FIV Europa(44)
Raspunsuri - Pagina 3
viotimis spune:
balanta_tm, m-am zapacit ... de histeroscopie intrebam ...
Laparoscopie am facut, stiu cum este dupa interventie.
Sunt de acord cu intalnirea.
Ok, multumesc pentru raspunsuri, draguta ca de fiecare data.
aristica, crezi ca ti-a folosit la ceva acest Medrol ?
Ce analize imunologice ai facut de ti-a prescris medrol ?
mada81lina, , ok, ne vedem.
_
tamys spune:
Fetelor am si eu o intrebare progesteron injectabil se gaseste in farmaciile din Romania ? va rog din suflet sa imi raspundeti toate fetele
Doamne-ajuta pe toate familiile care isi doresc prunci
lyly_mar spune:
Buna fetele
Am si o rugaminte pt fetele carea au facut suprefact ,cum se face injectia?am cautat pe internet dar nu am gasit.
Am protocol lung cu inhibare cu suprefact de 0,5 si stimulare cu gonal 150 si menopur 225,suprefact 0,25,balanta ,parca tu ai avut la fel,nu?Poti sa imi spui cd ti-a venit CM?
Multumesc.
Bafta multa la toate fetele!
balanta_tm spune:
lyly, Suprefactul se face ca si injectiile de stimulare (Gonal, Puregon, Menopur, Merional, etc): in burta/subcutanat (cu ac din ala mic, etc). Banuiesc ca ai mai facut injectii de genul asta? (te stiu de pe la alte topic-uri si parca asa imi amintesc). Eu am facut Suprefact dimineata, pe la 7:30, iar seara pe la 19:30-20, faceam injectiile de stimulare (Gonal si Menopur), iar pe la 21 faceam Clexane.
Dupa inhibarea cu Suprefact, CM a venit cu o intarziere de 2 zile fata de cum venea normal si a fost un ciclu mai atipic (mai inchis la culoare decat de obicei si mai putin cantitativ). Cei de la Viena mi-au spus insa ca nu conteaza cand vine CM pe ciclul acela inhibat si sa ma tin de schema facuta de ei.
Iti doresc sa ai multa, multa bafta!
tamys, eu nu stiu sa se gaseasca in Romania progesteron injectabil.
aristica, cu multa placere.
lyly_mar spune:
Nu am facut suprefact,am facut menopurs si puregon si dypheriline.Mie mi-a zis dr sa le fac seara pe toate.
Ce doza de clexane ai facut?
Pe perioada de inhibare ai luat aspenter si pe perioada de stimulare ai luat clexane?
Citat: |
citat din mesajul lui balanta_tm lyly, Suprefactul se face ca si injectiile de stimulare (Gonal, Puregon, Menopur, Merional, etc): in burta/subcutanat (cu ac din ala mic, etc). Banuiesc ca ai mai facut injectii de genul asta? (te stiu de pe la alte topic-uri si parca asa imi amintesc). Eu am facut Suprefact dimineata, pe la 7:30, iar seara pe la 19:30-20, faceam injectiile de stimulare (Gonal si Menopur), iar pe la 21 faceam Clexane. Dupa inhibarea cu Suprefact, CM a venit cu o intarziere de 2 zile fata de cum venea normal si a fost un ciclu mai atipic (mai inchis la culoare decat de obicei si mai putin cantitativ). Cei de la Viena mi-au spus insa ca nu conteaza cand vine CM pe ciclul acela inhibat si sa ma tin de schema facuta de ei. Iti doresc sa ai multa, multa bafta! tamys, eu nu stiu sa se gaseasca in Romania progesteron injectabil. aristica, cu multa placere. |
balanta_tm spune:
Clexane am facut de 0.6. Da, Thrombo ass (100mg) am luat pe perioada inhibarii, iar din Z1 de stimulare am trecut pe Clexane.
donna3 spune:
tamys
nu vreau sa-ti dau o informatie gresita,dar si eu am cautat in urma cu aprox.2 luni progesteron injectabil si mi s-a spus ca de 2 ani nu se mai gaseste in RO
viotimis spune:
Fetelor, cam liniste pe aici ... se vede ca a venit vara
la toate
aristica, petrecere frumoasa !
_
orchid spune:
Bine v-am regasit! Din lipsa acuta de timp nu am mai scris dar v-am citit. Felicitari doamnelor pentru reusite si celor care nu va dati batute. Pumnii stransi sa reusiti cat mai repede.
Eu am intrat in saptamana 29 si micuta se misca foarte mult. Am inceput cumparaturile si pregatirea pentru cand vine
Vad tot mai des ca se pun intrebari despre administrarea medicamentelor si protocoale fiv. Eu sunt foarte reticenta in a da sfaturi - am primit multe mesaje private cu intrebari despre protocolul urmat de mine, medicamente doze samd. Imi cer scuze ca nu am raspuns acestor mesaje. Eu consider ca un medic iti recomanda un protocol "personalizat" in urma unor analize detaliate. Mie imi este teama de automedicatie si cum nu am studii de specialitate nu as avea niciodata curajul sa dau cuiva un sfat medical. Stiu ca in romania se obtin multe medicamente fara retete de la doctor sau retetele se dau cu usurinta dar eu raman la ideea mea ca incercand un protocal dupa ureceh face mai mult rau decat bine. Numai bine va doresc si imi doresc sa nu fii suparat pe nimeni.