Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (128)
Raspunsuri - Pagina 21
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
salutare dragelor!
n-am reusit sa mai intru, abia acum am terminat de citit...si vorba tinei, n-am ramas cu nimic...
totusi,din ce imi amintesc:
bumble, ma bucur sa aud ca sunteti mai bine acum...sanatate multa in continuare...am plans cand ti-am citit postarea...il pupam pe Victoras dragalas...
btz, sanatate multa si voua si va tin pumnii sa fie in regula si analizele...pupam si pe Paulica fara frica...
sanatate si Mariei, uf nasoala treaba cu rotavirusul asta...
rubia, sanatate si voua...sa va reveniti repede...
tina, ma bucur ca ti-am fost de folos...Anamaria e o fata super...si are jucarii la preturi f bune...sunt clienta veche... uau, sunteti maricei voi...Filip nu mai stiu cat are, nu prea reusesc sa-l masor...dar oricum, ceva putin peste 70 cm..cred...
crispro, multumim de rezumat, ca de obicei...vroiam sa-ti zic ca eu am cumparat costumas de plaja, ii luasem lui Eric cand am fost in Antalya...ne-a prins f bine, pt ca soarele era puternic, pielicica lui super alba, si avea protectie UV...chiar daca la 11 plecam de la piscina, tot mai apucam sa stam putin pe afara...n-am avut deloc pb cu arsuri sau insolatii...
nici eu n-am vointa cu regimul...desi am tot zis ca ma apuc...dar vreau sa-l incep odata cu masajul si enectrostimularea...
rodiiiiiiiiiiiii...te invidiez....ce vreme aveti voiiiiiiiiiiiii...nu ma mai joc...
paula, sa va fie de bine distratia...asteptam pozeeeeee....
ilinca, la fe si voua...sa va fie de bine iesirea...la aer curat iti incarci bateriile, chit ca pe frigul asta nu e asa distractiv...
victo, e racit Mihai? sau? sanatate si voua...
otilia.....bun venit in Ro...la frig... distractie placuta in continaure...
catalina, LA MULTI ANI SNATOSI SOTULUI! SA FITI FERICITI SI IMPLINITI IMPREUNA!
apropo de jucarii, carti...azi filip a facut 'ordine' intre cartile lui eric...le-a scos pe toate si le-a aruncat pe jos...le lua in mana, le studia, apoi le arunca, le mai molfaia, sa le simta gustul la propriu... tot o carte si o carticica avem pe jos...
diana, felicitari pt dintisor...crissy, la fel si voua(sper ca nu incurc)...
oare ce mai vroiam sa zic? m-ati intrebat careva ceva si am uitat? daca da, scuze...
azi m-am pus cu piciul la nani pe la 17, cand am ajuns acasa...(am fost la socri la masa si la Mall, mi-am cumaprat o hainuta de primavara de la Mango...)eu am dormit 2 ore, dar el inca daorme...si cred ca va dormi pana dimi...deci va fi iar f matinal...asa ca va servesc eu cafeaua de dimi...
va pup!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ilinca79/ilinca79.jpg)
ilinca79 spune:
catalina, multi ani fericiti sotului! M-am cutemurat cand am citit prin cate incercari cumplite ai trecut, dar in cele din urma a ajutat Dumnezeu si a venit pe lume Anastasia.
eladea, super costumul de plaja al lui Eric. De unde l-ai luat? Ca nu m-as baga sa-l comand la mothercare daca gasesc si in Ro. Sa porti sanatoasa hainuta!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilinca79 catalina, multi ani fericiti sotului! M-am cutemurat cand am citit prin cate incercari cumplite ai trecut, dar in cele din urma a ajutat Dumnezeu si a venit pe lume Anastasia. eladea, super costumul de plaja al lui Eric. De unde l-ai luat? Ca nu m-as baga sa-l comand la mothercare daca gasesc si in Ro. Sa porti sanatoasa hainuta! ![]() Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
ilinca, eu i l-am comandat din Anglia...facusem o comanda mai mare atunci de hainute..dar gasesti mamici care aduc...sunt site-uri (magazine online romanesti) unde am vazut ca au pe stoc...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
doamne Catalina prin cate ai trecut... in fata ta...ai toata admiratia mea...altele se dau batute dupa 2, 3 saricni pierdute...esti un exemplu pt ele...
o s-o incurajez si eu pe cumnata mea, sa nu se lase si sa incerce iar...cand va avea unda verde...sa speram doar ca extrauterina nu va mai atrage dupa ea inca o extrauterina...ca sunt sanse mari din pacate...oricum, un copilas merita tot efortul..
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
![](images/user_woman.png)
crispro spune:
Catalina, groaznic prin ce ai trecut!cred ca e nevoie de multa putere sa treci peste atatea incercari!
Eladea, mor dupa Eric!!! e atat de scump si finut, si simpatic! Costumasul e grozav, asa ceva i-as lua si eu lui Vlad, desi nu merg nicaieri in vara cu el.. probabil aici in curte, ca isi monteaza cat de curand cumnatul piscinna mare, si o sa ma bag si eu (daca slabesc). Are piscina de 2 ani si nu am intrat niciodata!!! nu suport sa umblu in costum de baie, niciodata nu mi-a placut, ma simt dezbracata! La strand am fost o singura data in viata mea, eram la vreo 12 ani si atat... cu echipa de tenis de masa (ca am facut si din asta vreo 2 luni). la bazine/piscine de regula eu nu intru. de cate ori am fost cu prietenii, eu stateam pe scaun, imbracata, la suc. Lasa ca de maine ma apuc de cura, ma fac slaba si frumoasa!!! azi am mancat de nebuna, snitele, chiftele, vinete, cas pane, sarmale, cartofi prajiti, pui la rotisor. si prajitura, Cola si inghetata (acuma seara).
de maine cura scrie pe mine. Se socheaza maine fata de la sauna cand ma vede pe cantar.
Rodi, mare, plaja, rochite... te invidiez!!!
Otilia, concediu placut, spor in toate cu botezul!!!
Ilinca, e faina zona pe langa Arieseni, aer de munte nu gluma!
Sa-l ajutam pe Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catalina2307/catalina2307.jpg)
catalina2307 spune:
Eladea - da, trebuie incurajata. Trebuie lasata sa vorbeasca despre durerea ei, trebuie sa nu se simta singura in lupta asta. Si o sa reuseasca.
O vestuta pentru David
Multumim