Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

helloo fluturasi!!!

bine ati venit ( ca nu am apucat sa va zic pana acu) sa aveti parte de cele mai frumoase momenete alaturi de bebei, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei.

doreste cineva 5 cutii de lp NAN 1. am o prietena care le da cu 100ron pe toate astept pm dc sunt doritoare

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

AM HAINUTE LA BAZAR!!!

SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Ce liniste astazi pe aici...se vede ca mamicile se pregatesc de botez...Noi mai avem pana ne apucam de pregatiri..ca de obicei suntem printre ultimii...Azi noapte gangurel a avut chef de vorba de la 01-04.....desi isi intrase oarecum in ritm...

Macar am atipit azi un pic,ca eram zombi...

Abia astept poze de la botezurile din acest weekend...

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

hop si eu
cam linistepe aici

Ally platesti cazarea invitatilor , ca vin si eu la botez

Ramona trebuie sa treci aici...sau mai bine intr-un Pm adresat Madutzei_bra datele tale..z l.a.....ziua lui bb si cum mai e in dreptul nostru si te trece ea

Bebelu multumim de urare
si tu sa te bucuri de micutza ta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

Neatza!!!

va serveste manechina ...ca azi face 2l...doamne ce a mai trecut timpul mai sunt cateva minute si se implinesc 2l de cand am vazut-o pe gogosica
am eram intrata in sala..o intrebam pe dr. cat dureaza operatiasi ma rugam sa nu lesin , caci am indurat cea mai crunta foame din viatza mea

Miki eu nu m-am gandit la rochita eleganta....vreau ceva care sa poatre si dupa...sa nu stau apoi in dulap cu 2 rochii dantelate
..... am fost zilele trecute in afi,dar nu am vazut nimic interesant
[red]

deea, nici eu nu vreau dantelarie sau satin sau rochite din acelea pretentioase rau..doar ceva ,mai deosebit pt o zi asa speciala..si sa stii ca pe siteurile date de copiloi chiar am vazut pt toate gusturile rochite deosebite
edit: si LA MULTI ANI printesei manechine sa ne spui ce dimensiuni mai are sa vedem daca s-a mentinut sau a calcat stramb ca noi

mami de 2 prichindei

daca zici ca's interesante siteurile o sa imi arunc si eu okiu...eu pana sa o nasc vazusem la un magazin o rochitza bestiala...mov cu floricele mici mici si cu un bolero care parea a fi facut cu croseta..tare frumoasa dar nu puteam sa o iau de atunci

pe manechina nu o cantaresc pana luni.. am cantarit-o pe 9.04...defapt acesta cantarire o am scrisa..ca apoi am cantarit-o cand i-am bagat milumilul dar nu luase bine in greutate si nu am vrut sa scriu undeva sa ma stresez de fiecare data cand vedeam....
dar asa ma abtin sa nu o urc pe cantar...am si scos cantarele din camera...

daca ati calcat stramb va iert de data asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_1986 spune:

sar'mana Deea

Mergi la inceput

Ramona , da scrieti si la semnatura numele bebelui si cand s-a nascut
intri in profilul personal...apesi +de la obtiuni si scrii la semnatura aopi dai trimitere

Lalely ma crezi ca am si uitat cand si manechina statea ca o bufnitza cate 2h noaptea.....ea adormea 1h apoi..dar pe mine pana ma lua somnul ..ma trezeam iar...
cand o sa isi regl;eze somnul nici nu o sati amintesti de noptile astea

acum noi ne trezim la 3.30-4 fara...parca are un ceas in burtica...dar manca si adoarme la loc
si ce am mai constatat nu mai face pp asa mult noaptea..deci nici nu o mai schimb sa ii fuga somnul
eu ma declar multumita/odihnita....
desi noaptea nu prea e bine sa pape...o mai las o perioada cu masa asta si apoi sa vad cum o dezvat daca nu renuntza singura

as iesi pe afara dar parce e prea curent
asa imi doresc sa vina caniculaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_1986 spune:

multumesc DEEa mi-ai fost de ajutor,
Lalely cum zice si Deea, bebelul meu are 2 luni si un pic,si are zile cand nu mananca 5 ore la rand de trezit noaptea se trezeste o singura data,la inceput si al meu mai facea mutre noaptea mai ales cand il schimbam si ii sarea tot somnul.De pe la 1 luna si 1/2 o sa inceapa sa-si faca singur program daca nu sfatul meu este sa fi ferma,poti forta un pic nota si sa tragi de orele de masa sa fie cam la acelas interval.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

fetelor nu imi vine sa cred a dormit fimea azi de la 13-30 pana la 17 la 17 a mancat si a adormit,mi se pare ciudat ca e nu dormea ziua asa multe ore legat

_
MAMI DE DARIA ANA-MARIA CARE ARE 1 LUNA 1 SAPTAMANA SI 6 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Ce chestie faina e scoicuta asta: azi dupa ce am venit de la plimbare l-am alaptat pe pui si l-am culcat, decisa sa gatesc un pic (n-o fac prea des, dar chiar aveam chef...). Si cand colo el era smarcait, desi curat, mancat si la caldut, si ma tot duceam din bucatarie sa vad ce-l supara.
In final mi-a venit ideea sa-l pun in scoicuta si vreau sa va spun ca a adormit instant!!! Ce efect incredibil!
Am zis sa va spun celor care nu stiati secretul asta, desi si eu tot de aici l-am invatat! E foarte util mai ales la plansete si necazuri de bebei
Evident nu trebuie lasat prea mult in scoica (am de gand sa-l trezesc pe la 6 jumate ca sa manance si sa se mai odihneasca apoi.

Va pup, fetele cu botez au avut zi foarte frumoasa azi!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Ce chestie faina e scoicuta asta: azi dupa ce am venit de la plimbare l-am alaptat pe pui si l-am culcat, decisa sa gatesc un pic (n-o fac prea des, dar chiar aveam chef...). Si cand colo el era smarcait, desi curat, mancat si la caldut, si ma tot duceam din bucatarie sa vad ce-l supara.
In final mi-a venit ideea sa-l pun in scoicuta si vreau sa va spun ca a adormit instant!!! Ce efect incredibil!
Am zis sa va spun celor care nu stiati secretul asta, desi si eu tot de aici l-am invatat! E foarte util mai ales la plansete si necazuri de bebei
Evident nu trebuie lasat prea mult in scoica (am de gand sa-l trezesc pe la 6 jumate ca sa manance si sa se mai odihneasca apoi.

Va pup, fetele cu botez au avut zi foarte frumoasa azi!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Si noi iubim scoica

dar chiar azi am primit si un scaun din acela care se si leagana. e o minune! a adormit a mea urgent in el :)

mami de Natalia - 11.04.2011

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

Mergi la inceput