Nu e SFARSIT...e doar UN NOU INCEPUT :)
Raspunsuri - Pagina 3
danielac spune:
Theodora capul sus si mergi inainte, esti prea frumoasa si ai doi copii absolut superbi ca sa nu faci asta!! el este cel care a pierdut totul, nu tu!
lorelei_19 spune:
Theodora, bine-ai venit inapoi
Imi pare sincer rau sa citesc prin ce treci si sunt si eu alaturi de tine. Si Doamne, cat de bine te inteleg...
Si eu am avut experienta asta -acum vreo 5 ani cred. De asta o perioada m-am retras de pe dc, pur si simplu nu mai eram in stare de nimic.
Mi-a fost cumplit de greu, am crezut ca n-o voi scoate la capat, am crezut ca se prabuseste cerul, ma neglijam si doar plangeam si sufeream. La fel ca si tine fiica-mea a suferit enorm vazandu-ma asa si tot datorita ei m-am ridicat. De trei ani insa sunt intr-o relatie noua si multumesc cerului pentru asta. E un om deosebit si suntem fericiti impreuna. Cred ca niciodata n-o sa mai sufar dupa o despartire ca dupa fostul meu sot, dar pur si simplu nu mai vreau sa dau totul, imi pastrez o rezerva .
Si eu ma gandeam ca sunt prea batrana si ca n-o sa-mi mai trebuiasca niciodata un altul. Si uite ca ne-am intalnit si a facut click. Asta ca sa nu crezi ca nu exista si finaluri fericite.
Ai incredere in tine si priveste cu optimism inainte. Candva o sa iti vina randul sa zambesti din nou si o sa te intrebi pentru ce ai asteptat atat, pentru ce ai facut in toti anii astia atatea compromisuri.
Te imbratisez cu drag si-ti trimit toate gandurile bune
Theodora spune:
Lorelei,draga mea....
imi pare asa rau ca intorcandu-ma vad asa multe in situatia mea....cu ani in urma alte vise avem....dar viata avea se pare alte planuri....
chiar citeam la un alt subiect....ceva de genul "impreuna pana cand moartea ne va desparti" si cat credem ca e fictiv la inceput....nu eu....noi toti....pana la urma...putini atingem imposibilul....pt mine INTOTDEAUNA a incetat sa mai existe....desi si eu am sperat si am fost sigura ca viata noastra impreuna VA FI PT INTOTDEAUNA :)
Cred ca mie mi-e greu pt ca inca nu sunt pe picioarele me....cand ma voi realiza cumva....voi gasi ceva stabil de lucru....atunci pou avea timp si chef si de alte lucruri :)
iti multumesc mult de mesaj....si in ciuda necazurilor traite in anii care au trecut....ma bucur ca ne-am regasit :)
motanik spune:
Cred ca povestea Iuliei mele te-a adus inapoi pe Dc, asa-i? Daca da, ma bucur nespus. Ma bucur oricum sa te vad aici si ma bucur ca ai decis sa vorbesti despre ce simti, face bine, te eliberezi, lasa lacrimile sa curga si cand ai terminat, ridica-te si spune-ti ca ai fost si vei ramane o luptatoare si meriti sa-ti faci viata frumoasa asa ca trecutul ramane in urma si priveste cu incredere spre viitor.
Eu ti-am spus de la inceput ca poate ai pierdut un barbat dar esti castigata cu doi, superbi, inteligenti, sufletisti, cei mai scumpi barbatei din lume. Ei vor fi mereu langa tine si pt ei tu trebuie sa fii tare si sa faci tot posibilul ca viata ta si implicit a voastra sa fie din nou frumoasa si senina. Imi imaginez ca nu e usor dar am vazut ca poti. M. va ramane mereu in inima ta, e normal, nu poti sterge cu buretul 17 ani...dar lasa-l pe el acolo intr-un colt si mergi mai departe. Ai facut tot ce ai putut.
Te pup cu drag, pupa gemenii mei preferati si daca nu le-ai spus deja de Iulia, spune-le ca acum avem doua fetite care abia asteapta sa-i cunoasca intr-o zi. Nu cred ca ii mai recunosc atunci cand ne vom reintalni dar sper sa fie cat mai curand.
Ai grija de tine, iubita, sa aud numai de bine.
Theodora spune:
Motanikul meu :)
stii ca Iulia ma adus inapoi :)
si chiar daca nu am vorbit asa de mult timp...multe din voi stiu...m-am gandit mult daca sa scriu sau nu....si m-am gandit ca nu e frumos sa ma intorc ca si cum nu s-a intamplat nimic si ca intr-un fel....va datoram adevarul....as scrie o carte,daca as avea timp si cuvinte sa va spun tot ce s-a intamplat din 3 dec 2009 pana azi....si fiecare zi trecuta....ar fi un capitol cu foarte multe pagini :)
Gemenii vad mereu toate pozele....si cu Theo si cu bebe Iulia....mereu ma intreaba de orice poza vad.....orice prieten.....var sa stie tot :)
Iti multumesc mult pt toti anii in care ma pastrezi in inima...si nu voi uita niciodata zilele petrecute aici.....si impreuna era si Theo....in burtica :)
ma duc acum sa ii iau de la scoala....si sa le dau toate pupicurile voastre :)
cl spune:
Theodora, capul sus, o sa fie bine! Esti puternica si o sa reusesti tot ce-ti propui, o sa vezi!
monabella spune:
Curaj draga mea. Incet incet durerea va disparea si viata ta va intra pe un fagas normal. Sa vezi ca iti vei gasi pe cineva mult mai potrivit pt tine si vei fi fericita. Pina atunci aici vei gasi numai prieteni.
casandra spune:
Teodora, ma bucur mult sa te revad si imi pare nespus de rau ca circumstantele sunt astea. Stiu atat de bine prin ce treci, mi s-a intamplat si mie, usor, usor te vei linisti, ai sa vezi. Va fi bine !
octaviaavram spune:
si eu am ajuns la concluzia ca atunci cand nu mai merge mai bine zicem stop,ca sa nu ajungem sa innebunim...
arinaa spune:
m-a busit plansul citind randurile scrise de tine...as vrea sa zic ca nu imi doresc sa fiu in pielea ta,dar...iata-ma.Si eu am incercat sa lupt ,dar nu mai am putere si mai mult decat atat lupt de una singura.Eram insarcinata in 8 luni cand am realizat ca traiesc un vis urat...de atunci a trecut un an si jumatate si nu am reusit sa ma trezesc ...la fel ca si tine ,singura mea bucurie e copilul meu care e minunat.