Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (4)
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Deea99/Deea99.jpg)
Deea99 spune:
o zi buna va doresc..urc sa vad ce face mandra si apoi sa-l urnesc pe sot sa bage aspiratorul
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
djlaura01 spune:
neata si la noi Deea99 multumim de cafea
vape toate
_
MAMI DE DARIA ANA-MARIA CARE ARE 1 LUNA 1 SAPTAMANA SI 6 ZILE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
Neatza si de la mine
Azi intru repede- repede
Dimi ma duc la o cununie civila si dupa amiaza mergem cu totii in parc, asa ca prea mult timp n-am...
Fetele cu botezul va urez o zi minunata( Andreea ma gandeam ,cand ziceai ca anul trecut ai avut nunta si anul asta botezul), la versurile din Nunta Zamfirei " Si un print la anul , bland si mic / Si noi sa mai jucam un pic/ Si la botez", Yasmy mami o sa-i inebunesti pe toti cu silueta ta"
Strumph, si eu sufar de constipatie rau, tot cu dureri si sange, dar m-am hotarat sa mananc aproape normal... am mancat rosie si ceapa si cirese si vad ca bb n-are nimic... incearca sa mananci si tu fibre si poate daca nu te constipi nu o mai doare burtica nici pe bb Sophie.
Jalea mare e ca si bb s-a constipat si nici cu termometru nu a facut, ma duc sa-i iau supozitor cu glicerina...
Deea, ce activa esti mami
Simo, pup cuscra... ( abdomene atat iti spun)
Ally si eu m-am apucat sa-mi fac maasaj
Va las ca tb sa incep pregatirile si pup TOATE celelalte ...
Si nu in ultmul rand MULTUMESC CA EXISTATI!
mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AllyLaur/AllyLaur.jpg)
AllyLaur spune:
Buna ziua fetelor!!!
Deea, La multe lunite pt a ta printesica Anna Theodora! Tare mai esti comica...ai un mare talent in a povestii...
.Eu ma veselesc la fiecare mesaj al tau si a lui Strumpitz(care sper sa fie mai ok si mai odihnita
).Ma bucur ca te-ai apucat de ciupit
...deci te torturezi singura
. Un
mare pt tine si printesicile tale!
Delia, distractie placuta la cununie! Ma bucur sa aud inca o mamica ca s-a apucat de masaj(desii miscarea este sfanta, dar timpul este aproape zero)..ai sa vezi rezultatele daca te tii de treaba.
Yoni, nu am apucat sa te sun...dar, ieri am umblat efectiv toata ziua...la spital pt control bebe, apoi am tot cautat cu iubitul meu sot restaurantul perfect
pt botez si apoooooiiii cauta de zor cazare pt invitati
. Si nu am rezolvat mai nimic...doar zeci de carti de vizita pt ca sunt o mofturoasa care se decide greu
.
Va pupam!
Ally , Mami fericita de bebe
Eduard Andrei !!! (02.04.2011)
![](images/user_woman.png)
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IONY_82 Fetelor, eu desi alaptez am menstruatie ![]() ![]() ![]() CEA MAI FERICITA ![]() ![]() |
si la mine scurgerea de care spuneam aseara s-a transformat intr-un fel de menstruatie..adica e sange rosu si mai abundent..ce o fi asta ???
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
tu ai fost la doctor ? e totul ok ? ca eu nici la doctor n-am ajuns
![](bang.gif)
![](bang.gif)
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deea99 Neatza!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() va serveste manechina ...ca azi face 2l...doamne ce a mai trecut timpul mai sunt cateva minute si se implinesc 2l de cand am vazut-o pe gogosica am eram intrata in sala..o intrebam pe dr. cat dureaza operatia ![]() Miki eu nu m-am gandit la rochita eleganta....vreau ceva care sa poatre si dupa...sa nu stau apoi in dulap cu 2 rochii dantelate ..... am fost zilele trecute in afi,dar nu am vazut nimic interesant [red] ------------------------------------------------ de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99) |
deea, nici eu nu vreau dantelarie sau satin sau rochite din acelea pretentioase rau..doar ceva ,mai deosebit pt o zi asa speciala..si sa stii ca pe siteurile date de copiloi chiar am vazut pt toate gusturile rochite deosebite
![](icon_smile_big.gif)
edit: si LA MULTI ANI printesei manechine
![](icon_smile_big.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
Good morning!
Sa nu spuneti ca nu-s matinala de pe la 6 sunt treaza, a avut grija piscoata sa imi dea trezirea, se chinuia sa faca kk si nu putea si se scremea rau si am ajutat-o iar cu termometrul ,d esi acum 2 zile a facut kk de 2 ori fara ajutor, nu stiu de ce o data face ok , urmatoarea trebuie ajutata... adevarat ca i-am dat ceva mai mult lp zilele astea 2 ca pe seara nu stiu de ce ramaneam fara laptic in tzitzi si i-am bagat un pic de supliment ca plangea fata de foame, dar totusi...
tare nu-mi place ca trebuie sa o ajut , dar ce sa fac, sa o las sa se chinuie asa?
A facut multttt kk, dar lucky me nu m-a mai stropit intre ochi
ca data trecuta
si nici pishat pe pat si hainute
Acum se maraie in patut , vrea iar in brate dar eu nu mai pot, am tinut-o pe umar un pic ca parea ca vrea sa adoarma si voiam sa o adorm si apoi sa o pun in patut dar nu a vrut sa faca nani , am pus-o inapoi in patut, i-am pus caruselul si jucarelele pe langa sa aiba ocupatie dar vad ca ea tot vocifereaza ma fac si eu ca nu o aud si sa mai stea acolo pana la 9 jumate cand trebuie sa ii dau tzitzi iar
Ieri am fost plecate pe afara pe la plimbareli, a fost o zi superba cu soare si foarte cald prima tura am fost pana la mothercare si i-am luat niste jucarele zornaitoare de agatat la carut ca de acum a inceput sa se plictiseasca si vrea ocupatie, sa vada si sa auda , chit ca ea e fascinata de sunetul din trafic, cand se face liniste incepe sa puna buzita si sa planga
e asa comica cum pune ea buzita in jos si incepe sa maraie si apoi sa planga
a doua tura mi-am luat inima in dinti si am fost pana in centru, sa il intalnim cu tati cand iese de la munca si apoi sa mergem in parcul din fata palatului Buckingham sa vedem ratustele pe lac
am fost cu autobuzul ce ma duce direct in centru si apoi am luat cateva statii un altul pana la nick la munca, langa Big Ben
ce de turisti, mama mia, era plin ochi , si in Trafalgar square, parlament, Westminster Abbey
parca e vara ca numai vara in perioada concediilor sunt asa multi turisti, dar deh..acum toti au venit pentru nunta si mai stau si dupa ..cel putin era coada , un puhoi de lume la biserica unde s-au cununat printii , sa vada lumea buchetul miresei ca e depus acolo si nah, sa vada si biserica unde s-au cununat
Ajunsi la tati la munca donsoarei ii era foame, m-a dus tati la cantina acolo la ei si i-am dat papa si apoi am iesit in parc si ne-am intalnit cu niste prieteni de-ai nostri si am mers la restaurant , ei au baut sampanie
si eu m-am delectat cu suc de portocale si o inghetata
ce am mai poftit eu la un paharel de sampanie
dar pofta-n cui
era camd rece pe terasa acolo ca era in parc, si umbra si curent si am infasurat-o in paturica, ca era imbracata subtirel, rochita si ciorapei
si a adormit dupa cateva reprize de urlat desigur
de se uita toata lumea din jur la noi si aia de treceau pe aleile parcului, asta ca sa va dati seama ce trompeta are
dar bine ca a adormit cu suzi in gura, a molfait la ea vreo 10 min si apoi a depus armele
si a adormit pana am ajuns in casa, dupa ce am trecut pragul a si deschis ochii
i-am dat tzitzi si un pic de baita scurt pe doi si iar nani
A fost o zi faina, mai vreau din astea cu copil cuminte si nu prea urlacios, ieri pe autobuz si pe afara la magazine a fost ok, a dormit, s-a uitat la jucarelele noi de i le-am agatat de carut , a ascultat traficul
si a fost cuminte , 90%, ca deh.. nu se poate din prima 100%
Ehh acum face concert in patut, uaaa uaaa ... ufff, mi-e mila de ea dar ce sa ii fac daca eu in brate nu pot sa o tin cat as vrea ca ma doare rau spatele, sa mai stea si singurica astept sa se faca ora de
si apoi cred ca adorame, ca am vazut-o ca a cascat de cateva ori cand facea pauze de urlat
Azi aici e mohorat, a plouat de dimineata dar un pic asa numai cat sa stranga praful, nu mult ... nu a plouat de prin martie, toata luna aprilie a fost soare si cald , neobisnuit pentru UK , e cam uscat si ar trebui ceva ploaie... eu trandafirii si gradina tot nu am udat-o desi ar trebui, dar astept ploaia
acum vad ca iese soarele, poate se face cald si bine si mai tarziu iesim si noi la o inghetata de aia buna in vestul Londrei , mi-e cam lehamite ca trebuie sa mergem cu metroul , sau cu autobuzul si face, mult timp , dar nu mai e mult pana ne vine cadoul
ne iau socrii masina
abia asteptam amandoi, ce de plimabri o sa facem noi, deja ne-am facut planul incorto o luam cand vine masina
Asta e cadoul nostru cica de ziua mea si ziua lui, s-au scos nu ne mai iau altceva cand or fi si zilele noastre, nici ca mai vrem altceva
noi suntem super multumiti ca o sa avem cu ce ne deplasa , nu numai in Londra dar si in afara si in tara , vreau sa ajung in Scotia, de mult imi doresc asta , pana sus in Highlands
Socrii cica sa avem si noi acum ca o avem pe Sophia cu ce ne plimba si o scoate la plimbare ca sunt asa multe locuri frumoase pe langa Londra dar e greu cu carut si bebe mic , are dreptate, o sa fie mult mai bine si mai frumos cu masinuta...scoica avem, ca si asa ma plangeam eu ca nu o sa o folosesc decat pentru a scoate pe bebe din spital, ca nu aveam masina , iaca acum o sa avem si o sa o punem in functiune sa nu mai stea sa ocupe spatiul degeaba
UFf plange de foame cred, mama denaturata ce sunt io, ma duc sa hranesc copchilu si revin
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
nilufera spune:
Ina cred ca nu il ajustez eu bine, intr-adevar, o sa mai incerc ca doar nu am dat degeaba banii pe el..d-ala cu inele reglabile am si eu...
Sa stiti ca si al meu bebe plange de fapt are crize de urlat dar nu cred ca e inca de la colici, de abia maine face 2 saptamani, cred ca are doar gaze..ii dau bonisan si alinan dar bineinteles ca nu il ajuta cu nimic, stiu de la Theo ca nu ai ce face pana la 3 luni, siropurile astea sunt facute placebo, pt linistea parintilor ca au facut tot ce se poate, dar pe bbei nu ii ajuta deloc..
aseara ma apucase si o criza de plans ca din cauza mea sufera copilul, ca am mancat ceva ce ii produce gaze..dar zau ca nu stiu ce sa mai mananc, se pare ca are gaze orice as manca..si asta o stiu f bine ca doar am experienta cu alt urlator dar nu ma pot abtine, na!Primele 3 luni sunt ingrozitoare pt unii parinti...si apoi incep dintii!!lui Theo nici acum nu i-au dat toti si urla ingrozitor la fiecare, asa cxa nu pot decat sa ii invidiez pe parintii care nu stiu cum e cu colicii si dintii, am auzi ca sunt si din astia
Asa ca sunt solidara cu toate fetele care au lipsa de somn si liniste, nu pot decat sa va incurajez ca mai aveti putin pana la 3 luni...mai putin decat mine oricum
Petrecere frumoasa celor care au botezul in weekendul asta..si o intrebare..nu se fac duminica? sau cand se gaseste loc?
copiloi spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui miki1979
multumesc mult..mi-am delectat ochii cu ele ![]() ![]() ![]() ai avut curaj sa comanzi fara s-o vezi in realitate ? parca as vrea sa le si vad inainte.. mami de 2 prichindei |
As fi vrut sa le vad inainte, dar nu s-a putut...Inainte de comanda mi-au cerut dimensiunile exacte (talie, lungime spate, lungime maneca, talpita, circumferinta capului) si au croit-o pe masura
![](icon_smile.gif)
Ramona_1986 spune:
salutare mamicilor!bine v-am gasit in capitolul nou,
v-am citit mesajel si apropo de menstruatie,simona noua cand ar trebui sa ne vina?sper sa nu am o "surpriza', ca pe 14 imi crestinez micutul
a!cum fac sa ma latur si eu la grupul care apare la inceputul forumului?
Mami de (04.03.2011)