Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(30)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

ce mi-ar place sa reinviem forumul....sincer aici imi place mai mult dar am migrat datorita fetelor. vorba voastra este foarte greu de urmarit

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

tip si aici dupa ajutor....stiti cumva de unde pot lua niste cutii mari rotunde albe???

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

stiam ca am uitat ceva:

LA MULTI ANI ARON SI ALEXANDRU!!!! sa cresteti mari, sanatosi si fericiti si sa umpleti intotdeauna inimile parintilor cu bucurie asa cum ati facut si pana acum

Mergi la inceput

am mai uitat ceva

de cand m-am plans ca Horea nu se rostogoleste a incepul sa o faca si foarte energic. deci copilul nu avea nici o problema doar mama e isterica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Fetelor,sunt necajita foc!
Maine facem o saptamana de la vaccinul de 6luni si tot o sapt.de cand Sandra nu mai vrea sa deschida gura sa pape,nici in ruptul capului.Pana acum o sapt. manca binisor,aveam 2 mese pe zi,de fructe si legume si vreo 3-4 de lapte de la titi.Asadar pt ca manaca mai rar la titi s-a redus si cantitatea de laptic produsa,nu am avut cum sa anticipez o asa greva foamei.
Asa ca i-am luat LP Aptamil dar mananca foarte prost,asa ca idee de la 6dimineata pana acum=180ml.Off!am si fortat-o de cateva ori,am si tipat la ea
Dintisorii nu o supara,alta problema nu pare sa aibe....este vesela,vioaie.
De maine vreau sa ii dau vit C si fier,asa mi-a recomandat dr.

Aron si Alexandru, la multi ani pui iubiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

La multe lunite Alexandru si Aron !
Eu as vrea sa se opreasca ploile astea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

numai suportam sa stau in casa si m-am decis sa ma infrunt cu ploaia. am fost in wrap . ne-a prins vreo 2 ploicele , ne-am adapostit sub umbrela, am prins si soare. bebe a dormit . deci declar o zi reusita

mami de Robert Petru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui letzy81

Fetelor,sunt necajita foc!
Maine facem o saptamana de la vaccinul de 6luni si tot o sapt.de cand Sandra nu mai vrea sa deschida gura sa pape,nici in ruptul capului.Pana acum o sapt. manca binisor,aveam 2 mese pe zi,de fructe si legume si vreo 3-4 de lapte de la titi.Asadar pt ca manaca mai rar la titi s-a redus si cantitatea de laptic produsa,nu am avut cum sa anticipez o asa greva foamei.
Asa ca i-am luat LP Aptamil dar mananca foarte prost,asa ca idee de la 6dimineata pana acum=180ml.Off!am si fortat-o de cateva ori,am si tipat la ea
Dintisorii nu o supara,alta problema nu pare sa aibe....este vesela,vioaie.
De maine vreau sa ii dau vit C si fier,asa mi-a recomandat dr.

Aron si Alexandru, la multi ani pui iubiti!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

Mami de Sandra

off ce rau imi pare. nici nu stiu ce sfat sa-ti dau dar va pupam dulce sa treaca greva foamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

La multe luni fericite si pline de voiosie si sanatate Alexandru si Aron.

Eu nuami migrez nici unde...numai am timp decat oleaca de forum...oleaca de film...de votat fetele musai si restul manjii.

Claudia a mancat/varsat pe babeta,bagat degete si tot tacamul din piurelul de morcovi si pastarnac.S-a consumat in felul asta cca 40 ml piure de consistenta nectarului.Necazul e ca face kk de 3 ori si cam moale de cand cu piureul asta.Sa bag ceva mai consistent? Sa ma opresc 2-3 zile....zau ca nu stiu ...in plus aseara a plans/urlat vreo 1 ora desi era mancata si schimbata.A adormit leganata pe bratele mele pe la ora 23 si azi dimineatza pe l a5.30-6 s-a trezit cu o mitraliera la fund ...o avea gaze de la piure de morcov? La voi au aparut schimbari in scaunul bebelusului la primele mese de diversificare?

Sashenka...sincer nu am idee cam ce vrei ca sa ma gandesc unde poti gasi...cutii de carton? Metal?...

Elfica curata-i bine nasul sa nu se adune muculetii spre urechi si gat....in rest ...lasa medicul sa decida daca e cazul de tratament.O fi doar o usoara viroza de la variatiile de temperatura.Sanatate.

Letzy eu am luat Milupa lapte de inceput si cereale Milupa pt 4 luni (orez cu vanilie) pentru ca am terminat rezerva din congel, productia a scazut si mandra incepuse sa se trezeasca iar de 2-3 ori p enoapte pt titi...am folosit de vreo 3 ori dupa supt seara si intre timp am marit cantitatea de ceaiuri si mancarea...numai slabesc in veci dar sper sa ma tzina laptele pana la 10-11 luni macar....poate alt lapte o sa-i placa...si poate se imbunatateste productia si l atine...Succes

Plange mandra iar...zau ca nu stiu ce sa fac

Sanatate tuturor.
O seara linistita si o noapte fara probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickybel spune:

Bun ziua.
Este prima oara cand scriu chiar daca va citesc inca din luna a 4-a de sarcina si cu ocazia aceasta vreau sa multumesc tuturor fetelor care au scris pe acest forum.
Am o fetita nascuta pe 1 decembrie 2010.
Am intrat special pt Ralucaspm. M-a impreionat tare mult problema ei, chiar mi-au dat lacrimile. Fetita mea a avut si ea probleme cu pielea. Am fost la dr. si mi-a dat hidrocortizon 0,5%. Am uns-o o saptamana si eczem aproape ca a trecut. Cum am intrerupt, eczema s-a facut mai mare. Am facut o pauza de o saptamana si iar am inceput s-o dau cu crema, timp in care iar s-a estompat ca dupa ce am oprit sa atace mai tare, manca in carne vie. Cum nu mai vroiam sa-i dau hormoni la sfatul unei prietene am inceput s-o ung cu crema de galbenele. Acum, dupa aproape trei zile de cremuit de trei ori pe zi doar pe suprafetele cu problene, aproape daca se mai cunoaste. Pe fata a disparut de tot, iar pe manute si picioare unde era aproape carne vie este inca putin galben si mai uscata pielicica. A fost un succes total.
Sfatul meu pt tine este sa incerci si tu. Sunt convinsa ca vei gasi si acolo crema de galbenele in farmacie la departamentul naturiste sau intr-un magazin specializat. Si celelalte fete care au aceeasi problema pot incerca.
M-am intins destul. Sper sa aveti rabdare sa cititi si sa va ajute.
Multa sanatate tuturor bebeilor si mamicilor .

Mergi la inceput