Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

Neata fetelor!

O cafeluta, un capucino, cine ce pofteste, haide-ti serviti...

sashenka daca imi aduc bine amintela botezul vostru tu ai facut niste super decoratiuni,Foarte tare ca te-ai hotarat sa iti faci o afacere din asta, iti urez multa bafta! Cu cutiile incearca sa le confectionezi cum zice si Heidy...

Elfica probabil ca obisnuinta, si faptul ca greutatea i-a crescut treptat la noi in brate, si bratele noastre s-au obisnuit, nu ni se pare greu (sper ca ai inteles ceva din ceea ce am zis ) asa v-a fi si la tine, nu o sa ti se para foarte grea, grea da, dar foarte nu
Alex daca vede altii copilasi incepe sa vorbeasca pe limba lui, indiferent daca sunt mai maricei sau mai micuti, si nu conteaza ca nu ii raspund la comentariile lui, si intinde manutele sa ii atinga, e asa de haios...

Am uitat sa va spun ieri ca mi-a zis medicul ca e foarte important sa bronzam bebe-ii, nu doar pe manute si fata, pe tot corpul, ca e cel mai bun tratament impotriva rahitismului, impreuna cu D3-ul.

Astazi incepem diversificarea... o sa ii dau pireut de mar cu para, i-am mai dat si il tolereaza f bine, noi ne-am jucat cu gusturi si texturi noi pana acum, asa ca stiu ce ii place si ce nu, si din fericire nu a avut reactii adverse pana acum la nimic...

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

hello
Ramo eu,eu vreau o cafeluta, un capucino si inca o cafeluta.
zuzele s-au trezit de la 5 si acu s-au culcat

si eu nu prea pot sa mai bag somn acu...deh am trebi.

am cumparat iaurtel de la nestle care se da incepand cu 6 luni. azi o sa le dau sa vad daca le place. e de banane...

sugu baga mama o poza cu carutul al new....sa vad si eu ...si sa te invidiez ...ca noi nu avem speranta de altul.
de o bucata de vreme tot apar lunar cheltuieli neprevazute,in sume maricele....

fetele va doresc o zi cat mai buna
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Neatza!!!

Nu stiu ce e cu bb-le meu dar iar a inceput sa nu mai adoarma in patut.. Asa ma miorlaie si ma chinuie.. Of!! Pana la urma reusesc sa il pacalesc.. dar e obositor. Imi e dor de vremurile cand adormea asa, usurel, la el in patut.

In alta ordine de idei si noi ne jucam cu alimente noi .. Pana acum i-am dat suc de morcovel, suc de mar si piure de mar dar in cantitati infime .. gen 5 - 10 ml si asta pt ca pediatra mi-a recomandat sa incep sa ii dau cate 5 pic de Fe pe zi in amestec cu un suc de morcov sau de mar. Ce nu imi place este ca i-au aparut bubite pe fata, asa ca niste cosulete un pic rosii si ma tot intreb de la ce o fi ca el era in sfarsit curat curatel dupa muulte luni de chin.

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Neatza JoAnn..

Hai sa dau si eu a doua cafeluta a zilei .. asa un pic dulce si destul de tare cat sa ne trezim cu toatele si sa fim zambitoare ca pare sa fie frumusel afara!

Azi cam am chef de plimbare .. M-ar tenta un IOR sau Tineretului, desi IOR e cam departe de mine..

sashenka nu ai nevoie de o colaboratoare ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui letzy81

Martutza,eu as pune faina de orez in piure.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

Mami de Sandra

Mersi de sfat dar ma gandesc sa nu fac un luptator de sumo din ea...nu avea decat 6900 g la 5 luni dar deja are 1 cupa de cereale seara si nu vreau o pufosenie care va deveni anorexica apoi.....poate exagerez acum....oricum nu e o idee rea....sa vad....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

Citat:
citat din mesajul lui martutza

La multe luni fericite si pline de voiosie si sanatate Alexandru si Aron.

Eu nuami migrez nici unde...numai am timp decat oleaca de forum...oleaca de film...de votat fetele musai si restul manjii.

Claudia a mancat/varsat pe babeta,bagat degete si tot tacamul din piurelul de morcovi si pastarnac.S-a consumat in felul asta cca 40 ml piure de consistenta nectarului.Necazul e ca face kk de 3 ori si cam moale de cand cu piureul asta.Sa bag ceva mai consistent? Sa ma opresc 2-3 zile....zau ca nu stiu ...in plus aseara a plans/urlat vreo 1 ora desi era mancata si schimbata.A adormit leganata pe bratele mele pe la ora 23 si azi dimineatza pe l a5.30-6 s-a trezit cu o mitraliera la fund ...o avea gaze de la piure de morcov? La voi au aparut schimbari in scaunul bebelusului la primele mese de diversificare?

Sashenka...sincer nu am idee cam ce vrei ca sa ma gandesc unde poti gasi...cutii de carton? Metal?...

eu am patit cu Horea asa acum 2 sapt numai ca el facea de 8 ori pe zi kaki si cu muci parca prin el. era saracul carne vie la fundulet. eu am oprit 2 zile si apoi am reinceput si a fost totul ok. am dat vina pe morcoc care cred ca era prea tratat si a dat reactii mai urate. apoi am luat morcovi romanesti de la tarani si a fost bine. tu ce ii bagi in supica, sau ii dai doar morcov piure?

cutiile le vreau de carton ca sa le pot decora ca cutii de trusou ptr botez.

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Exact asa si la Claudia...parca are albus de ou in el asha se intinde..ma si gandeam sa merg luni la cabinet pentru un ex coprobacteriologic...tot ce folosesc la ea e numai al ei (inclusiv cratita ) si morcovii sunt direct de la tarani,din aia romanesti mici cu frunze.Pastarnacul (primul era de la bulgari) apoi am gasit cu frunze (romanesc de solar) si am luat din ala.Cred ca fac 2 zile pauza si o iau de la capat cu morcov, pastarnac si pun un pic de dovlecel fara samburi poate numai face asha moale.Eu ii fierb legumele impreuna si le pasez cu putina zeama de a lor pana obtin un nectar.Ce ma dispera e ca are gaze si am inceput ar sua dau Espumisan sa o ajute sa le elimine.

Au dreptate fetele ai putea sa faci cutiile.Iti iei un capsator de la Brico sau Hornbach,carton tare de la un depozit de librarii ceva si ies sigur dimensiunile care le vrei.La Dragon nu ai gasit? Daca ar fi vorba de comenzi mari ai putea incerca l ao fabricutza de hartie si carton....zic si eu...Oricum succes in afaceri.Daca faci angajari sa ne anunti

Sanatate tie si baietilor.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Elfica

Seara buna!

Martutza: Si la noi s-au modificat scaunele de cand cu diversificarea, sunt ceva mai consistente, nu asa de apoase ca inainte. Zici ca e pulpa de mar :)

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

La noi e taman invers ..adik facea la 3-4 zile de consistenta mustarului sau a marului pasat , dupa prima cupa de cereale a inceput sa faca zilnic si aceeasi consistenta.CLar de la legume e ceva ca din prima zi de legume,desi nu bagase 2 lingurite (ca nu stia si mai mult scuipa) deja a facut de 2 ori.Apoi incet incet a ajuns la 3 scaune si ultimul cam exploziv.Necazul e ca numai am LM la congelator si i-am facut cerealele la biberon cu Milupa.O fi si de la laptele praf?

Sanatate multa si pune o mascutza pe nas sa nu-i dai Iuliei viroza. Baga o fiertura de ghimbir (15 min fiert) si indulcit cu miere si dres cu lamaie (de la Doura stiu ) si te faci bine f repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eea_farcau spune:

Buna dimineata fete !!!
de cand cu vremea asta asa de buna nu mai am timp sa va scriu, doar sa citesc. sunte afara toata ziua !!
pupici ! sper sa reusesc sa citesc tot ce pove voi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JoAnn

hello
Ramo eu,eu vreau o cafeluta, un capucino si inca o cafeluta.
zuzele s-au trezit de la 5 si acu s-au culcat

si eu nu prea pot sa mai bag somn acu...deh am trebi.

am cumparat iaurtel de la nestle care se da incepand cu 6 luni. azi o sa le dau sa vad daca le place. e de banane...

sugu baga mama o poza cu carutul al new....sa vad si eu ...si sa te invidiez ...ca noi nu avem speranta de altul.
de o bucata de vreme tot apar lunar cheltuieli neprevazute,in sume maricele....

fetele va doresc o zi cat mai buna
pupici

mami de bubuline gemene

A mea s-a trezit la 3 si pana nu am pus-o l atzatza nu sa lasat...si apoi avea chef de vorba...asha ca am adormit la 5 dimi , nici nu stiu cand a plecat Victor la gradi ca tasu nu a vrut sa ma trezeasca

cat despre cheltuieli....noi avem prevazute niste schimbari prin apart (l-am luat vara trecuta si in iarna i-am descoperit hibele ) destul de costisitoare,apoi ar mai fi bicicleta pt Vic (ca a crescut si ii trebuie alta, termopanele schimbate ca nu sunt de calitate (tot in iarna am constatat) ashea ca ma vad ca i dau Claudiei s amanance in scoica pana la toamna si daca ne ajuta D-zeu om reusi sa-i luam scaun de masa...daca nu spunem matusilor ca vrem cadou de 1 an...

S-aveti pofta buna la iaurtel cochetelor.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui heidy

Neatza!!!

Nu stiu ce e cu bb-le meu dar iar a inceput sa nu mai adoarma in patut.. Asa ma miorlaie si ma chinuie.. Of!! Pana la urma reusesc sa il pacalesc.. dar e obositor. Imi e dor de vremurile cand adormea asa, usurel, la el in patut.

In alta ordine de idei si noi ne jucam cu alimente noi .. Pana acum i-am dat suc de morcovel, suc de mar si piure de mar dar in cantitati infime .. gen 5 - 10 ml si asta pt ca pediatra mi-a recomandat sa incep sa ii dau cate 5 pic de Fe pe zi in amestec cu un suc de morcov sau de mar. Ce nu imi place este ca i-au aparut bubite pe fata, asa ca niste cosulete un pic rosii si ma tot intreb de la ce o fi ca el era in sfarsit curat curatel dupa muulte luni de chin.

Draga mea intru in club.Mandra mea numai doarme ziu aprea mult intre mese (max 40-50 min) si atunci o mai pun in patul mare (e safe ca are pereti pe doua laturi,pe o latime e patutul ei si pe a doua lungime pun o plapuma rulata si pest ea perne ) dar s-a invatat haimanaua si uneori chiar si seara face gat cand o pun in patul ei.O las cca 3 ture de cate 5-8 min de smiorcait.Daca nu vrea si nu vrea o pun in patul mare cu suzi si o jucarie si cand adoarme (ceea ce se intampla des si far achiraieli) o mut in patul ei.Ar mai face ea gat dar la ora aia e deja liniste si doar lampa de veghe aprins aasa ca se calmeaza instant cu degetul in gura.Acesta e momentul zilei in care o las si sunt chiar fericita ca se potoleste si nu-l deranjeaza pe frasu (dorm cu ei in camera eu).
Poate ii gasesti si tu leac mandrului tau.Succes.

Mergi la inceput