Ca pe site-ul lor de prezentare nu apare http://www.toepfer-shop.de/index.php?cat=c2_Baby-Food.html

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

child - ba da apare, uite linkul

http://www.toepfer-shop.de/product_info.php?info=p152_Lactana-Kinder-Bio-Folgemilch.html

Daca il gaseste cineva la vreo farmcie din romania sa imi zica si mie plz

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput