haraiala la nou nascut
Raspunsuri - Pagina 2
andira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bebe Beca Atunci sa formulam altfel. Bebelusul de 3 saptamani al lui Adialex are de la nastere aceasta haraiala, fara muci sau alte simptome de raceala. Asta inseamna ca este vorba despre haraiala cu care unii bebelusi raman dupa nastere, haraiala care trece de la sine. Adialex, mi-a explicat atunci, era vorba de niste secretii care se duc treptat, pe la 3 luni dispar de tot. O sa iti spun daca noi am scapat de ele, oricum, s-au diminuat considerabil in ultima saptamana, de exemplu. Si se aud mai mult noaptea, nu stiu dece. Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si Tudor Andrei (16.02.2011) |
Eu recunosc ca nu prea inteleg chestia asta cu datul de diagnostice fara sa fii medic, fara sa vezi copilul, doar din experienta proprie sau a vecinului.
Corect mi s-ar parea sa trimiti copilul sa-l vada un medic, cred ca e cel mai in masura sa decida.
Adialex - e bebelusul tau, tu decizi. Indiferent de ce zic eu, sau ce zice x sau y pe net, e copilul tau, si fa asa cum iti dicteaza inima ta de mama. Sunt convinsa ca instinctul tau e cel bun.
Eu, Piscotzel (14.04.2005), Bebe Strumf (04.06.2006) si Atomix (28.03.2010)
andira spune:
Ca sa nu ma intelegeti gresit, din punctul meu de vedere e corect sa spui "asta e experienta mea ...", insa sa te opresti in a da sfaturi / verdicte sau a pune diagnostice doar pe baza unei pareri proprii, mai mult (sau mai putin) neavizata.
Si cu asta nu mai zic nimic, I made my point.
Eu, Piscotzel (14.04.2005), Bebe Strumf (04.06.2006) si Atomix (28.03.2010)
adialex spune:
va multumesc tuturor pentru sfaturi; asa cum a zis BebeBeca nu cred ca sunt probleme, bb a luat f bine in greutate, doarme bine si se simte ok, dar pentru a fi eu linistita pe deplin luni voi chema acasa un alt pediatru, doar sa o consulte; desi sunt la al doilea copil, sunt muuuult mai panicata decat la primul
Bebe Beca spune:
Ok Andira, daca spun " asta ar putea fi haraiala cu care unii bebelusi raman, parere exprimata in urma experientei mele proprii, cu 2 copii ( pentru ca la primul nu am avut probleme de acest gen)", parere care nu se doreste a fi diagnostic" atunci iti suna mai bine?
andira spune:
Ioana - ihim
Eu, Piscotzel (14.04.2005), Sufletel (04.06.2006) si Atomix (28.03.2010)
http://paturicipentrupitici.blogspot.com/