Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Fetele,

I-am dat de azi suzi lui bebe,caci nu se mai putea si as vrea sa va intreb:
-este posibil sa-mi refuze sanul acum??
-cum imi dau seama cand ii este foame??Tipa??Refuza suzeta??
Daca nu mai vrea sa pape?Mai ales ca al meu nu exceleaza cu luatul in greutate...

Sunt cam stresata cu suzeta asta,dar numai asa am reusit sa il calmez cat de cat...Azi a avut o zi notabila..Nu vroia nici cum..nu stiu ce a fost cu el..Picaturi de colici ii dau zilnic..el plangea cum il luam de la san..Are asa un obicei,ar sta non-stop la titzi,parca o folosea pe ea drept suzeta...

Si acum ma gandesc daca nu am facut rau ca am cedat,si poate acum nu mai vrea san... ca sa dau din una in alta..

Ama...asa o fi cu capitolul,eu m-am uitat asa fugitiv dupa ce l-am facut sa vad cum arata,am vazut linkurile..dar nu stiu daca ce zicea Madutza era sau nu..In fine..bine ca s-a remediat problema...

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

lalely eu cred ca n are treaba suzeta cu sanul ca atunci cand o sa i fie foame ohooo, sa vezi tu ce o sa mai traga din tzitzi, o sa scuipe suzeta vazand cu ochii daca refuza suzeta nu neaparat ii e foame, poate pur si simplu nu o vrea. eu cred ca o sa ti dai seama ft clar cand ii e foame daca ii tii o evidenta a programului cat de cat, sa stii aproximativ pe la ce ora a mancat ultima oara si cam care e frecventa la care in mod normal i se face foame, 2 ore, 3 ore... eu nu cred ca ai facut rau dandu i suzeta. de fapt cred ca orice "artificiu" e valabil ca sa stea si mamica linistita. eu chiar cred in treaba asta, cand noi suntem linistite si copii sunt la fel, e testata zdravan direct pe pielea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

fetelor fimea urla iruna simt ca o iau pe aratura sia dereglat si orele de masa nush ce sa mai facm-am saturat sa nu am nici un ajutorsi eu cred ca am plans mai mult ca ea azi

_
MAMI DE DARIA ANA-MARIA CARE ARE 1 LUNA 1 SAPTAMANA SI 6 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

lalely eu cred ca n are treaba suzeta cu sanul ca atunci cand o sa i fie foame ohooo, sa vezi tu ce o sa mai traga din tzitzi, o sa scuipe suzeta vazand cu ochii daca refuza suzeta nu neaparat ii e foame, poate pur si simplu nu o vrea. eu cred ca o sa ti dai seama ft clar cand ii e foame daca ii tii o evidenta a programului cat de cat, sa stii aproximativ pe la ce ora a mancat ultima oara si cam care e frecventa la care in mod normal i se face foame, 2 ore, 3 ore... eu nu cred ca ai facut rau dandu i suzeta. de fapt cred ca orice "artificiu" e valabil ca sa stea si mamica linistita. eu chiar cred in treaba asta, cand noi suntem linistite si copii sunt la fel, e testata zdravan direct pe pielea mea

Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011

Scrish..
Ar fi bine sa fie asa..ca altfel dau in altele..
Oricum incerc sa i-o dau cat mai putin.......

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

AlexinaA, trebuie sa scrii inca 10, 12 mesaje pt a trece de moderare si sa te vedem si noi in timp real , ca altfel trecem peste mesajele tale fara sa la vedem/vrem. Deci, baga tare si repejor cateva mesaje...spune.ne despre tine...despre bebe...si intram in ritm normal. Mesajele pot fii scurte...scurte!

In legatura cu laptele...eu ai dau lui bebe Lp si papa cam 120-130 ml la o masa si are 5 sapt si 1 zi. Deci este ok cat papa puiul tau!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Multumesc pt raspuns Ally. Asa am sa fac! ma pun pe povestit :)

Mamica de printesica - Tea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Lalely draga, n-are nicio treaba suzeta cu sanul: noi i-am datsuzeta puiului la nici o saptamana de viata, tot dupa crize de plans cand am ajuns acasa. A fost cea mai buna de decizie, il linisteste, neavand niciun efect asupra poftei lui de mancare - intacta! Cu suzeta singura controversa e ca poate deveni mai tarziu "dependent" dar cred ca daca nu o tine mereu in gurita nici asta nu se i tampla. Eu i-o dau doar daca plange fara motiv (mancat, curat) dar are lungi perioade de trezie fara ea, cand ne jucam etc
Deci cum spunea Scrish, fa tot ce poti ca sa ii mentii calmul sipe al tau o data cu el!
Ai incercat cu scoicuta? Pus in ea si eventual leganat un pic la inceput?
Mult mult succes, va trece si perioada asta!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

alexina, bine ai venit

mami de 2 prichindei

bine v-am gasit miki!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

of fetelor un pt voi
e tare greu sa planga bbii si sa nu mai stiti ce sa le faceti
daca eu ma laudam cu a mea , panaa 17 a tinut minuna ca au venit prietenii astia cu un baietel de 3,5 ani si doamne parca era full de radbul...nu a sta o secunda..a tipat ...mi-a trezit fata...apoi a venit ora 19.30 saa-i dau papa ..un chin
fata nici nu mai vroia bibe..cred ca o stressase

miki in momentele alea m-am gandit la tine ....cu vlad si andra
domne mami esti nu am cuvinte...cred ca cea mai rabdtoare
baietelul asta cand a vazut ca-i dau bibe era in stare sa se urce pe noi...a si lovit-o la cap...
abia mi-a luat 80ml lapte si nu stiam in ce camera sa ma ascund de el

apoi mi-a plans fata ..vreo ora

lalely si Lasura stiti cum am ppotolit-o....am inceput pur si simplu sa tip....tipam mai tare decat plangea ea...s-a oprit din plans si se uita cu niste oki mari la mine

acum doarme si eu astept sa mai treca vreo 15 minute sa o trezesc pt baitza

yasmi
sa va fie de bine!...ma bucur ca a iest cum ai vrut tu

roxy eu cred ca ajung la dr. la 3 luni...ea in policlica , daca voi ziceti ca face si eco, e doar miercurea....nu stiu in care miercu sa ajung...e problema si cu epilatul

alexiaA bun venit!...si eu zic ca bb papa bine

Ally acum vezi si tu cum papa bebe..ce ceai ii dai...eu despre baby drink am citit pe la alte mamici ca-l diluau mai mult , ca fiind dulce le cam tinea de foame bebeilor si scazusera cantitatea de lp bauta
eu de aceea il fac in 120ml apa...da , bine, ca a mea nu bea mult
vineri in carefour nu a tras decat decateva ori...apoi l-a baut S

a, si as veni la tine si pe 200e cazzare , ca si maine ploua la bucuresti

Ama doamne fereste..bine ca nu s-a intamplat vreo nenorocire mai mare
mandra mea nu doarme la shoping....cred ca vrea sa vada ce punem in cos....curioasa de ea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

alexina bine ai venit la noi, te primim cu drag, cum sa nu. deja au inceput colicii? offf....

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

roxy esti tare draguta :). eu asa cred ca sunt colici deoarece o vad cum se strange toata si se inroseste..offf mititca. azi a fost mai rau parca...plange in somn si nu vrea decat in brate sa stea cu burta lipita de mine....asa doarme. o fi alint?

maine am zis ca ma duc la farmacie sa cumpar niste saculeti cu gel. se incalzesc la microunde si se pun pe burtica. sper sa ajute

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

buna seara maici de fluturasi.
am venit si eu cu o intrebare...
azi am aflat si eu ca cojitele de pe capusorul bebelului nu se duc singure ci trebuie sa la scot eu.cineva ni-a zis sa le dau cu unghia dar nu mi se pare tocmai ok...am dat putin in seara asta si s-a facut ca o matreata. cojita e ff groasa, probabil ca trebuia sa ma ocup de ea de cand a aarut dar lasand-o sa ingrosat
voi cu ce le scoateti??
multumesc mult celor care raspund

37s cristian andrei cel mai iubit bebelus
[size=3]AMR MAX 8 ZILE[size=3]

Mergi la inceput