Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(35)
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RaluKara/RaluKara.jpg)
RaluKara spune:
Seara buna, fetelor!
Mi-a fost tare taaaare dor de voi, de 3 zile tot citesc ce ati scris in ultimele 3 saptamani cat timp nu am avut net(mi-am promis ca va scriu umai dupa ce stiu ce s-a mai intamplat, ca altfel e tare greu de recuperat).
roxx, arata foarte bine blogul! felicitari pentru realizare! si imi place mult de tot si blogul tau personal, de ce nu il pui la semnatura?
ziki, si blogul tau l-am devorat...ai un stil, unic si inimitabil!
tunde, bebelu, imi pare tare rau ca aveti probleme cu lapticul, incercati multa odihna si sa fiti cat mai linistite si isi va reveni la cantitatea care trebuie!
madalina, ufff, mai mami, imi pare rau ca ai terminat cu lapticul...de 2 saptamani si mie mi s-a dus, numai ca la mine a fost brusc... in 2 zile nu a mai curs nicio picatura iar cu o saptamana inainte curgea un lichid incolor iar Maia refuza sanul.
shines, m-ai omorat cu figura de duamna in izmene.... in mintea mea era ceva de genul: tigara in portigaret, tu machiata, coafata cu o privire a la Marlene Dietrich....si surpriza: in pijama! am ras cu lacrimi prima data!
missmj, cand povestesti de pregatirile de nunta imi aduc aminte cu mare drag vara trecuta...sa fii cea mai frumoasa mireasa si cea mai implinita mamica!
irinuka, ce mare s-a facut Patrick! parca a trecut un an de cand iti tineam galerie si eram cu sufletul la gura pentru primul nostru buburuz!
anka maria, imi pare rau ca treci printr-o perioada dificila cu dusul lui bebe la cresa, sti o fire puternica iar bebe iti va semana si se va acomoda repede!
shubulina, offf, iar suparari? eu te astept cu drag sa mai intri...
mamutz, felicitari! sa ai o sarcina linistita in continuare!
Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011
"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RaluKara/RaluKara.jpg)
RaluKara spune:
roxx, tocmai mi-am dat seama cand iti citeam blogul....ai urmarit cumva documentarele Zeitgeist? multe din ideile tale sunt dezbatute pe larg acolo. sunt 4 filme. daca nu le-ai vazut iti recomand cu tarie sa te uiti la ele. te vor atrage. si mai e si Esoteric Agenda, care la fel e interesant.
Despre noi ce sa mai povestim...Maia e din ce in ce mai dulce, stam de vorba cu orele,rade in hohote daca te balbai cand vorbesti cu ea, sau daca imiti animalele. am terminat si cu colicii si cu plansul neconsolabil. Avem la 3 luni jumate 5,250 kg, suntem slabute, o sa incepem diversificarea de la sfarsitul lunei asteia, mai intai cu cereale in biberonul de seara, apoi cu sucuri, supica si pireu...am emotii pe subiectul asta.
Botezul inca nu l-am facut si nici nu cred ca aveem vreo sansa sa il facem pana in iulie-august, dar, noi sa fim sanatosi!
la noi in oras a fost epidemie ba de rujeola ba de rubeola asa ca in ultimele 3 saptamani nu am mai iesit afara deloc. am tinut=o in balcon(e inchis dar am multe geamuri si daca le lasam deschise e exact ca afara, numai ca fara vant, ploaie si zgomot. stam la et 6) si cate o juma de zi si am descoperit ca asta e secretul ca sa oarma ziua. asa ca ne petrecem o gramada de timp in balcon si e tare bine, nu mai e maraita, ba chiar e mereu vesela.
fug ca s-a trezit.
ne auzim dimineata, va pup e toate si tar bine e sa fiu din nou cu voi!
Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011
"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Shines/Shines.jpg)
Shines spune:
Neata!
poftiti la o cafea matinala..sau mai multe
daca tot mi-am laudat piciul ca ma scoala de 2-3 ori noaptea..azi-noapte m-a trezit din ora in ora..ca sa fie treaba treaba
nu stiu ce-i cu el,burtica nu il doare..la cat s-a foit si marait zilele astea ar trebui sa aibe 6 dinti pana acu..eee,ne facem noi mari.
acu stam la dragaleala de o ora..dragoste mare
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Shines/Shines.jpg)
Shines spune:
Ralukara..bine ai revenit!
cum machiata bre? pozitia de duamna se executa obligatoriu in izmene..paru prins in varful capului..spalata pe ochi da nemachiata
eu am vazut Zeitgest..e foarte tare si iti cofirma multe lucruri pe care le gandeai dar nu indrazneai sa le rostesti..iti elucideaza unele chestii..si te pune pe ganduri cu privire la altele. recomand documentarele.
ma duc sa fac si capitol
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)