Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(30)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
eea_farcau spune:
citeam si eu aicea cu oprirea lactatiei si de pastilele respectiva... dar ce mi-a atras atentia cel mai tare a fost mesajul SUGUBINEI eu nu mai alaptez de cand avea bb 6 saptamani, treptat mi-a scazut laptele pana nu am mai avut deloc-banuiesc ca din cauza stresului si a ranilor care nu au dat sa se vindece decat tarziu- pe mine si acum ma mai dor cateodata sani si mai am intepaturi, nu foarte des dar mi se pare aiurea... o fi ceva problema? gine meu e in concediu si nu am reusit sa dau de el, iar cand am fost la control ultimadata nu i-am pomenit nimic de problema asta
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Elfica spune:
Ralucaspm: Fa-i intai analize, sa vezi daca de la laptele tau e reactia. Nu de alta, dar poate renunti degeaba la alaptat...
Iulia nu a mai avut febra deloc, ba chiar a fost tare dragalsa azi, a papat bine si seara, a captivat-o cutia de la cereale aproape toata masa, iar cand s-a plictisit am trecut la prietena ei, veverita, o jucarie tare scumpica, prietena ei de la masa. Ii apesi pe nas si scoate tot felul de sunete. Si uite-asa mananca si ea fara mofturi. Azi a fost ziua cea mai tare din punct de vedere al mesei. Doamne ajuta sa fie din ce in ce mai bine!
Sper sa fie maine frumos afara, ca trebuie sa merg la dentist seara si, automat, scot si scumpa din casa.
Alexia: mai scrie-ne si povesteste-ne ce mai faci. Ca suntem tare singurele in barlog, o mare parte din fete au migrat spre alt barlog si suntem dornice de discutii, pareri si vesti despre bebei.
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
eea_farcau spune:
Buna dimineata !!!pt toata lumea
cum a-ti petrecut noaptea ? la noi a fost ok, de altfel ca de obicei iubirea inca doarme iar eu am hotarat sa ma trezesc mai devreme pt a pregati legumele pt pranz.
azi ne-am hotarat pt azi sa facem o lungaaaaa plimbare cu caruciorul cam de toata ziua .. sper sa fie si vremea ok cu noi pt ca de 2 zile avem parte de vreme buna poate reusim sa facem si sedinta foto in parc pe iarba cea verde si proaspata
o zi minunata va doresc!!!
TINKER_BELL spune:
Neata, barlog, mi-a fost dor de voi! Stiu ca m-a strigat Beatrice la catalog, dar n-am avut timp de scris. De citit am citit tot, dar tarziu in noapte. Ma bucur pentru vestile bune (felicitari, Simona pentru bb din burtica)si imi pare foarte rau pentru ursuletii bolnaviori (Raluca, sper sa rezolvati repede cu Nicholas, m-a intristat tare rau postarea ta...).
Clara a implinit ieri 5 luni, e "afectata" de anxietatea de separare , nu pot sa mai dispar din raza ei vizuala. La inceput doar tipa, acum plange in toata regula. De o luna se intoarce de pe spate pe burta (motiv pentru care a inceput sa doarma destul de mult pe burta) si ieri a reusit si invers. Din greseala, a fost si ea surprinsa de performanta.
Revin, ca a facut ochi...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sugubina/sugubina.jpg)
sugubina spune:
la bulgari mergem, Sunny Beach. Tre sa mapuc de facut pasapoarte la catzei..mi-e gruaza de drumuri si de stat la cozi.
Voi aveti ceva in plan ?
Citat: |
sugu, unde pleci cu pufele peste hotare? |
Puteti vota Puficele aici.
Sugubina si Puficele
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
heidy spune:
Salutari puiutilor si mamicilor de ursulet din barlog...
Noi am absentat nejustificat de mult si va trimit spre iertare. In weekend am fost la Moeciu .. am prins o vremeeee... cu de toate: soare, ploaie, lapovita, ninsoare ca in povesti. Un alt motiv pentru absente este FB-ul. Iertare!!
In rest, noi suntem bine, ne rostogolim cu portia, mancam cand avem chef si numai LM deocamdata.. I-am mai dat in joaca o felie mai mare de mar, o felie de mango, o bucata de banana.. le tine in mana si le baga evident in gura si le suuuugeee .. si plescaie asa de placere. Sper sa isi mentina apetitul si dupa 6 luni cand va trebui sa incepem in forta.
Elfica si eu il tin mai "dezbracat" decat standardele pe Tudor. Uneori imi este frica sa nu raceasca, sa nu ii fie frig...dar imi amintesc mereu cat de incotosmanata cu 10 cojoace eram eu cand eram mica si ce friguroasa sunt acum.
eea deci sunt invidioasa.. Vreau si eu vreme buna la capitala... Eu il scot pe Tudor chiar si pe ploaie - in mei-tai cu umbrela, dar un pic de soare nu ar strica deloc, mai ales pentru spatele meu dureros de la atata carat.
ralucaspm Bebe a avut de la inceput aceste pb cu kk cu sange? Pt ca, daca era ceva legat de lapticul tau nu ar fi tb sa apara din prima luna de viata?? Eu te sfatuiesc, ca si celelalte fete, sa mergi si sa ceri opinia altor doctori (Stanciu Adrian, Rodica Nanu, Liliana Calapod.. si cu siguranta mai sunt si alti pediatri buni, fetele iti mai pod da recomandari). Nu renunta la alaptat daca nu esti 100% sigura ca asta este cauza!! si sanatate multa.
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
heidy spune:
Uitasem... FELICITARI Simona!!! Esti o mamica curajoasa si iti doresc o sarcina cat mai usoara.
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
ana_o spune:
Hello!
Tare urata vremea de afara, cred ca nu e mamica sa nu duca dorul soarelui.
Elfica, super sot! Foarte frumos si foarte bine ca ati ales asa. Pana la urma, Dumnezeu sta la baza tuturor "intamplarilor" din viata noastra. Care, de fapt, nu sunt pure intamplari, ci voia LUI. Asa ca toata stima pentru alegere!
Raluca, imi pare rau sa aud de problemele cu care se confrunta micutul. Intaresc si eu ce-au scris fetele, sa nu te ablactezi pana nu afli exact sursa acestei probleme. Doamne, dragul de el, imi imaginez cat de greu iti e! Multe imbratisari si te asteptam pe FB, daca ai cont. Trebuie doar sa dai clik aici http://www.facebook.com/profile.php?id=100000488007990, ma adaugi ca prietena, eu accept si apoi te introduc in club. Te asteptam si mai ales, sa vii cu vesti bune!
Noi azi reincepem sedintele de kineto, am absentat ceva, dar am fost plecati de Paste, apoi la Tg Jiu si cand ne-am intors, n-a mai fost loc liber. Pacat de vremea asta, dimineata e soare si frumos si pana-n pranz se transforma in uraciunea asta.
Am inceput sa facem cativa pasi, bineinteles, sustinut bine de mami, e mare veselie si energie cand "defileaza". Rostogolirile au prins viata de joia trecuta si acum devenim experti, intr-o zi l-am "cules" de pe jos, norocul meu ca a fost geanta mea pe-acolo si cand m-am intos de la baie l-am gasit intr-o pozitie super funny, scarpina canapeaua si era vesel tare. Deci cazaturile au si parti frumoase!
Si aseara a zis tea-tea. Probabil e inceputul, eu oricum ma bucur de orice aud: che-che, ie-ie, ga-ga, caie-caie, aica-aica...
Va pup!
anya2010 spune:
Hello si de la noi!
Raluca sper sa se rezolve cu bebe si sa fie sanatos dragul de el. Imi inchipui cat iti este de greu, al meu are dermatita atopica si cand ii mai ies cateva bubite ma impacientez rau, dapoi tu! Multa putere sa iti dea Dumnezeu Incearca sa-ti faci si tu ceva analize, nu stiu dar parca nu imi vine sa cred ca lapticul tau ii face rau. Consulta si un gastroenterolog pt bebe, vreo ecografie abdominala i-ai facut? Sper sa vii cu vesti bune in curand!!
Noi avem acum 8900 si 74 cm, am inceput diversificare de vreo 10 zile, suntem la capitolul mar copt dimineata si supa de legume la pranz. Vikingul e un mancacios, spre bucuria mea. Am facut si vaccinul de 6 luni, a fost tare curajos, nu a plans
. Dupa a avut un 37.9 febra, nimic alarmant. Doar dermatita s-a extins si pe alte parti ale corpului dupa vaccin si tind sa cred ca vaccinul e de vina
In rest vikingul si FB imi ocupa tot timpul. Vikingul inca e foarte dependent de mine, nu sta fara mine nici o secunda, daca s-ar putea toata ziua in brate
Asteptam vreme buna sa plecam de nebuni prin oras ca tare greu e cu statul numai in casa, cand iesim la plimbare e cel mai fericit
P.S.: pe FB s-a creat o lista cu numele fetelor si nickname-ul lor de pe DC, daca mai aruncati un ochi pe acolo sa stiti cu cine stati de vorba
adipapazi spune:
sugu, cand plecati? la toamna? ce le dai papa?numa voi 4?n-am nik in plan, doar moeciu 2 luni la vara.