Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (49)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Mi-au iesit analizele, am scapat de infectia urinara, dar mi se pare mare glicemia, 91, mi-a recoltat pe la 10.30 iar eu ma trezisem de la 5 dimineata, in toata perioada asta n-am mancat nimic. Ma rog, o sa-l intreb pe doctor marti, cand am programare. Si eu fac saptamana asta vaccinul Rh

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Nu vreau sa vb prostii, dar parca limita era pe la 120-140?
Parca, asa imi amintesc.....

24+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Ireth, referitor la intrebarea ta, cu veniturile independente si dovada lor....
Si eu am un contract de conventie civila, si trebuie sa obtin o adeverinta de la societatea respectiva, pentru ca declaratia o depunem la anul, asa cum ai spus si tu.

24+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Cory, da, asa e limita, dar ma gandeam daca nu cumva 91 e f mare tinand cont ca nu mancasem nimic de mai bine de 12 ore. M-a si speriat medicul, care mi-a zis ca daca ma ingras asa poate fi un semn de diabet gestational.

Petro, sa va fie de bine nuga si tricoul cu iepurasi

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilida
Eu voiam sa te intreb despre CordBlood cat platesti anual, dupa recoltare, numai sa iti pastreze proba. Eu nu prea mi-am dat seama de asta la ei pe site. Merci!

Citat din contract: "Annual storage fee: $125. Annual fee maintains your sample in cryogenic storage. First year free of charge". Celulele ti le tin 18 ani, conform contractului.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 25+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Eu tocmai am ramas singurica pentru noaptea asta, si nu ma simt f confortabil. Am aprins lumini in toata casa si astept cu oroare momentul cand voi merge la somn.
Azi am pregatit toata ziua mancare pentru razvan, pt drum, si iaca ma simt obosita da' nu-mi vine sa dorm.

Ah, asa ma mahnesc a mei parinti uneori... Ii iubesc tare mult si mi-as dori sa fie atat de multa intelegere in familie, insa uneori cu ei nu se poate. Sunt atat de tendentiosi si de subtili, si este suficient sa arunce o vorba si sa ma mahneasca. Mi-am propus sa nu ma mai exteriorizez galagios ca pana acum, sper ca macar aceasta indiferenta aparenta a mea sa mai tempereze lucrurile si sa-i potoleasca in viitor.

Babyblue, poti merge in history, daca este activat, si vezi acolo pe ce site ai intrat ieri.
Ne bucuram ca a iesit bine, felicitari si succes si la prezentarea de maine.
_
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

fetelor revin cu un subiect mai delicat scurgerile

eu nu mai stiu ce sa ma fac am facut tratament de 2 ori cu fluomizin si tot nu imi trece...pe langa scurgerea aia albiceoasa care e normal sa fie cand mai putina cand mai abundenta de am impresia ca am facut pe mine...mai am o scurgere verzuie ..care dupa analiza mi-a iesit a fi colpita micotica dar nu imi trece nici cu tratament si am perioade cand e tare abundenta ...mi-e frica sa nu pateasca bebe ceva ...ati mai patit careva ?

27+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

http://www.link de reclama catre alt site - avertizare/articol/Horoscop/7802/Horoscopul-Atlantidei-secretele-pierdute-ale-celor-15-zodii.html

_

25+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheveronica spune:

buna seara fetelor...pe fiecare..
am fost si noi la morfo trim 3...bebe are 2.370kg este ok, dar pt ca avem 31 de sapt si dupa eco 33sapt si 4 zile facem saptamana viitoare testul de toleranta la glucoza..care am auzit ca este naspa...
pentru stiker http://www.okazii.ro/catalog/54148046/colante_de_perete-sticker-decorativ-.html sau http://www.bebelusultau .ro/produse.php?categorie=Decoratiuni
pup toate fetele

(mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 7sapt 3IA nereusite.)fiv1 2010 promed system reusit
sapt 31+ cu LUCA GABRIEL
multumesc doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

fetelor revin cu un subiect mai delicat scurgerile

eu nu mai stiu ce sa ma fac am facut tratament de 2 ori cu fluomizin si tot nu imi trece...pe langa scurgerea aia albiceoasa care e normal sa fie cand mai putina cand mai abundenta de am impresia ca am facut pe mine...mai am o scurgere verzuie ..care dupa analiza mi-a iesit a fi colpita micotica dar nu imi trece nici cu tratament si am perioade cand e tare abundenta ...mi-e frica sa nu pateasca bebe ceva ...ati mai patit careva ?

27+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

rammy si pe mine ma enerveaza o scurgere care dupa analize am aflat ca o candidoza.
Inainte de cerclaj, la 14 sapt am facut tratament cu niste ovule timp de 5 zile si-mi trecuse dar dupa inca cateva zile a aparut din nou.
Medicul mi-a zis sa nu mai refac tratamentul pt ca este din cauza hormonilor de sarcina si oricate tratamente as face ea va reveni.
Mi-a mai spus ca o vom trata inainte de nastere daca va fi cazul si pana atunci tre sa suport
Despre colpita nu stiu ce sa zic, pe medicul tau l-ai intrebat ?

Pupici la toate fetele !

Alina 28+ Carla Maria
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Babyblue felicitari pt prezentari! Sunt sigura ca si lui bebe Iustin i-a placut! Felicitari pt saptamani...inca putin !

Eu sunt super incantata de niste sticker-e pe care le-am luat azi din Cismigiu. Maine , daca am timp o sa le pozez si o sa le pun pe picasa .

Veronica felicitari pt bebe grasunel. Fetele se minunau de al meu ca avea 1.800...Dar al tau cu 2.300 si.. ..woooow ...Eu nascuta la termen si am avut 2.950 ... E super bine,zic eu!

Florina, hai curaj , ca nu vine bau-bau ...i-am dat eu na-na !

Si pe mine ma mai enerveaza ai mei...dar eu tac si inghit ! Si asa de mult imi doresc cateodata sa le spun ce am de spus........

Rammy nu stiu ce sa-ti zic !

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 31+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput