Nu e SFARSIT...e doar UN NOU INCEPUT :)
Raspunsuri - Pagina 4
Melody spune:
Theodora,
Ma bucur sa te regasesc aici, si imi pare rau de faptul ca suferi.
Nu stiu daca iti mai amintesti de mine, aveam alt nick: puricel, sunt pe DC de prin 2002 de cand s-a nascut Bianca. Ti-am admirat gemenii cam pe atunci si acum cand i-am revazut ce mari sunt! Sa-ti traiasca!
Ani
claudia_a spune:
Draga mea,te stiu de mult timp... si pe culinar te descoperisem intr-un timp...insa ai disparut si nu de putine ori m-am intrebat ce mai faci?!
Iti doresc tot binele din lume si puterea de a face ceva si pentru tine! Iesi in lume, plimba-te, vino din cand in cand acasa si totul va fi ok! Asa cum se zice timpul ocupat vindeca ranile!
Pupicei multi si ai grija de puii tai!
oanap85 spune:
Theodora ai toata admiratia mea ,voi toate care treceti prin asta va admir f mult ca aveti atata curaj de a merge mai departe de a trece peste toate acestea..eu chiar daca am 3 copii am abia 26 de ani sunt o mamica tanara si necoapta inca la minte dar vreau sa-ti spun,sa te intreb de ce nu treci peste orgoliu si sa-i spui tot ce ai pe suflet,tot ce inseamna pt tine ,ce simti pt el(chiar de inseamna ura,furie sau iubire)descarca te,spune i tot... sa poti merge mai departe...gresesc ca-ti spun asta?nu stiu
Theodora spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arinaa m-a busit plansul citind randurile scrise de tine...as vrea sa zic ca nu imi doresc sa fiu in pielea ta,dar...iata-ma.Si eu am incercat sa lupt ,dar nu mai am putere si mai mult decat atat lupt de una singura.Eram insarcinata in 8 luni cand am realizat ca traiesc un vis urat...de atunci a trecut un an si jumatate si nu am reusit sa ma trezesc ...la fel ca si tine ,singura mea bucurie e copilul meu care e minunat. |
Am disparut iar....dar nu va uit :)
Arinaa....totul va fi bine :)
e greu,uneori ne pierdem orice speranta....dar nu poate fi as fa infinit xxx
iti doresc tot ce e mai frumos....desi sunt sigura ca deja il ai....e copilul tau....te pupic si numai bine xxx
Theodora spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Melody Theodora, Ma bucur sa te regasesc aici, si imi pare rau de faptul ca suferi. Nu stiu daca iti mai amintesti de mine, aveam alt nick: puricel, sunt pe DC de prin 2002 de cand s-a nascut Bianca. Ti-am admirat gemenii cam pe atunci si acum cand i-am revazut ce mari sunt! Sa-ti traiasca! |
Puricel....tot imi aduc aminte....ce ma bucur sa te "vad"
multumesc mult de urari si voua la fel xxx
Podeanu spune:
Si eu imi amintesc de tine Theodora,in 2002 nu erau asa multi membrii si subiecte. Ne-am intersectat pe la sub cu gemenii ca am si eu 2 acasa.
Imi pare tare rau de ce ti se intimpla si-ti doresc sa-ti gasesti linistea si fericirea. Ai linga tine cele mai mari comori din lume, tu esti tinara (sa nu mai zici niciodata ca la 44 ani e greu sa-ti refaci viata)frumoasa si acum stii ce vrei de la viata.
michelle-usa spune:
cred ca si eu te stiu de pe culinar. cred ca am vazut la poze in imagini cand faceai cornuri si le duceai la scoala doamnelor gemenilor.
ma insel cumva?
oricum ce sa-ti spun imi pare rau ca treci prin aceata perioada, dar aminteste-ti ca nu esti singura, Dumnezeu e cu tine si te ajuta.
Ma rog pentru tine sa ai putere sa mergi mai departe, sa poti face fatza greutatilor vietii si sa nu-ti pierzi niciodata speranta. viata poate fi frumoasa iar tu esti tinara si desteapta si ai 2 baiteti minunati.
michelle
Zouzou spune:
Draga noastra,
Am citit si eu povestea ta si sunt langa tine.
Acum un an eram absolut disperata si nu ca s-ar fi terminat o relatie de 17 ani ci una mult mai scurta.
Tristetea nu mi-a trecut nici acum insa trebuie sa recunosc ca e un curs de dezvoltare persoanala foarte bun..
N-o sa fie usor sa treci peste dar o sa treci.
N-o sa ai stare, o sa plangi..asta e...dar: asculta muzica multa, stii, melodii de genul "I will survive" :) sau "Let it be" sau..cel mai bine...."I'm a super girl (and super girls don't cry), orice melodie care te energizeaza si te face sa te simti increzatoare, danseaza, vorbeste cu tine, iesi cu prietenele tale si spune-ti in fiecare zi ca probabil totul are un sens...ca ce-i al tau e pus de-o parte si ca dobitocul e cel care a pierdut cel mai mult.
In plus..ai ceva de aratat baietilor tai (care sunt absolut superbi!): nu numai ca esti langa ei ci si cum treci prin aceasta experienta, cum o interpretezi, cum va fi relatia cu tatal lor dupa.., ce inseamna sinceritatea intr-o relatie, tot felul de lucruri cu care ei vor ramane si care, cu siguranta ii vor marca si ii vor ajuta cand vor fi si ei, la randul lor, indragostiti si implicati intr-o relatie.
Nu uita ca, indiferent ce s-ar spune, te vei regasi mereu in modelul lor de femeie, asa ca n-ai incotro...:)
Te imbratisez cu drag,
Z.