Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(35)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Mire;odata am dat LM DEZGHETAT SI MI-A URLAT 5 ORE DUPA...
Am in lada ..deja imi e frica sa-i dau..E oribil la gust si la miros..a sapun.

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

simo fructele i le dai coapte sau in starea lor naturala?

LP AR i am dat de la nan, dar fara efect

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

doar marul il fierb putin ..mai mult in abur la cuptor..pentru ca nu vrea altfel...nici crud nici copt.
in rest fructele asa cum sunt,sa fie coapte bine si sa fie perfecte.
le bag in blender si le fac piure moale si fin.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Noapte buna!

dorm cu amandoi puradeii..sa vedem cum iese.Mario vrea si El cu noi..ca dehh ta-su e plecat.

Simo;ce meniu aveti deja!abia astept sa ajungem si noi acolo

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Nbuna Tunde cu puii tai

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

noi suntem tot in deplasare, revenim in bucuresti sapt viitoare
am un net de-mi vine sa-l arunc, de la romtelecom si merge de kko
incerc sa ma odihnesc si sa prind puteri, de sapt viitoare suntem iarasi amandoua singurele, deci profit la maxim acum.. am reusit sa-mi revin si cu lapticul (bafta multa bebelu si tunde - se poate dar recunosc ca am dormit ca un tzepos vreo 2 zile, traiasca mama)
va pup, numai bine, am pus si 2 pozici de la botez

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Doloress sa fie sanatos micutul crestin. Ce dragut ca e asa cuminte. Si ce m-ai facut sa zambesc cu ce ai povestit de Patrickutul vostru.

Tunde of ce rau imi pare - se vede cat "te straduiesti". Stiu ca ziceau fetele ca LP de la Topfer e cel mai apropiat de cel matern, poate pe el ti-l accepta. Sa dea DD sa vina lapticul si sa nu fie nevoie de LP.

Te pupam MAIMUTZICA!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Vazut poze de fete frumoase...

MAIMUTZICA, a cerscut mult maimutica mica si are niste ochi superbi! Si niste parinti frumosi si fericit!

LUCIA, si domnisorica ta e frumoasa si eleganta! O dulceata! Tortul foarte dragut! Iar mami arata foarte bine, ti se citeste fericirea pe fata!

ANDUTZA, imi pare rau ca ai niste socri idioti! Asta e...Pierderea e a lor! Voi sunteti o familie super, se vede ca sunteti fericiti! Iar micuta e minunata!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

multumesc fetelor,
am vazut si eu acum pozele maimuticai,aratati super bine, sa va fie de bine
am vazut si motanii mirelei, Doamne ce scumpi sunt
si printesa Deei imbracata intr un body cu animal print....super
la restul pozelor ma mai uit maine

deci, o adorm pe eva, o pun la ea in patut, se trezeste...o adorm , iar o pun, iar se trezeste...acu e cu mine in pat...doarme
si asa face de o saptamana

anka maria, ne ai promis o sinteza a primei saptamani la cresa...ceface Luca??sper ca bine

Andutza, si eu am de zis vreo 2 despre botez, legat de socrii, va zic maine...tare rau m am suparat si eu

va pop, noapte buna

Mergi la inceput

Dragelor, eu mesteresc de zor la blog, dar mai dureaza pana il aduc la zi. Pana recuperez eu din urma, va invit sa postati la subiecte "fierbinti" gen diversificarea sau altele asemenea, ce info credeti ca ne sunt utile tuturor.
Si mai asteptam si povesti ale nasterii pana nu uitati detaliile...

Sper sa nu supar fetele mai "computeriste", dar ca sa fie treaba clara, m-am gandit ca ar fi bine sa scriu un...

GHID DE BLOGGAREALA

Intri pe www.buburuze2011.blogspot.com. Sus in dreapta ai “Autentificare”.
Te loghezi cu userul comun (ianfeb2011) si parola aferenta.
Tot sus in dreapta ai “Design”, apoi tot sus in dreapta “Tablou de bord”.
Se deschide o lista cu toate sub-blogurile, la cel in care vrei sa postezi apesi butonul albastru “Postare noua”.
Se deschide o fereastra cu un meniu gen microsoft word. Scrii titlul dorit al postarii, apoi incepi textul.
Neaparat pe primul rand sa scrii, aliniat la dreapta, “de POPESCU”, unde POPESCU e nickname-ul folosit de tine pe DC. Apoi urmeaza textul.
Ca sa nu arate ca o sorcova, eu zic sa pastram aceeasi formatare pt toate postarile, adica textele sa fie scrise cu Arial (alegi de sus din meniu, este un F), dimensiune normala (tot sus in meniu, imediat dupa F, o sa vezi un T mare si unul mic, selectezi si alegi “normal”.
Daca vrei sa vezi cum arata in pagina, poti sa apesi “Previzualizati”. La final, apesi “Publicati postare”. Te poti intoarce oricand sa editezi postarea, daca doresti.
Foarte important: cand postezi la capitolul “Alimentatie”, neaparat sa adaugi si etichete. In partea dreapta a casetei-text, jos, scrie “etichete” si urmeaza un camp text. Acolo sa scrii, in functie de tema articolului: “alaptare naturala”, “alaptare artificiala”, “diversificare” sau “autodiversificare”, exact asa cum apar aici, nu redenumite, nu cu vreo cratima sau altceva. O sa vedeti de ce, vreau sa apara ca un fel de subcapitole, sa fie mai usor de gasit articolele , potrivit interesului fiecaruia - se poate vedea deja, in partea dreapta a paginii.
(LORI, nu am facut capitol separat cu autodive, ca se incadreaza tot la alimentatie, dar va fi aici ca un fel de subcapitol)

Spor la bloggarit:)

_

Roxana

Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Si, pentru cand aveti chef sa filozofati, va invit la comentarii pe blog: http://praemonitio-blog1.blogspot.com/2011/05/inchisoarea-mea-statul-meu-religia-mea.html

_

Roxana

Botezul Catalinei

Mergi la inceput