Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (128)
Raspunsuri - Pagina 12
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Diana_Eva Cine ghiceste ce am descoperit noi azi primeste un pup mare!!! |
n-o fi vreun dintisor?
Isa mai 2011
delfinasul Hannah Isabela ianuarie-aprilie 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Isa si Vladut
Isa si delfinasii clujeni
rodyka spune:
btz, sper sa nu fie nici o probl cu Ovidiu!! iar pe Paul, mi-l si imaginez topaind dupa tine prin casa si strigand ca te-a pierdut
Isa mai 2011
Isa si Vladut
Alice_Elena spune:
Rodi, mara zice DA tare si rAspicat. Cand vrea ceva zice dai dai ca la parcare :))
Mama optimista copil optimist :D
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
Diana_Eva spune:
Rody mare ! DA primul dintisor - incisiv dreapta jos! Are mama fata mare!!! Daca ar iesi toti asa usor... ce bine ar fi. Nu a fost umflata gingia deloc, doar tot vroia sa roada orice ii iesea in cale. Am vazut-o azi cand radea.
Tot azi. M-am dus la baie. Ea era pe un pled in living cu tati. Cine credeti ca s-a tarat pana la usa baii( am luat-o eu de acolo) tipand ma-ma, ma-ma ? Puiuca mea! Sunt vesnic indragostita de minunea noastra!!!
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
btz_ovi spune:
Off si eu sper sa nu fie ceea ce crede el,Medicul a pus totul pe seama oboselii si a stresului de la munca,insa daca ar fi numai astea....
Luni seara aflam.Sa dea DD sa fie bine.
Mai nou dr nici de mine nu e multumit de cum ma prezint,nu numai lui i se pare ca am o mare retentie de apa.Si drept urmare mi-a recomandat o vizita la endocrinologie,pt un ecograf si niste analize de sange.Banuieste ca anticonceptionalele luate in iarna si glanda tiroida ar fi de vina pt dereglarile din organismul meu.Practic eu ma umflu pe zi ce trece,deja nu mai e vb de grasime.Am 4 nr in plus la papuci .Plus ca tensiunea iar mi-o ia razna.Nu mai spun ca astazi,intr-o cabina de proba,dupa ce m-am vazut am inceput sa plang de ciuda.Daca v-as arata niste poze vechi cu mine...si actuale...
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
mie dr mi-a spus ca e preferabil sa n-o scot afara intre 10.30-18, deci nu sa o tin la umbra, ptr ca razele UV sunt si indirecte, reflectate de obiecte, apa, nisip, asfalt... oricum ar fi, cu protectie si dimineata si seara atat pentru copii, cat si pentru noi. Isa mai 2011 delfinasul Hannah Isabela ianuarie-aprilie 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) Isa si Vladut Isa si delfinasii clujeni |
eu ma gandeam ca daca tragi perdelele pe toate laturile e ok
dar ma gandesc ca sigur trece ceva si prin materialul ala
Matei - luna a 10-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
rodyka spune:
citat din mesajul lui Diana_Eva Rody mare ! DA primul dintisor - incisiv dreapta jos! Are mama fata mare!!! |
felicitari!! sa iasa toti la fel de usor
Isa mai 2011
Isa si Vladut
ooana spune:
citat din mesajul lui Diana_Eva Lamaze - recomand cele 5 floricele cantatoare ( avem si caracatitele mare si mica dar nu sunt iubite, poneiul iar nu e in top, leul la fel), au mai avut succes omida daca sunt eu cu ea si ma maimutaresc si jucaria de carut cu multe texturi ( un nod cu 6 brate). L-am comandat de la ei dar am vazut ca amazonul are preturi mai bune. Te poti uita la catel/ iepure/ urs vorbitor - avem de la chicco si e f iubit. Cine ghiceste ce am descoperit noi azi primeste un pup mare!!! Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
dar vreo carticica fosnaitoare aveti?
Matei - luna a 10-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
rodyka spune:
gabitza mami, pai du-te atunci si fa ce e de facut, daca te simti tu ca nu esti bine, inafara de ce zice dr. nu stiu cum ai fost in trecut, eu te vad frumoasa si acum, si mi-esti draga pentru multe alte motive. dar mai bine investigheaza
ooana, nu stiu ce sa zic. eu cred ca au si baldachinele alea un rost, ca doar nu degeaba le-au pus acolo. acuma nu stiu daca is recomandate la orele amiezii...
Isa mai 2011
Isa si Vladut
Diana_Eva spune:
Avem vreo 3-4 dar nu au mare succes- carticele papam bine setul de 9(parca) de la corint junior - primele mele carti ( de la mega image -45 ron) sii le iubim pe cele de la DK cu texturi.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)