Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Martutza,eu as pune faina de orez in piure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Am trimis mesajul incomplet
Sashenka,Martutza,multumesc!
Oare e o greseala daca am ridicat tonul la masa, Sandrei?Altfel nu primea nici lapte.A mancat 190ml lapte de la mine(muls,azi n-a mai vrut nici titi),n-a mancat niciodata atat.Dar altceva,nici vorba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Acum ca e mama la noi si ne ajuta mult, am si eu mai mult timp sa scriu si sa citesc ;)

Ne gandim si noi sa facem botezul la inceputul lui iulie, dar inca nu am aranjat nimic.

Pana acum am luat doar hainute pt botez pt Ioanna si pt Iorgos. Pt Nicholas mai astept sa vad cat o sa creasca pana atunci, pt ca nu stiu daca sa-i iau pt 9 luni sau pt 12 luni.

Am avut o idee de invitatie, sa fie desenata de mana si colorata cu carioca, ca si cum ar fi facuta de copil. I-am spus-o nasului lui Nicholas, care e invatator si el a inceput sa caute colege cu talent la desen. Inca nu am vazut ce a facut , pt ca el e in alt oras, dar sunt f curioasa.
'
Apoi mai glumeam ca sa puna copiii de la scoala sa deseneze cate ceva si sa o alegem pe cea mai frumoasa pe care sa o scanam apoi si sa o multiplicam, iar alta idee era sa luam toate desenele si sa avem invitatii diferite

Raluca cu Ioanna , Georgios si Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

In alta ordine de idei, eu nu ma simt prea bine, nici ieri nici astazi. Parca ma ia cu lesin, parca imi e rau de la stomac, ametesc, etc.

Credeti ca poate avea legatura cu faptul ca incerc sa opresc lactatia ?

Daca luam pastilele as fi crezut ca e de la ele.

Raluca cu Ioanna , Georgios si Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

Multumim mult, mult de tot de urari

noi am fost la nenea doctorul, de la care asteptam sa stea mai mult de povesti cu mine despre diversificare, sau sa imi dea vre-o schema..dar nimic, mi-a spus alimentele interzise si m-a trimis cu asistenta in camera de tratamente sa stam de povesti.... noroc cu voi ca stiu cam tot ce trebuie sa stiu
avem 9.500 kg si 68 cm mare, mare puiul meu

sashenka si eu vreau sa reinviem forumul, cred ca daca ne mobilizam si mai atragem cateva persoane de partea noastra reusim...

letzy pupam se Sanduca sa revina la sentimente mai bune si sa pape mai mult cred ca toate o sa trecem prin momente de tipst la puisori... off...rabdare si tutun (acesta era sfatul pe-aici prin club )

ral_eli bravo mama hotarata nu gluma

martutza as vrea sa te ajut cu ceva pareri impresii dar noi numai de astazi incepem sa papam mancare de "oameni umani" (citat Sugu :)) cred ca daca papi mai consistent creste si lactatia, si in primul rand sa nu te mai stresezi ca sa creasca productia

vickybel bine ai venit, mai scrie-ne. Si eu folosesc crema de galbenela la funduc si chiar ca e buna

ralucaspm - foarte tare ideea cu invitatiile, eu zic sa le iei pe toate si sa le trimiti diferite
S-ar putea ca raul sa fie de la lactatie...

eu trebuie sa va las ca am un pici in brate ce cere atentei, ca e marait....
noape buna barlog si nu uitati sa votati Puficele si pe Natalia, de Robert nu stiam dar o sa ii fac si lui galerie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui martutza

La multe luni fericite si pline de voiosie si sanatate Alexandru si Aron.

Eu nuami migrez nici unde...numai am timp decat oleaca de forum...oleaca de film...de votat fetele musai si restul manjii.

Claudia a mancat/varsat pe babeta,bagat degete si tot tacamul din piurelul de morcovi si pastarnac.S-a consumat in felul asta cca 40 ml piure de consistenta nectarului.Necazul e ca face kk de 3 ori si cam moale de cand cu piureul asta.Sa bag ceva mai consistent? Sa ma opresc 2-3 zile....zau ca nu stiu ...in plus aseara a plans/urlat vreo 1 ora desi era mancata si schimbata.A adormit leganata pe bratele mele pe la ora 23 si azi dimineatza pe l a5.30-6 s-a trezit cu o mitraliera la fund ...o avea gaze de la piure de morcov? La voi au aparut schimbari in scaunul bebelusului la primele mese de diversificare?

Sashenka...sincer nu am idee cam ce vrei ca sa ma gandesc unde poti gasi...cutii de carton? Metal?...

Elfica curata-i bine nasul sa nu se adune muculetii spre urechi si gat....in rest ...lasa medicul sa decida daca e cazul de tratament.O fi doar o usoara viroza de la variatiile de temperatura.Sanatate.

Letzy eu am luat Milupa lapte de inceput si cereale Milupa pt 4 luni (orez cu vanilie) pentru ca am terminat rezerva din congel, productia a scazut si mandra incepuse sa se trezeasca iar de 2-3 ori p enoapte pt titi...am folosit de vreo 3 ori dupa supt seara si intre timp am marit cantitatea de ceaiuri si mancarea...numai slabesc in veci dar sper sa ma tzina laptele pana la 10-11 luni macar....poate alt lapte o sa-i placa...si poate se imbunatateste productia si l atine...Succes

Plange mandra iar...zau ca nu stiu ce sa fac

Sanatate tuturor.
O seara linistita si o noapte fara probleme.

Marta mamica fericita de Victor Mihai (12.03.2007) si Claudia-Elena (16.11.2010)

eu am patit cu Horea asa acum 2 sapt numai ca el facea de 8 ori pe zi kaki si cu muci parca prin el. era saracul carne vie la fundulet. eu am oprit 2 zile si apoi am reinceput si a fost totul ok. am dat vina pe morcoc care cred ca era prea tratat si a dat reactii mai urate. apoi am luat morcovi romanesti de la tarani si a fost bine. tu ce ii bagi in supica, sau ii dai doar morcov piure?

cutiile le vreau de carton ca sa le pot decora ca cutii de trusou ptr botez.

vickybel bine ai venit si te asteptam cu drag sa ne mai scrii

raluca s-ar putea ca starea ta sa fie de la oboseala, stres cu toata problema

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Seara buna!

RamoP: Sa-ti traiasca ursuletzul! Ce maricel e, mai poti sa il tii in brate? A mea are in jur de 6,5 kg, dar uneori imi rupe mainile, ce m-oi face cand ajunge ca tine?

Heidy: Pai incercam si noi sa umplem spatiul celor plecate la FB, poate li se face dor de noi si vin inapoi. Acolo se scrie scurt si mult, aici putin si lung :)

Martutza: Si la noi s-au modificat scaunele de cand cu diversificarea, sunt ceva mai consistente, nu asa de apoase ca inainte. Zici ca e pulpa de mar :)

M-a terminat vreme asta! Am racit, eu care toata iarna am fost ok si ma dregeam imediat cu ceai fierbinte cu lamaie si miere. Azi m-a luat, imi curge nasul, ma tine gatul si degeaba am baut ceaiuri. Soarele e pe partea noastra doar dimineata, cand nu are putere, in rest nu bate in geamul nostru. Bine, ca oricum mai mult a lipsit soarele, dar orisicat... Ploi, ploi, temperaturi scazute, tare urat. De fapt, cand am deschis geamul sa aerisesc nu mi s-a parut asa frig, dar in casa e mai frig. Tin peretii rece, cred, ca nu mai e caldura in calorifere si pana se incalzesc zidurile de la soare, mai dureaza. Iulia nu a mai avut febra de atunci, asa ca sunt fericita! Dar, ce e drept, o tin mai imbracata, nu mai fac pe viteaza, ca mi-e frica. Adica o tin in body fara maneca, costumas mai grosut, putin plusat, botosei in picioare si o vestuta la pieptut. Abia astept caldura!

Azi a venit pe la mine Inacat si s-au vazut puii nostri, nascuti la fix o luna unul de altul. Nu au interactionat, sunt prea micuti, le-am promis o intalnire peste ceva timp, poate natura ii inspira, asa ca in parc cu ei!

Sashenka: In Ikea au tot felul de cutii, toate culorile, formele, dimensiunile, dar nu m-am uitat in mod special dupa ce ai tu nevoie. Insa ar putea fi o sursa... Cand e botezul, ca daca vedem pana atunci, sa iti spunem. Daca rezolvi tu problema, da de stire, sa stim sa nu mai cautam.

In rest, toate cele bune tuturor!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Vickybel: Bine ai venit! Mai scrie-ne, nu sta in umbra, te rugam! Daca ai un ursuletz, alatura-te noua! Mai ales ca am fost parasite de multe ursoaice... stiti cum era cand eram mici "tara, tara, vrem ostasi". Asa si noi acum, barlog drag, vrem ursoaice cu ursuleti si/sau ursuletze :)

Letzy81: Fa pauza cateva zile cu mancarea si apoi reia, ca poate uita repulsia. Sau da-i cu totul altceva, nu stiu...

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

elfica multa sanatate!!! si eu sunt virusata si deja ma deprima vremea

stiu si ikea ce cutii au dar nu sunt bune. eu nu vreau ptr un botez anume, vreau sa-mi fac o afacere ptr ca lucrez cu multa dragoste

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Buna seara..

Elfica

Sasehnka de ce nu iti confectionezi singura cutiile ? Ma gandesc ca niste coli de carton si un lipici bun ar trebui sa fie de ajuns... insa cred ca ar lua destul de mult timp.

Uite ce am gasit pe net..
http://webshop. kreativfun .ro/?page=prod_list&sid=32&filter=,rotund
par mici fata de ce ai tu nevoie, dar poate le scrii si reusesc sa te ajute cumva, cine stie!

sau ..

http://www.ludicomart .ro/

Am dat si eu un google.. nu te supara pe mine daca nu e nici pe aproape helpful.

Noapte buna girls!!

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput