Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (4)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Deea99/Deea99.jpg)
Deea99 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AllyLaur Buna ziua mamici scumpe ![]() La noi este iarasi o vreme de invidiat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Astazi am ”introdus” si noi ceiutul ca am cam schimbat orele lui bebe de papa ca manca prea des si incercam sa-l pacalim cu ceiut si sa ajungem la un program de 3-4 ore pt masa. A baut 60 ml de ceiut ca haplea ![]() ![]() Voi ce fel ce ceai faceti pt bebei?? Cam cat ceai trebuie sa bea? Si de cam cate ori pe zi??? Astept raspunsurile voastre ![]() ![]() Ally , ![]() ![]() ![]() |
hm 28gade zici....ai rezolvat ceva cu cazarile...parca as veni mai repde decat data botezului..si as sta pana se incalzeste la buburesti...ca la noi cica abia de la 1 iunie vb de 30 grade....si mie imi place canicula
ceai eu am incercat asa
baby calm fares....1 plic 100 ml apa...nu mi l-a luat cine stie ce
ceai de fenicul...de la plafar nu granule....si baby drink...1 plic la 120 ml..ca mi se pare ff foerte dulce asta...pe nici unul nu-l bea cu placere si imi si regurgiteaza dupa ele...
asa ca momentan le-am intrerupt
la varsta lui Edy se zica ca un 30 ml pe zi ...asta ca la carte...
acum daca el bea eu stiu da-i si tu dar sa nu depaseasca 100ml /24h
si vezi ca poate asa mult sa nu ii ia pofta de mancare
a ,eu ii iau ceai la mine numai daca plec pe undeva..imi e sa nu planga sa nu pot s-o potolesc...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
Cine doarme si cine nu are somn? cred ca ati ghicit ... piscoata doarme si maica sa nu are somn ca ar dormi si ea , cred ca am dormit prea mult si prea bine azi noapte
Ailed, vezi sa nu racesti ca dupa aia te-ai lins pe botic, nu mai pupi tu plimbareli sus pe munte
Dodo a ta cre` ca are vreun puseu de crestere daca spui ca a papat din ora in ora
Pisuc multumim si da cumva candva tre` sa facem sa le facem cunostinta la puii nostri ca doar sunt nascuti in aceeasi zi
Sa nu cumva sa vii la Londra si sa nu imi spui ca ne suparam
Cum e aia supa de salata, nu am mai auzit pana acum ?
Sincer nu am habar, dar daca spui ca-i asa buna ma intereseaza si pe mine reteta
Mi-ai facut pofta cu ficateii, o sa imi cumpar curand sa imi fac si eu ca in sarcina nu am mancat ca nu am avut voie, macar acum sa dau iama in ei ... Nick nu mananca , nu-i plac, deci tot ce gatesc e pentru mine
Apropo de dat iama in mancaruri pe care nu am avut voie sa le mancam in sarcina, dupa ce am ajuns acasa de la spital cu fata , prietena noastra de familie ne-a facut niste mici cumparaturi si Nick i-a spus la telefon ca sa-mi cumpere branzeturi frantuzesti cu mucegai ca salivam la ele de 9 luni
deci mi-am facut pofta imediat cum am scapat de burta
bune au mai fost , mai vreau
si cred ca o sa imi cumpar curand ca tot mi-am adus aminte ca mi-e pofta
Roxy, hai ai scos saniuta ? bradu` e gata ?
am auzit ca vine si Mos Craciun mai pe seara
Glumesc desigur
dar tu stii asta, mai bine ma duc sa imi vad de ale mele ca am incepuyt a vorbi prostii
ehh... parca acum e prima data
Mi s-a trezit piscoata si se strange de burtica, mama lor de colici tot mai are cate o repriza mica de dureri, dar nu mai tine asa mult ca inainte, sper sa adoarma la loc si sa nu inceapa a urla
Ma duc sa pun niste pozici cu piscoata in contul de picasa eu cu ea nu am poze mai deloc , am verificat adineaori si ma gandeam ca trebuie sa iau masuri , ca timpul trece si ea creste si eu nu am poze, mereu o pozez numai pe ea si eu cu ea deloc, ca Nick nu se pricepe deloc la facut pozici
Revin cu pozicile
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Deea99/Deea99.jpg)
Deea99 spune:
Tot zic ca plec dar mai scriu cate ceva...manechina da semne de trezire
Lalely caldura pe burtica..incalzeste niste batistute , scutece ceva si punei le pe burta
da drumul la aspirator , la feon sau canta tu mai tare decat plnge ea sa o acoperi
infas-o strns
eu ma suparasem pe maica mea ca ma styresa cu infasatul..dar ai vazut in picassa ca am o poza in care e invelita intr-o paturica
cand e nervozata asa o strang si imediat se potoleste....dar nu o tine mult...
pup...gata fug ca ma bag sa-i dau la fata sa manace si ma gasesc oamenii astia in pijamale
![](images/user_woman.png)
pisucmic spune:
Nu-mi vine a crede comoara lui mama: si-a spatiat mesele, ne-am jucat cu el, cantece, carticica f colorata, si zambete dupa zambete, foarte cuminte si cu mai multa "rabdare" cand e activ; acum doarme, si abia astept sa se trezeasca ca deja mi-e dor de el!!!
Strumpfi, simpla supa: faci un rantas din 2 lg faina si un pic de ulei, adaugi apa rece, apoi in ea pui la fiert o salata verde taiata bucatele si 2-3 catei de usturoi maruntiti, cam 15 minute; la final adaugi 3 lg smantana si zeama de la jumate de lamaie. Sotul meu o adora, e o reteta adusa de el din Ardeal de-acasa!
Roxy, ai vazut ce scrisesem despre calciu, cica NU!!!
Ce mai face Gabi ca n-am mai prea vazut-o zilele astea!
Parca iese un pic de soare si in Bucu dar nu iesim azi ca pare frig totusi.
Va imbratisez pe toate!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
djlaura01 spune:
Deea99 eu car apa singurica in camera vai de spinarea mea dar ce sa fac nu are cine sa ma ajute ca tati lucreaza si suplimentar si vreo 2 saptamani ne vedem decat noaptea
_
MAMI DE DARIA ANA-MARIA CARE ARE 1 LUNA 1 SAPTAMANA SI 6 ZILE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
Am revenit, am pus cateva pozici cu mofturici a mea sa vedeti cum face si cand e nervoasa si nu-i mai convine nimic nu numai cand e toata un zambet
A inceput sa planga si nu am bagat-o in seama ca stiu ca incepe a urla si mai tare ca are o trompeta buna i-am dat drumul la feon si bbzzzz a adormit la loc
Pisuc, multumesc de reteta , o sa o salvez si o sa o fac dupa ce i-or trece de tot colicii, ca aseara am mancat ceva cartofi cu brocolli si varza si cred ca de la asta azi are colicii astia nesuferiti, i-am si spus lui Nick sa nu-mi mai faca nimic de papa din legumele interzise
Tot vorbim aici de papa si mi s-a facut foame, ia sa ma duc sa bag capu`-n frigider sa vad ce gasesc bun ca Nick nu-i acasa sa ii dau comanda sa imi aduca ceva
Ma rasfata aucm de cand o avem pe Sophia, el gateste, imi aduce cina pe tava in camera aici sau pune masa jos in living si mancam impreuna , cam rar ce-i adevarat ca seara e cam haos cu baita, mofturi, colici, papa la tzitzi.. dar incet incet ne intram in ritm, ne facem un program... abia astept, mi-e dor de cina in 2 , de un gatit, de stat la bucatarie, spalat vase la mana
de facut curat , dat cu aspiratorul... off , or veni ele si timpurile alea nu ?
Mai mi-e dor de ceva dar nu pot ca sa spun in public
Va pup, ma duc sa mananc ceva
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AlexinaA/AlexinaA.jpg)
AlexinaA spune:
Buna fetelor
Multe pt toate mamici si pitici !
Noi avem 3 sapt si 3 zile si deja numaram zilele pana trec colicile
( acum ii dau Alinan picaturi si cateodata Sab Simplex).
Stiti cumva cat ar trebui sa pape un bebe la varsta asta? Noi papam si tzitzi si lp, uneori 50 ml alteori 80.
Sper sa ne primiti si pe noi in casuta voastra!
O zi minunata
Mamica de printesica - Tea Maria (14.04.2011)
![](images/user_woman.png)
lalely07 spune:
Nu stiu daca de la colici plange..sau asa ca vrea mereu cu titzi in gura...Off..sper sa remediem situatia pt ca deja nu mai pot...
Mamica de comoara
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
djlaura01 spune:
si a mea plange intruna
_
MAMI DE DARIA ANA-MARIA CARE ARE 1 LUNA 1 SAPTAMANA SI 6 ZILE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxy_s/roxy_s.jpg)
roxy_s spune:
djlaura vezi ca pe picioare leganata se invata si dupa aia.....vezi tu
antguess ce baietel dulce ai, dragutul de el ti-a adus si o floricica.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)