Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (128)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Musai sa ma apuc si eu de dieta asta, 2 sapt nu e asa mult. Si in loc de vita mananc piept de pui, ca nu suport vita... Sper sa isi faca efectul si asa. Cristina , mami fericita de bebe Vlad ![]() |
CRISTINA, e foarte important sa respecti dieta. nici noua nu ne place vita, am gasit insa un compromis: facem la plita electrica (tot gratar e) carne tocata de vita, asa ca o chiftea mare. eu din 800 g fac 4, cate 200 g/bucata. si asa ne place la amandoi, chiar am hotarat sa introducem "chestia" in meniu si in afara dietei. probeaza macar o data.
puiul l-am pastrat pentru supa de pui
![](surf.gif)
delfinasul Hannah Isabela ianuarie-aprilie 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Isa si Vladut
Isa si delfinasii clujeni
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
rodyka spune:
citat din mesajul lui crispro Tu fete , poate pana la vara se invata copii cu o singura tura de somn, de la 13 la 17... asa nu ar fi rau... adica pe la 11 pleci de la plaja, mai o papica, un schimbat, un jucat, si somn.. cand se trezeste la fel, o papica, imbracarea si e deja 18- afara iar. ![]() ![]() Cristina , mami fericita de bebe Vlad ![]() |
Isa are deja doar o tura de somn de cam 3 ore, de la 15 (la 14-14.30 papa) la 18, numai bine cand se trezeste mai papa si iesim. dar la noi la vara se insereaza pe la 22.30...
![](surf.gif)
Isa si Vladut
![](images/user_woman.png)
tina_80 spune:
Buna fetele!
Am citit tot si cu mare lucru n-am ramas in cap...nu stiu cum face CRISPRO de tine minte tot, ca ii iese un rezumat pe cinste
PAULA, sa va fie de bine iesirea, abia astept sa-l vad pe Raul costumat
CRISPRO, si eu m-as baga de maine la dieta dar nu am carne de vita in frigider si congelator. Cred ca o inlocuiesc cu pui si de maine sunt si eu la dieta. Daca as mai da 4 kg jos ar fi bine, daca sunt 5 ar fi parfum
ELADEEA, ms pt linkul cu jucariile Anemariei Am vb cu ea la tel, ca am comandat niste jucarii si i-am spus ca de la tine am linkul.
Multumesc!
BTZ, zic si eu ca fetele ca tb sa mergi la dr sper sa primiti vesti bune Luni, de la analize.
Pup pe Paulica, fara frica!
AELITA si tu esti o mamica exemplara... Asa frumos vb de copii tai!
RACUSOR, ce mai face delfinasul sef? Eu n-am reusit sa vad ultimele poze cu el, pt ca nu am linkul salvat
Sa ai o saptamana buna la munci!
CRIS, bine ati revenit! Ce frumoasa e Natali in rochita! E ca o papusa! cand am vazut-o mi-am adus aminte de acele papusi care se puneau pe masina miresei...exact asa sta!
Noi azi am fost la Mall, ca vremea e cam nasoala, mi-am luat niste adidasi si CAtalin un treninsg ca tot era promotie la Helvis. Raducu a imprastiat zambete la toata lumea
Ieri am fost in parc si l-am dat in topogan, sa fi vazut ce veselie pe capul lui, dar noi nu mai puteam de brate mi-a parut rau ca n-am luat aparatul foto. Merge in picioare tinut de manute si parca nu-l mai simt atat de greu ca atunci cand il tineam de abdomen sa mearga.
Aseara l-am masurat de 2 ori si mi-a iesit 89 cm toata lumea care il vede ne spune ca are 2 ani
si ca de ce sta in carut si nu merge pe jos, iar eu, le spun politicos
ca are 11 luni(face pe 16 Mai),dar sa le spun 10 luni, mi-e chiar rusine
Ce bine e in weekend ca sotul il adoarme, se joaca cu el, iar eu mai fac o mancare, mai un net,...de ex. acum sunt pe balcon, fumez o tigara si va scriu (Btz, nu te lua de mine)...poate ca n-am abitie, dar imi si place sa fumez
VA pup si va doresc o seara placuta in continuare!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catalina2307/catalina2307.jpg)
catalina2307 spune:
Fetelor, din pacate rubia nu mai are un copil....sa spunem ca am trecut prin experiente similare.
Maine o externeaza pe Maria.
Azi a fost ziua sotului meu, am iesit cu cativa prieteni iar fiica mea s -a comportat exemplar. Daca ar fi si mancat ceva ar fi fost extraordinar. Minunea cu fructele a durat fix o zi, azi nici legumele nu au interesat-o. Probabil nu a vrut sa se faca de ras in restaurant sa manace mancare adusa la pachet .
Deocamdata nici o bubita.
O vestuta pentru David
Multumim
![](images/user_woman.png)
crispro spune:
Tina, vai , ce imi placea si mie sa fumez!!! si azi la nasi ma uitam la nasa cum tragea cu pofta o tigara, din aia slaba si subtire... si ma gandeam oare sa trag si eu una? copilul dormea in camera aialalta. dar apoi am simtit cum miroase fumul, si nu mi-a mai trebuit...
Catalina, eu nu stiu nici povestea ta.. am tot auzit aici ca te-ai chinuit sa ai un copil, dar nu stiu ce si cum.. LMA sotului, sa fie sanatos si fericit alaturi de voi!!!
Ma bucur ca maine o externeaza pe Maria si Anca!!!
TINAaaaaaa, 89cm??????????? cum il masori? pana la talpa numai, nu??? sau stand in picioare, nu? De fapt, stai, ca si voi sunteti amandoi inalti, are cu cine semana.
Rodi, asa imi e o greata de vita... brrr.. o sa incerc initial dieta cu pui, sa vad ce se intampla, daca dau jos. teoretic ar trebui sa mearga. Oricum, voi face foamea, clar. Am vazut zile in care la pranz se mananca 2 oua si seara iaurt... valeu, pai mor de foame!!! sigur slabesc daca mananc asa putin!!! Apropo, Paula, ce sunca slaba sau branza slaba mananci? sa imi iau si eu ceva...
Sa-l ajutam pe Alex
rodyka spune:
citat din mesajul lui tina_80 CRISPRO, si eu m-as baga de maine la dieta dar nu am carne de vita in frigider si congelator. Cred ca o inlocuiesc cu pui ![]() ![]() |
tina, doar seara e gratarul de vita, poti cumpara maine
![](floare.gif)
![](surf.gif)
Isa si Vladut
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Otiliav/Otiliav.jpg)
Otiliav spune:
Cris , ca tot am citit rezumatul.
Iulia s-a trezit la 5 dimineata sa suga, a scos aerul, am imbracat-o si la aeroprt cu totii. Pe drum spre aeroport m-am mirat ca nu doarme. In avion s-a fatait mult de tot la primul zbor dar i-am mai dat sa suga. La aterizare a adormit de abia si cat am avut escala i-am dat un recipient de fructe. Dupa care iar mare fataiala 1 ora si urmatoarea ora a adormit. In schimb s-a trezit sa faca scandal de la aeroport pana acasa ca nu m-am prins ca are calduri fata in masina decat la a doua oprire, la prima i-am dat apa.
Si-a cunoscut si ea bunicele si unchii din Ro, mai are sa-l cunoasca pe tatal meu.
Sambata viitoare mergem la nunta si pana atunci sper sa ne terminam de facut cumparaturile pentru nunta si botez.
Va
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
rodyka spune:
otilia, sedere placuta in Ro
sunt gata de plecare, am pus o rochita pe mine si fuga la mare, la plimbarea de seara. e asa de fain aerul, mi-e draga clima asta
revin mai la noapte Isa mai 2011
Isa si Vladut
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ilinca79/ilinca79.jpg)
ilinca79 spune:
Seara buna fetelor,
am ajuns si noi pe-acasa, am culcat copilul, totul a reintrat in normal. Victor s-a comportat tare bine la bunici, a dormit, a mancat f. bine, s-a distrat de catel, de gaini a stat si pe-afara (noroc ca am luat si cosmonautul cu noi
) iar in casa a fost tot timpul in brate cand la bunicul cand la bunica
Le-am zis socrilor ca daca maine va face figuri ca vrea doar in brate ii sun sa vina dupa el
Victo, in judetul Alba stau socrii, pe valea Ariesului, nu departe de Arieseni.
Cris, ce super rezumat ai facut iarasi Ref. la spalatul pe dinti, pun pasta cam cat un bob de mazare si il spal cam dupa fiecare masa, uneori insa doar dimineata si seara. Lui V ii place mult gustul pastei ca imediat scoate limba sa linga degetarul
Rodi ce fain ati slabit, trebuie sa incerc si eu dieta. Saptamana viitoare nu ma bag insa ca e ziua mea, dar poate urmatoarea.
Btz si eu am studiat reteta la cornurile alea acu cateva zile si vreau sa le incerc ...ca tot vorbeam de cura
Tina, daca vrei sa vezi poze cu Andrei de racusor intra pe contul comun si gasesti acolo link-ul intr-un email mai vechi.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catalina2307/catalina2307.jpg)
catalina2307 spune:
Crispro - multumesc mult, sa traiasca toti sotii. Povestea mea e simpla... 3 fiv, 2 fet, 1 IA, o sarcina gemelara , am nascut la 5luni o fetita si un baietel nastere urmata de septicemie - au uitat sa scoata placentele, o Alta sarcina pierduta la 2luni, o hemoragie interna la recoltarea ovocitelor inca o sarcina pierduta si in cele din urma Anastasia. Care a meritat toata lupta. Este la fel de adevarat ca nu as Mai incerca sa raman insarcinata.
O vestuta pentru David
Multumim