Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(30)
Raspunsuri - Pagina 10
sashenka_h spune:
deja dau in depresie cu vremea asta
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
TINKER_BELL spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sashenka_h deja dau in depresie cu vremea asta Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
Andreea, nu te mai necaji acum, mult a fost, putin a mai ramas! V-ati insanatosit?
ralucaspm spune:
Simona, felicitari pt samburel ! Sarcina usoara ! Nu-ti face probleme, o prietena a mea a ramas insarcinata la 3 luni dupa cezariana , iar acum are 2 baietei superbi la 11 luni diferenta.
Ieri am reusit sa dau de ginecoloaga mea, pe mobil. E in Elvetia, cred ca la o conferinta. Mi-a spus sa astept pana joi , cand se intoarce ea sa mai vorbim, ca cica medicamentele dau niste reactii nu tocmai bune. Si ea imi spunea sa mai am rabdare , sa nu opresc deocamdata laptele. Pediatrele insa nu mi-au dat nici o speranta.
Nicholas nu a avut chiar de la inceput kk cu sange, probabil i-a luat ceva timp ca sa se declanseze. Are totusi de prea mult timp. Cred ca de pe la 2 luni fara ceva. De atunci am taiat lactatele din alimentatia mea si am tot cautat ce ar putea sa-l deranjeze.
Pt mine e prea mult timp de cand se chinuie si chiar sper ca era ceva ce mancam eu. Asta ar insemna ca nu are o problema mai grava. Nu mai vreau sa-l mai chinui. O fi alaptatul f important, dar chiar asa de mult oare ?!
Eu sunt un pic mai bine decat ieri cu sanii. Sunt insa trista ca nu-l mai alaptez. Pana alaltaieri alergam repede acasa sa scot lapte pt el, iar astazi eram "libera". Ieri am inceput sa mananc ce nu aveam voie si nu mai mancasem de mult timp. Am mancat ciocolata , branza, cand am inceput insa sa mananc iaurt nu am putut. Mi s-a pus un nod in gat si imi venea sa plang. Si acum cand ma gandesc imi vine. Ma gandeam ca pe el nu o sa-l vad niciodata , ca pe alti copii, sa manace iaurtel in parc sau acasa.
Sunt intr-o stare asa de sensibila de parca deabea as fi nascut. Nu stiu daca orpirea lactatiei afecteaza hormonii si in ce masura.
Cred ca v-am obosit destul cu problemele mele. Ma opresc aici.
Ana, mersi mult.
Ma duc sa bocesc un pic, sa nu ma vada copiii.
Raluca cu Ioanna , Georgios si Nicholas
ral_eli spune:
in timp ce sor-sa rade orice/oricat/oricand, el se sclifoseste ca o mireasa! Adi, mami de ana si ioachim |
rad eu, dar cand o sa incepem si noi cu dive....mi-e groaza.
mami de Robert Petru
ral_eli spune:
citat din mesajul lui sunset_zuzi sugu noi avem programare la herdea pe 18 mai Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010) Doamne ai grija si de noi |
la ce ora? ca eu tot pe 18, vaccinul de 6 luni . la ora 2 suntem noi
mami de Robert Petru
ralucaspm spune:
Acum imi spune mama ( a venit la noi de o saptamana) , ca a inceput sa i se para mai frumusel, ca se obisnuieste cu el. Ca la aeroport l-a vazut slabut, palid si cu cearcane si cu pete rosii. Si imaginati-va ca pt noi arata aproape perfect , la cat de rau l-am vazut alta data.
I se crapa pielicica de pe cap si ii iesea lichidul ala galben din sange (nu mai stiu cum se numeste in romana, scuze) care apoi se usca si se facea ca o crusta, ca o casca galbena. Acum tinem pielicica sub control , dar cu cortizon. I se usca pielea si de pe pleoape si se umfla (doar pe pleoape nu ii dam cu cortizon) de nu mai putea sa-si tina nici ochisorii deschisi.
Cand il lasam jos incepe sa se scarpine tare cu amandoua manutele pe capusor. Te si miri cum de mai are putere sa rada la noi.
Dar, cum imi zice si sotul cand vede ca ma apuca plansul, Doamne fereste de mai rau ! Sunt alti copilasi cu probleme mult mult mai rau.
Raluca cu Ioanna , Georgios si Nicholas
martutza spune:
Ralucaspm...ce povestesti pare greu de imaginat si suportat...sa iasa lichid prin piele...ma ingrozesc...mai caut aun dr...du-te nu mai sta....lasa ca va trece si partea asta si se va face bine...si va manca orice...ai sa vezi..ai incredere in D-zeu.
Elfica...imi pare rau de patania cu Panadolul...data viitoare incearca sa-i dai Eferalgan pediatric sau Paracetamol (sirop pediatric facut de Terapia Iasi) nu sunt asha de vascose si gretzoase.Sanatate Iuliei.
Concediu placut celor care pleaca prin contzeduri.
De trei zile am inceput diversificarea cu pasi marunti...intai supa de morcov si pastarnac 1 zi pentru gust apoi piure subtire din cele doua pentru 3-4 zile...vad ca s-a reglat la doua scaune /zi...de azi.Maine bagam dovlecel si duminica telina.Apoi voi trece direct la cuptor legumele ca la Sugu.Eu ii dau legumele fara samburi si o sa-i bag tot la 3 zile un aliment.Sper sa- si placa ideea mea ...
Am o suparare : mandrei ia aparut o pat ade marimea unu ban de 10 pe sub barbie in tsnaga,e aspra si rosie...aveti idee ???...Sper sa pot ajunge maine seara cu ea la pediatru dar i-as da cu ceva sa i treac...ma tem sa nu-i creeze vreun disconfort desi ea nu pare a fi nemultumita de ceva.
Bine ati revenit in barlog fetelor.....
MA scuzati ca scot mandra afara in tura doi...s-a invatzat figurista
O seara si o noapte fara probleme.
sashenka_h spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui TINKER_BELL
Andreea, nu te mai necaji acum, mult a fost, putin a mai ramas! V-ati insanatosit? Mami de EVA (28.11.2007) si CLARA (10.12.2010) |
suntem fix la fel, nici o schimbare
raluca imi pare tare rau ca treci prin asa ceva. cred ca starile care le ai sunt normale, si eu le aveam si imi era ciuda ca nu am lapte sa-i dau sa suga si el ma tot cauta. si eu am plans, asa ca baga o portie zdravana iti versi amarul si apoi ridici capul ptr ca trebuie sa mergi mai departe. este foarte important alaptatul dar daca nu se poate nu se poate. Nicholas are mai mare nevoie de tine vesela, binedispusa, decat de lapticul tau. Poate multe fete nu o sa fie de acord cu mine, dar sotul meu stii ce mi-a zis cand ma vedea cat ma chinuiam sa iau pastile sa ma mulg sa beau tot felul de ceaiuri: femeie copilul are nevoie de o mama intreaga la cap, odihnita si vesela . Nu am renuntat la alaptat, nu mai am lapte (cred ca 20 ml pe zi) dar il pun la san de dragul lui si sa-l mai simt si cand il linistesc sau adoarme
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)