FIV Europa(44)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

balanta la momentul asta sunt un pic cam disperata. Acum 6 saptamani aveam TSH 1,7 si am crezut ca totul e ok. Numai ca dupa aia am avut un ciclu anovulator si am inceput sa am niste chestii pe care eu le consider efecte secundare de la L-tyroxina: angina pectorala, dificultati in respiratie (am ca o greutate pe piept), atacuri de tahicardie. Am vb azi cu doctorita si a zis ca nu crede ca sunt efecte secundare dar ca sa fac un test de TSH. EU cred ca m-a lasat cu o doza prea mare de medicamente. O sa aflu rezultatul luni.
Musai sa imi tin TSH intre 1 si 2 pana in octombrie ca vreau neaparat sa ajung la Viena. Imi bate ceasul biologic si incep sa ma tem ca e prea tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

Melissa daca as fi in locul tau m-as duce sa nasc direct la ISIS sau la EUROMATERNA mai nou se fac si FIV-uri acolo conditiile sunt super toate fetele care au nascut acolo au fost super multumite si nu vi cu absolut nimic de acasa acolo primesti tot ce trebuie si pentru tine si pentru bb si mai ales pentru asa o printesa pentru care ai luptat atat de mult se merita toti banii din lume acum tu hotarasti ce e mai bine pentru tine dar eu iti doresc din tot sufletul sa ai o sarcina usoara te -ic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Va invit la capitolul 45

Mergi la inceput