FIV Europa(44)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

sisipisi, balanta_tm,

fetelor, e normal sa sangerezi (in afara CM) cand se recolteaza probe de secretie vaginala sau de col ?

asta mi s-a intamplat de curand si m-a pus pe ganduri ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

vio, ai sangerat la recoltarea secretiilor din col sau cum, ca nu inteleg exact.
Daca da, am mai auzit de cazuri din astea, doar ca nu cred ca trebuie sa te tina mult sagerarea asta.

Mergi la inceput

balanta_tm
da, am sangerat la recoltarea din col; tampoanele pe care s-a recoltat (cele cu mediu de cultura) erau pline de sange ...

dr. mi-a zis ca nu e problema dar mi s-a parut ciudat (menstruatia se terminase cu 3 zile inainte);

niciodata nu am patit asa ceva ...

dupa recoltare s-a oprit.
oare ce poate insemna asta ?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

viotimis
Eu am sangerat putin, la ambele recoltari din col, ce le-am facut pana acum. Mi s-a spus ca se intampla des. Ating ei colul si de aia.

balantatm

PS: Fetele, voi ati iesit in oras ?

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

vio, eu cred ca este de la manevra de recoltare si nimic altceva.
mada, nu am iesit in oras, fiindca eu sunt f f aglomerata la lucru in perioada asta si nu am timp de nimic.

Mergi la inceput

multumesc balanta si mada81lina

mada ai primit deja raspunsul de la balanta

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

trebuie sa fac histeroscopie si chiuretaj biopsic, unde imi recomandati?

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

simonia, nu stiu daca esti din Bucuresti, insa iti spun unde as merge eu daca as avea nevoie de histeroscopie cu chiuretaj biopsic : la clinica Sanador, la dr Cosmin Mihailescu si as cere ca proba prelevata sa imi fie lucrata de dr anatomopatolog Mioara Ionescu.
Degeaba faci chiuretaj biopsic/biopsie de endometru, care analiza nu o face un dr anatomopatolog f f bun.
Bafta orice medic ai alege!

Mergi la inceput

balanta_tm, tu ai facut acum chiuretaj biopsic ?

daca da, la ce medic ?

ce stii de dr. moldovan mihaela, anatomopatolog (Odobescu) ? e OK ?

si

am o intrebare pentru toate fetele ...
La ultima sarcina oprita in evolutie am facut analiza genetica a embrionului si a iesit urmatorul rezultat:
Formula citogenetica: 46,XX
Polimorfisme cromozomiale:
- constrictie secundara la cromozomul 9 (9qh+);
- sateliti la cromozomii 21.

Oare asta a fost cauza opririi in evolutie (9qh+), datorita nedivizarii corecte a celulelor si neformarea placentei ?

sau totusi de vina a fost trombofilia ?

_

Mergi la inceput

vio, eu nu am facut chiuretaj biopsic si nici nu stiu anamtomopatologi im Timisoara.
Numele medicilor mai sus precizate le stiu de la o amica de-a mea, extrem de pretentioasa la medici (cel putin la fel de pretentioasa ca si mine), care a facut invetigatiile cu dr-ii de mai sus si a fost foarte multumita.

Mergi la inceput