Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(30)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
Ramo_P spune:
Neata fetelor!
O cafeluta, un capucino, cine ce pofteste, haide-ti serviti...
sashenka daca imi aduc bine amintela botezul vostru tu ai facut niste super decoratiuni,Foarte tare ca te-ai hotarat sa iti faci o afacere din asta, iti urez multa bafta! Cu cutiile incearca sa le confectionezi cum zice si Heidy...
Elfica probabil ca obisnuinta, si faptul ca greutatea i-a crescut treptat la noi in brate, si bratele noastre s-au obisnuit, nu ni se pare greu (sper ca ai inteles ceva din ceea ce am zis ) asa v-a fi si la tine, nu o sa ti se para foarte grea, grea da, dar foarte nu
Alex daca vede altii copilasi incepe sa vorbeasca pe limba lui, indiferent daca sunt mai maricei sau mai micuti, si nu conteaza ca nu ii raspund la comentariile lui, si intinde manutele sa ii atinga, e asa de haios...
Am uitat sa va spun ieri ca mi-a zis medicul ca e foarte important sa bronzam bebe-ii, nu doar pe manute si fata, pe tot corpul, ca e cel mai bun tratament impotriva rahitismului, impreuna cu D3-ul.
Astazi incepem diversificarea... o sa ii dau pireut de mar cu para, i-am mai dat si il tolereaza f bine, noi ne-am jucat cu gusturi si texturi noi pana acum, asa ca stiu ce ii place si ce nu, si din fericire nu a avut reactii adverse pana acum la nimic...
Va pup
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
JoAnn spune:
hello
Ramo eu,eu vreau o cafeluta, un capucino si inca o cafeluta.
zuzele s-au trezit de la 5 si acu s-au culcat
si eu nu prea pot sa mai bag somn acu...deh am trebi.
am cumparat iaurtel de la nestle care se da incepand cu 6 luni. azi o sa le dau sa vad daca le place. e de banane...
sugu baga mama o poza cu carutul al new....sa vad si eu ...si sa te invidiez ...ca noi nu avem speranta de altul.
de o bucata de vreme tot apar lunar cheltuieli neprevazute,in sume maricele....
fetele va doresc o zi cat mai buna
pupici
heidy spune:
Neatza!!!
Nu stiu ce e cu bb-le meu dar iar a inceput sa nu mai adoarma in patut.. Asa ma miorlaie si ma chinuie.. Of!! Pana la urma reusesc sa il pacalesc.. dar e obositor. Imi e dor de vremurile cand adormea asa, usurel, la el in patut.
In alta ordine de idei si noi ne jucam cu alimente noi .. Pana acum i-am dat suc de morcovel, suc de mar si piure de mar dar in cantitati infime .. gen 5 - 10 ml si asta pt ca pediatra mi-a recomandat sa incep sa ii dau cate 5 pic de Fe pe zi in amestec cu un suc de morcov sau de mar. Ce nu imi place este ca i-au aparut bubite pe fata, asa ca niste cosulete un pic rosii si ma tot intreb de la ce o fi ca el era in sfarsit curat curatel dupa muulte luni de chin.
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
heidy spune:
Neatza JoAnn..
Hai sa dau si eu a doua cafeluta a zilei .. asa un pic dulce si destul de tare cat sa ne trezim cu toatele si sa fim zambitoare ca pare sa fie frumusel afara!
Azi cam am chef de plimbare .. M-ar tenta un IOR sau Tineretului, desi IOR e cam departe de mine..
sashenka nu ai nevoie de o colaboratoare ??
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
martutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui letzy81 Martutza,eu as pune faina de orez in piure. FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap Mami de ![]() |
Mersi de sfat dar ma gandesc sa nu fac un luptator de sumo din ea...nu avea decat 6900 g la 5 luni dar deja are 1 cupa de cereale seara si nu vreau o pufosenie care va deveni anorexica apoi.....poate exagerez acum....oricum nu e o idee rea....sa vad....
martutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sashenka_h
eu am patit cu Horea asa acum 2 sapt numai ca el facea de 8 ori pe zi kaki si cu muci parca prin el. era saracul carne vie la fundulet. eu am oprit 2 zile si apoi am reinceput si a fost totul ok. am dat vina pe morcoc care cred ca era prea tratat si a dat reactii mai urate. apoi am luat morcovi romanesti de la tarani si a fost bine. tu ce ii bagi in supica, sau ii dai doar morcov piure? cutiile le vreau de carton ca sa le pot decora ca cutii de trusou ptr botez. Mami Andreea ![]() ![]() ![]() |
Exact asa si la Claudia...parca are albus de ou in el asha se intinde..ma si gandeam sa merg luni la cabinet pentru un ex coprobacteriologic...tot ce folosesc la ea e numai al ei (inclusiv cratita
![](icon_smile_big.gif)
Au dreptate fetele ai putea sa faci cutiile.Iti iei un capsator de la Brico sau Hornbach,carton tare de la un depozit de librarii ceva si ies sigur dimensiunile care le vrei.La Dragon nu ai gasit? Daca ar fi vorba de comenzi mari ai putea incerca l ao fabricutza de hartie si carton....zic si eu...Oricum succes in afaceri.Daca faci angajari sa ne anunti
![](pupic.gif)
Sanatate tie si baietilor.
martutza spune:
citat din mesajul lui Elfica Seara buna! Martutza: Si la noi s-au modificat scaunele de cand cu diversificarea, sunt ceva mai consistente, nu asa de apoase ca inainte. Zici ca e pulpa de mar :) Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE |
La noi e taman invers ..adik facea la 3-4 zile de consistenta mustarului sau a marului pasat
![](icon_smile_big.gif)
![](bang.gif)
Sanatate multa si pune o mascutza pe nas sa nu-i dai Iuliei viroza. Baga o fiertura de ghimbir (15 min fiert) si indulcit cu miere si dres cu lamaie (de la Doura stiu
![](pupic.gif)
eea_farcau spune:
Buna dimineata fete !!!
de cand cu vremea asta asa de buna nu mai am timp sa va scriu, doar sa citesc. sunte afara toata ziua !!
pupici ! sper sa reusesc sa citesc tot ce pove voi
martutza spune:
citat din mesajul lui JoAnn hello ![]() Ramo ![]() ![]() zuzele s-au trezit de la 5 si acu s-au culcat ![]() ![]() si eu nu prea pot sa mai bag somn acu...deh am trebi. am cumparat iaurtel de la nestle care se da incepand cu 6 luni. azi o sa le dau sa vad daca le place. e de banane... sugu baga mama o poza cu carutul al new....sa vad si eu ...si sa te invidiez ![]() de o bucata de vreme tot apar lunar cheltuieli neprevazute,in sume maricele.... fetele va doresc o zi cat mai buna ![]() pupici ![]() ![]() ![]() |
A mea s-a trezit la 3
![](bang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
cat despre cheltuieli....
![](plang.gif)
![](bang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
S-aveti pofta buna la iaurtel cochetelor.
![](pupic.gif)
martutza spune:
citat din mesajul lui heidy Neatza!!! Nu stiu ce e cu bb-le meu dar iar a inceput sa nu mai adoarma in patut.. Asa ma miorlaie si ma chinuie.. Of!! Pana la urma reusesc sa il pacalesc.. dar e obositor. Imi e dor de vremurile cand adormea asa, usurel, la el in patut. In alta ordine de idei si noi ne jucam cu alimente noi .. Pana acum i-am dat suc de morcovel, suc de mar si piure de mar dar in cantitati infime .. gen 5 - 10 ml si asta pt ca pediatra mi-a recomandat sa incep sa ii dau cate 5 pic de Fe pe zi in amestec cu un suc de morcov sau de mar. Ce nu imi place este ca i-au aparut bubite pe fata, asa ca niste cosulete un pic rosii si ma tot intreb de la ce o fi ca el era in sfarsit curat curatel dupa muulte luni de chin. Fericita mamica de Tudor Andrei POZE |
Draga mea intru in club.Mandra mea numai doarme ziu aprea mult intre mese (max 40-50 min) si atunci o mai pun in patul mare (e safe ca are pereti pe doua laturi,pe o latime e patutul ei si pe a doua lungime pun o plapuma rulata si pest ea perne
![](icon_smile_big.gif)
Poate ii gasesti si tu leac mandrului tau.Succes.