Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(30)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Multe luni fericite si pline de iubire bebeilor care se aniverseaza azi.

Multi ani fericiti mamicilor,taticilor,fratilor sau bunicilor care au zi de nastere azi.

Sa fiti sanatosi.

Eu sunt cam varza la creier nu numai de trezirae de la 3 cu pauza pana la 5 ci si de doua vesti cumplit de triste. Copilul unei foste colege a murit de comotie cerebrala la 5 ani si 9 luni,in somn si sunt terminata.In plus am aflat de alta mamica ce trebuie sa-si opereze pruncul de malformatie pe cord ....imi vine sa o iau razna...parac i-as baga iar in burta mea...sa stiu ca sunt acolo, ca le e bine si cald...........de luna viitoare mi-am amenintat sotul ca ii duc pe rand la investigatii amanuntite,din cele care costa mult si far atrimitere ...asha ca sa dorm eu linistita...ca pot sa port si papuci de 30 lei toata vara dar sa stau cu constiinta impacata ca am cheltuit cu ei sa stiu ca sunt bine.

in speranta ca nu v-am speriat prea mult si pe voi va pup si va doresc plimbare placuta.
E SOAREEEEE......

Eu merg la 13 sa-l iau pe vic de la gradi si ne intoarcem pe jos.Astept cu nerabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Cucul buna!

Elfica carutu prim este mare rau, se strange greu, maneru nu e reversibil..ce mai o placere. Si ma mai uitam din cand in cand pe okazii cu jind la caruturile smechere. De vreo doo sapt l-am vazut pe EL. Nu imi venea sa cred pretu si ca e atata de smecher se pune si ca trenu si side by side. Si ca pui scaunele cum vreei! Incepusem sa il visez noaptea..Siam zis sa scriu omului sa il intreb dc vrea sa il livreze si la Buc. (el era din Arad)/ A zis ca da si deaci nu am mai rezistat am zis ca il vreau. A fost 300lei cu tot cu transport!!! E genial, fier tot, modular, coviltirele ajung pana in fata si nu mai am nevoie de umbrele, are si footmufe.

ralucaspm nu cre ca e de la lactatie..Orcum dc ai intepaturi la ei sa ii mai detensionezi putin, nu sa mulgi tot. Ce idee frumoasa cu inviatia. Sa dai si tu o poza cu cea aleasa.

Ramo_P succes la piure sa ne zici cum merge. Il faci pe razatoarea de sticla?

JoAnn cum merge cu lucrarea? Carutu il gasesti la poze/luna a saptea - semnatura.

martutza si tu cu masa in scoica ha? si noi..pana vin scaunele de masa de la nasi.
Vai ce de vesti rele..groaznic nu vreau sa ma gandesc prin ce trece.Aznuapte am avut un cosmar ca Ilincuta nu stu ce se intamplase da murise!!! vai oribil

Ce zi frumoasa e asta. hai sa ne bucuram de ea, iesim cu lesa cu bebeii, vedem frunze si flori si viata peste tot. Ce e rau sa se duca!

Puteti vota Puficele aici.

Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Sashenka, nu sunt obosita deloc de cand a venit mama. Si astazi imi e cam rau. De dimineata nu aveam nici un chef, dar m-am mobilizat si am fost la sala, ca saptamana asta am tras chiulul.

Raluca cu Ioanna , Georgios si Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

ramo nu stiu cat de curajoasa sunt...dar in casa simteam ca o iau razna. ma deprima vremea asta. iar robert e calit, la noi in casa a fost toata iarna 22 grade, afara nu l-am infofolit niciodata, caciulita i-o pun pe cap doar daca bate vantul.
cu carutul mi-e frica mereu cand ies : daca il apuca ca vrea in brate fix cand incepe sa ploua, pluc ca de cele mai multe ori plimb carutul gol si el in brate asa cu wrapul nu face nazuri, sta linistit

mami de Robert Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

sugu foarte practic carutul , ce mai. SA IL STAPANITI SANATOSI. aaa...si ieftin pe deasupra.
noi....ramanem cu matahala....

cu iaurtul a fost ok. Sara l-a mancat mai mult de foame, dar Martei chiar i-a placut.

de acu papam supa si iesim afara.

pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

JoAnn sa capeti forte noi

heidy bebica doarme in patut ziua, dar seara vrea sa adoarma numai in patul mare si pe urma il mut eu. Dar stii la ce ma gandeam eu aseara stand in bratele sotului??? pai daca mie calana mare imi place in brate dar lui pui mic cum sa nu ii placa, asa ca de-acum nu mai conteaza unde vrea sa doarma atata timp cat doarme....
Oare petele sa fie de la fier?

martutza referitor la cereale, eu am intrebat aseara daca la uriasul meu sa ii dau si cereale, si mi-a raspuns ca daca asa e firea lui si asimileaza il pot tine numai cu legume si el tot o sa asimileze, in schimb daca e copilasul in partea cealalta si nu asimileaza ii poate da numai fructe si cereale si tot asa nu pune pe el...bine iti dai seama ca nu o sa il indop cu cereale, dar nici nu le excludem, o sa adoptam o alimentatie sanatoasa.

eea si eu sunt o plimbareata, am plecat la 10.30 si am ajuns la 14.30 a papat acum doarme cand se trezeste ne mai giugiulim putin si la 17.30 o iau iarasi din loc... e AASSSSSSSSSSSSSAAAAAAAAAAAAAAA de BBBIIIIIIIIINNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!

sugubina da pe razatoarea de sticla, l-a devorat...adica asa mai cu limba scoasa si mai mult sugand din lingura, dar e ok ca ii place si il tolereaza, ca exista si varianta scuipat si fara pofta... sper ca pe mine sa ma ocoleasca...
Super mertan' le-ai luat si chiar e fff tare cum se face el in atatea pozitii, acu chiar ca se uita lumea ca la urs :)), mi se pare cea mai tare pozitie cea in care stau fata in fata

Raluca sa nu te-apuce vreo raceala

ral_eli si la mine 21-22 in casa doar seara la baita fac mai mult, ca si mie cand ies din apa calda imi e putin racoare dapai lui. Si in casa sta imbracat asa: body, pantalonasi, bluzica din material de tricou si sosetute... toata lumea mi-a sarit in cap ca imi raceste copilul ,ca daca nu vreau sa il imbrac macar sa il acopar... doar mom si-a dat seama ca am dreptate. Dar cand ies afara ii pun caciulita, in parcul nostru e mereu curent, nu stiu ce o sa fac la vara, ca as vrea fara caciulita clar, dar ce fac cu curentul??

Asa de frumos a fost afara, am mai tras o serie de pozici, asa de mult ii place, am fost in centru unde mereu sunt porumbei, l-am luat in brate si l-am tinut la nivelul lor... super distractie distractiva, l-am dus in alt parc decat cel de langa mine, acolo e o fantana arteziana, iarasi distractie maxima... am un copil FOARTE curios... cred ca seamana cu tacsu :)) dar e cuminte mancal-ar mama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Si noi am fost la plimbare azi timp de doua ore si jumatate. La plecare a carait putin, apoi nani, iar cand s-a trezit iar oracait. Dar nu am luat-o in brate, sa nu si-o ia in cap si sa vrea mereu la plimbare in pozitia asta. Am iesit pentru prima data cu noul carut (luat tot de pe Okazii.ro si tot super ok, cu 2c mil, astea doua: http://www.strollers.ro/Scaune_Pentru_Servit_Masa/Scaun-de-servit-masa-ENKA---Spot-Withe_346_codeBD-2714.aspx si http://idealbebe.ro/brevi-carucior-grillo-p-3310.html), pentru ca aveam nevoie de un carut pe care sa il pot desface si strange singura si cu primul nu ma descurcam. Apoi am avut unul de la o prietena, dar era mai jumulit si sotul zicea ca ne facem de ras, desi nu era ceva evident, ci coviltirul nu statea lasat si venea soarele. Pe mine asta m-a determinat sa caut altul, pentru ca la vara suferea, se ardea de la soare. A fost asa frumos afara azi! Mi-era cald rau, ma batea soarele in cap... Trebuie sa imi procur o sepcuta/palariuta, care sa ma insoteasca in plimbari.

Sugubina: Felicitari pentru noul carut! Frumusel foc! Ce faci cu cel vechi, il pui si tu pe Okazii.ro, sa iti amortizezi cheltuiala facuta cu al doilea carut si, eventual, o parte din primul? Sau il duci la mamaie, sa nu mai carati noul carut cand mergeti acolo? E frumos foc! Al meu e foarte practic, usor de desfacut si de strans, doar ca e bleu, dar am zis ca sunt pregatita si pentru baiat, daca o fi sa fie. Oferta era prea buna sa zic nu din cauza culorii.

Sashenka: Multumim pentru incercarile tale de a reinvia barlogul! Am vazut si eu putin pe FB si te-am vazut nostalgica. Si mie imi pare tare rau, dar nu insist decat aici, nu vreau sa calc pe acolo, doar mai arunc un ochi cand pot. Stie cineva cum pot seta incat sa nu imi mai umple casuta de mail toate mesajele de pe FB? Ca ratez astfel mesaje importante, care se pierd printre multele mesaje ale clubului ursuletzilor. Daca stiti, help me!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Martutza: Merci pentru leac! Tu l-ai incercat? Sau, Doura, daca citesti, spune-mi si mie, iese picant, sau mierea si lamaia fac sa dispara gustul picant al ghimbirului? Ca am mancat o data ghimbir pus la o friptura la cuptor si mi s-a luat... Nu imi place gustul deloc! Nu cred ca e viroza, mai degraba cred ca am racit, ca a fost frig in casa, eu mai mereu am stat cu pieptul dezvelit, sa o alaptez pe scumpa mea si poc, m-a lovit raceala. Azi noapte mi-a fost tare greu, ma dureau dintii (nevralgie), ma durea capul, mai ales la tample, of.... m-am ridicat sa beau un ceai cald cu lamaie, mi-am pregatit si niste lamaie cu zahar pentru dimineata, sa ma zgarie putin pe gat cand m-oi trezi, ca stiu ca imi face mai bine decat daca fac lamaie cu miere. Si cand eram pe punctul de a termina s-a trezit zuza si era 4 jumate. Am dat fuga, dar inainte mi-am bagat degetele in cutia cu zahar, sa presar peste lamaie.

Hai ca v-am innebunit iar cu mesajul meu lung, chiar daca l-am spart in doua. Va pup pe toate!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

vickybel bine ai venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

'Naseara..

Ramo_P si eu ma gandesc ca petele sunt de la fier .. si din pacate astazi bble meu tare rau s-a chinuit sa faca kk si a facut cu o consistenta pe care nu am mai vazut-o pana acum.. Cred ca s-a constipat de la nenorocenia asta de fier .. Ii dau un mail pediatrei si am intrerupt temporar fierul ca nu se poate sa continui asa.
Referitor la dormitul lui bb, el doarme in patut noaptea si nu vrea peste zi in patut iar in brate nu-mi adoarme nici de-l rog...Cred ca sunt o mama tare denaturata de bebele meu adoarme mai repede singurel prin alte locuri decat cu mine in pat sau la mine in brate.. Cred ca de cand avea aprox 1 luna jumate - doua si il durea burtica si ii placea sa doarma la mine pe burtica si vreo 2 nopti eu am stat cu fata in sus in pat si el a dormit la mine pe burta toooata noaptea (evident eu nu prea am inchis ochii)... cred ca de atunci am incercat sa il invat la el in patut asa usurel (el dormea cu mine pe canapea dar cu ceva distanta intre noi ca imi era frica sa nu il strivesc).

Elfica, daca vrei sa nu mai primesti 1001 mesaje in mail.. mergi la Account->Account Settings->Notifications->Send a notification when someone... si aici ai casute in care bifezi daca sa primesti sau nu e-mail in diferite cazuri. Bafta, sper sa te descurci (daca nu spune-mi te rog si incerc sa fiu mai explicita).

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput