Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (4)
Raspunsuri - Pagina 15
Deea99 spune:
Roxy pe la noi e obiceiul ca mama sa duc coplul imbracat in hainele ei ...sa il dea la nasa in fata bisericii ....sa zica iti dau un pagan sa-mi dai un crestin.....nasa mbraca copilul dupa botez...
tie ti-a luat nasa si hainele de mers la biserica?
Miki e misto la pensiune, ca stai fara grija , mai ales cu copii...si eu as fi putut face acasa dar ii e groaza ca nu are cine sa-mi faca mancarea...ma gandesc ca si a2a zi la mir o sa fie un stres, ca nu-i un simplu gratar...as face o masa cu ciorba de burta , gratar un tort diplomat (din acela de care fac eu)....dar sa vad daca o sa pot sa fac toate astea
AlexinaA spune:
Sa va spun putin despre noi. Am nascut prin cezariana la 39 ( aproape) sapt, cu toate astea stiu si ce inseamna sa fii in travaliu. Am stat 6 ore cu apa rupta si contractii la 1.5 min si dilatatie 0 ...ma rog.
La nastere printesa a avut 3550 si 51 cm...acum are 3810 in conditiile in care am scazut 200g in spital....eu zic ca e bine pana acum. incerc sa nu ma stresez prea tare.
tzitzi avem f putin dar papam cu drag, pe langa biberon.
am stabilit si botezul pe 12 iunie ..de abia astept!
Acum ne adaptam incet incet.....sper sa vina odata vara...primavara, ceva, ca m-am saturat sa stau in casa ca ploua mereu!
Mamica de printesica - Tea Maria (14.04.2011)
Ramona_1986 spune:
Strumphitzamultumesc pentru intentie dar am intrat in grupul vostru m-a ajutat Madutza,sunt din Stroestiul de Arges,era bine daca eram mai aproape ca ieseam "la aer"impreuna
Deea99 spune:
vai Dya cum sa le scoti cu unghia...sa-l doar pe bb caputul
se scot ff usor cu ulei de bb dat inainte cu juma de ora de baie
sau exista la farmacie un unguent special...unguent salicilic 1% sau 2%..in unele farmacii se numeste si vaselina salicilica...e ff ieftin pana in 2,5 lei
ii dai inainte de baie si sa vezi cum se umfla cojitele si pe un pieptan pui putina vata si dai usor peste ele..asta din ce imi amintesc eu de la stefy
si ea facuse ff multe si imi era groaza ca nu stiam cum sa le scot...dar mi-a zis o asistenta si intr-o saptamana am scapat
AlexinaA spune:
Lalely,am vazut ca bebeii nostri sunt nascuti la o zi diferenta :)
Eu am dat celei mici deja suzi, o consider f eficienta mai ales atunci cand e maraita si nu ii este foame etc.
Nu are cum sa nu-ti mai ia sanul, stai linistita.
pup
Noapte buna tuturor
Mamica de printesica - Tea Maria (14.04.2011)
Deea99 spune:
unlinistit va doresc
ma duc sa ii fac baitza la manechina
ma enerveaza ca inca nu mi-am facut un program de baie....
aZaZ spune:
buna seara mamaci! Are idee cineva cat de grava este pneumonia interstitiala? Baietelul meu de 1.8 luni l-au internat in seara asta pentru asa ceva. Acum este cu mama in spital caci eu il alaptez pe cel mic
Ramona_1986 spune:
miki1979 noua ne-au disparut cosuletele spalndu-ne in fiecare zi cu pansament steril inmuiat cu ser fiziologic