Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(30)
Raspunsuri - Pagina 21
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
heidy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adipapazi heidy, pup si eu, call me. iti dau nr pe pm. crezi ca degeaba bag masaje/drenaje/ace-n burta/tucahara, echere si compase? pai tre sa slabesc ca cine stie cum mananca miresul numai cu dansuri din buric si pote tre sa ma fac cadana! inacat, de ce plangi, maica? ai dat 6 luni tzatza, esti foarte tare, nu te mai compara cu alte mame, esti foarte foarte foarte foarte devotata. relax, ca faci foarte bn ce faci. din pacate, cred ca cu LM va trebui sa te limitezi la a-l da acasa, eu il tineam la frigider cu o etiketa cu ora la care l-am muls si il dadeam in max 15 ore. il incalzeam si il dadeam. sa vezi tu ce copil sanatos o sa ai si cu LM, si cu LP. nu mai boci ca si io, lup moralist ce ma dau, aveam program de 2 ore/zi plus 1/noapte de plans ca nu mai ajungea LM. asa, si? tot au crescutara bebelanii. ramoP, n-am fost pe faza, care-i treaba cu carutzul? te putem ajuta? miresul a mancat 150 de legume! sa lesinam si io, si bona. auzi la el, cu brocoli! fug sa vaz care se foieste in pat, le dau LP la 5.30 si valea-n parc. bai, ce nenorocita este J.Lo asta: cu gemeni si se zbenguie on the floor ca o gazela slaba si cu abdomen beton. pai da, ca cine le-o da legume la ai ei? ca doar nu sta ea! Adi, mami de ana si ioachim |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Iar poezia lui Pandele este BESTIALA!!!! trebuie sa o salvez si sa o invat
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
inacat imi pare rau ca ai intampinat probleme in alaptare si imi inchipui cat de greu iti vine acum sa trebuiasca sa te mulgi asa de des. Esti o mamica extrem de devotata si sunt sigura ca puiul tau te rasplateste cu multa dragoste si afectiune chiar daca acum papa bibe.
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE