Nu e SFARSIT...e doar UN NOU INCEPUT :)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Imi pare rau Theodora ca treci prin asa o experienta trista!
Iti doresc multa putere sa mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Theodora, ai descris povestea mea si te inteleg perfect !! Nu doresc numanui sa treaca pe aici, stiu ca este cumplit ! Iti doresc putere sa mergi mai departe ! Am inteles c anu lucrezi, poate astea te-ar ajuta sa treci mai usor. Eu am lucrat tot timpul si acolo ma detasam cumva de probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

O mare imbratisare si numai ganduri bune.
Sa treaca mai repede zilele triste si alea cu soare sa dureze tot mai mult

(inca imi amintesc cu mare drag, cum scriai pe forumul culinar despre prajiturile duse la gradi, ce mari sunt acum baietii tai )

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaben spune:

Theodora,fii tare!Esti propiul tau stapan si asta e cel mai pretios lucru,poti sa hotarasti ce vrei sa faci cu viata ta.Ai doi copilasi minunati si pentru ei vei fi tare,vei fi frumoasa,sanatoasa,puternica.Va veni si vremea ta,sunt sigura de asta.

Te imbratisez cu drag si sunt langa tine

Andreea,mami de pui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Theo, si eu te stiu de cand am intrat prima data pe forum, apoi te-am citit la Copilasii de 2002, unde suntem si noi. Esti o mamica foarte frumoasa cu 2 pui la fel de frumosi si imi pare tare rau ca suferi acum. Iti doresc multa putere si iti sunt alaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Capul sus, privirea inainte!
Andreas e tot de 2002, ne-am citit pe acolo pe vremuri. Intre timp a venit Yasmin. In 2008 dupa divortul di n2006 a veniit un "EL", care nu ne-a luat pe toti trei, si de anul trecut ne-am mai imbogatit cu Mara, are acum 15 luni. Timpul le rezolva pe toate!

Si tine minte, nu vei putea naviga spre noi tarmuri, daca nu ridici ancora din portul in care ai ancorat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

(inca imi amintesc cu mare drag, cum scriai pe forumul culinar despre prajiturile duse la gradi, ce mari sunt acum baietii tai )

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Daaa si nu numai pe culinar si pe alte forumuri!Teodora ,noi ne-am conversat pe un alt forum,chiar am compus un meniu pentru ziua copilului dupa multe,multe indicatzii ale tale!

Imi pare bine sa te citesc(pozele tale si ale copiilor insa le mai vedeam pe la "sa ne cunoastem"!!!!!????),puterea sta in tine,ai doi copii minunatzi si tu stii ce vrei asa ca...doar rabdare ca timpul sa inchida ranile si ...totul va veni de la sine!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Buna ziua tuturor!
Am dormit mai mult ca de obicei :) Asa e cand nu am copii acasa
aseara am facut si un party cu mineinsami hahaha

sunteti toate/toti asa de primitori.....ma simt ca in familie....multumesc mult mut....Mi-a placut fiecare cuvant de la voi....Yasmine ma facut si sa rad :)
sunteti minunati :)

multumesc pt toate mesajele private.....cereri de prietenie pe fb....email....nu stiu unde sa raspund mai inainte :)
MULTUMESC !

Add me on Facebook
http://www.facebook.com/profile.php?id=1521319257

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Theodora, am citit ieri "revenirea" ta, ma repezisem sa-ti raspund, dar m-am razgandit. O fac acum, mai "la rece".
Sunt impresionat de suferinta ta dupa o perioada relativ lunga de la producerea ei, este inutil sa ti se spuna altceva decat cuvinte de incurajare si de simpatie, pentru ca nu exista explicatie sau justificare pentru asa final dupa 17 ani.
Probabil ca divortul, dupa momentul in sine -absolut demolator-, iti va aduce si linistea. Nu vad nimic anormal ca, impotriva oricarei ratiuni, EL sa fie familia ta pentru totdeauna, iar despartirea voastra sa o sesizezi ca un esec al vietii tale. Este normal sa fie astfel, insa te asigur ca durerea se va dilua si va aparea doar in momente episodice. Lasa-te in voia zilei de maine, fii increzatoare in destin, porti raspunderea pentru educatia copiilor, pentru care "infrangerea" este o notiune necunoscuta inca. Doar n-o s-o invete tocmai de la tine...
Nimic nou, iata, in cuvintele mele.
Doar o mare doza de incurajare...nu esti, cu siguranta, singura.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Rufus :)
zambesc si am lacrimi in ochi....m-a atins asa de frumos mesajul tau....intotdeauna drept si cu cuvinte alese :)

as vrea sa iti scriu mai multe....dar simt ca in cateva cuvinte ti-am spus deja multe :)
apreciez mult mult faptul ca ai rapit cateva minute sa imi scrii si destul timp in gandurile tale de ieri pana azi ca sa imi spui cateva cuvinte :)

Mergi la inceput