Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (128)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

daca bea la 4-5-6 lapte, eu nu-i mai dau dimineata, ca nu am cand! daca i-as mai da o masa de lapte, n-ar mai vrea fructe. adica daca ea se trezeste acum la 10, luam direct fructele. in jur de 14 amiaza, pe la 18 lactate cu fainoase sau ce-o fi, iar pe la 21 alt lapte. cu 5 mese ramanem, nu vreau sa mai introduc nici una. lapte bea destul (cam 400-450 la 2 mese), plus iaurt/branza zilnic

Isa mai 2011

delfinasul Hannah Isabela ianuarie-aprilie 2011(19.06.2010)

printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Isa si Vladut

Isa si delfinasii clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Racusor, mie imi place costumas de genul ala ca cica ar fi mai ok ca si protectie UV si se usuca rapid fata de tricou...

Dovleceii- initial i-am dat pe razatoare (dar pe aia mare), asa ca a trebuit sa ii bleduiesc. A doua oara i-am pus direct bucatele, pe care le-am pasat cu furculita.

Si mersi Racusor de sfaturi!

merg sa culc zmeul...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

La noi o masa de lp are max 180ml. asa ca 2 mese ar fi cam putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

La Multi Ani sarbatoritilor de astazi!

aveti jucarii de la Lamaze? care?
ma tot uit dupa un cadou de 1 iunie

peste a papat cineva? cum l-ati gatit?

Citat:
citat din mesajul lui Victo

na ma ca si noi putem..doarme mihai de la 8 jumate (dimineata)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

super dar mami...l-ai verificat daca e in regula si respira?

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Am facut limonada, va servesc cu drag!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

cum o faci? ia spune tu aici sa fac si eu ca vad ca tare laudata mai e...

Citat:
citat din mesajul lui Victo

da mai fetelor, tare mult mananca grasu asta mic. incep sa ii limitez eu portiile.
lui nu ii ajunge un borcanas din ala de 200 gr de fructe..ar mai vrea.
bine, ala e si lichid asa nu are numa fruct ..are si suc..si mai stiu eu ce.
dar si mancare facuta de mine baga mult.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

fructe la borcanas papam aprox 250 gr
facute de mine ies mai dense si papa aprox.200
legume cu carnita intre 200 gr si 270 gr
la penultima masa de la ora 18 ii dau doar 100gr ca sa suga la ora 20 inainte de culcare
...si cu toate astea suntem la categoria "slim fit"
maine ne cantarim si masuram

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

CRIS eu la mare ma gandesc sa il imbrac in tricou alb de bumbac si cu palariuta, nu cu costumase din astea. si eventual pampers de ala de apa. mie nu imi place la costumasele astea ca nu sunt din bumbac si oricum acum copilul nu sta nu stiu cat in apa, asa ca mai bine bumbacel. o sa o intreb si pe pediatra. dar nicicum lasat asa dezbracat cu totul.

si eu tot asa ma gandeam...scutec special, tricou de bumbac si caciulita...sunt alea cu factor de protectie +50
oricum poti sta afara cu el pana la ora 10...dupa care ori in camera ori ma gandeam intr-un baldachin de langa piscina sau de pe plaja...o fi ok? sua musai sa urcam in camera?

Matei - luna a 10-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

In sfarsit apuc si eu sa scriu,nu numai sa citesc.
Offf BUMBLE sper ca sunteti mai bine acum.Imi pare rau sa aud ca ati stat in spital,eu am o groaza de asa ceva,de fiecare daca cand pateste ceva Paul mi se duce gandul la o zi de spitalizare si ma apuca groaza.Iar cat despre sistemul sanitar romanesc...no comment.Ma bucur ca nu ati stat mai mult si ca totul s-a rezolvat relativ rapid.Sanatate multa si pupici!!!!!!!!

CRISPO mc de PM,esti o scumpa ca de obicei.Ia zi,ce ai mai facut cu sotul??Sfatul meu este (sa nu te superi) sa incerci o apropiere cu el,pune-te tu in locul lui pt cateva clipe.O cina romantica,o lenjerie sexi (si nu ai scuza cu kg in plus,sunt sigura ca el te iubeste si asa),o licoare,un pupic,o imbratisare,etc etc si usor usor poate va re-apropiati.Sunteti tineri si frumosi,ar fi pacat sa intervina rutina aia nasoala intre voi.Pup si spor.Haha,ce comic e Vladut cu ochelari,smecheras mare.

RODYYYYYY cu intarziere am urat sa iti spun "LA MULTI ANI"alaturi de sot.
Care e faza cu "NU" al Isei?E cumva un gest care il face?Adica da din cap ca si cum ar spune "NU?" Caci si Paul incepuse pe la 7 luni sa faca asta si noi radeam de el mereu ca parca ar fi copil orfan =))))F faine pozele :*

ADRIANA felicitari Rebecai pt dintisori.Tu cum te mai intelegi cu sotul????Sper ca mai bine

Fetele care fumeaza VA BAT PE TOATE ,LASATI-LE...nu sunt bune deloc.Eu dupa 10 ani de fumat am ajuns la concluzia ca numai rau mi-am facut.Acum mi-e asa bine fara ele,nici nu le mai suport

BAMBO,MICHELLE organizam o intalnire cand se face vremea buna????

PAULAAAA ce mai face nazdravanul???

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ooana

si eu tot asa ma gandeam...scutec special, tricou de bumbac si caciulita...sunt alea cu factor de protectie +50
oricum poti sta afara cu el pana la ora 10...dupa care ori in camera ori ma gandeam intr-un baldachin de langa piscina sau de pe plaja...o fi ok? sau musai sa urcam in camera?

mie dr mi-a spus ca e preferabil sa n-o scot afara intre 10.30-18, deci nu sa o tin la umbra, ptr ca razele UV sunt si indirecte, reflectate de obiecte, apa, nisip, asfalt... oricum ar fi, cu protectie si dimineata si seara atat pentru copii, cat si pentru noi.

Isa mai 2011

Isa si Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Lamaze - recomand cele 5 floricele cantatoare ( avem si caracatitele mare si mica dar nu sunt iubite, poneiul iar nu e in top, leul la fel), au mai avut succes omida daca sunt eu cu ea si ma maimutaresc si jucaria de carut cu multe texturi ( un nod cu 6 brate). L-am comandat de la ei dar am vazut ca amazonul are preturi mai bune.
Te poti uita la catel/ iepure/ urs vorbitor - avem de la chicco si e f iubit.

Cine ghiceste ce am descoperit noi azi primeste un pup mare!!!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

btz, . tu cum mai esti cu Ovi?

Isa a facut cu capul "nu", a invatat relativ repede. cand vedeam ca nu mai vrea sa pape, ziceam "nu?" si faceam eu din cap. acum am avut surpriza s-o vad pe ea ca face si isi strange buzele, deci clar ca nu mai voia sa deschida gura sa pape musai s-o filmez data viitoare, o sa-i dau sa pape cu camera langa mine, sa se obisnuiasca s-o vada si sa nu-i mai atraga atentia!

in alta ordine de idei, am fost la cumparaturi scurte si am luat si o punga de pufuleti, sa vad si eu ce gusturi are pitica mea. uuu, pai parca si pe mine m-ar fi mancat, dupa ce i-am pus cativa in tavita. faza comica e ca pana nu i-am zis "papa" s-a jucat cu ei, nu avea de gand sa-i probeze . iar cand i-a terminat pe cei , m-a tras de pantalon strigand "däää" si dand din manute, asa ca i-am mai dat 5. cred ca ajunge pe azi, la cat am vazut-o de pofticioasa, cred ca ar fi mancat toata punga (sunt cu sare, evident...)

Isa mai 2011

Isa si Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Nici elefantelul lamaze cu trompa cantatoare nu e prea iubit.
Top Lamaze Noi:
Floricele
Jucarie nod
Omida
Caracatita mica
Ponei
Leu
Caracatita mare
Elefant

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

La PLAJA noua medicul ne-a recomandat palariuta,pantalonasi si tricou din bumbac,iar orele de stat sa fie intre 7-9.30,maxim 10 si seara dupa 5-6.Ne-a recomandat sa nu il bagam in apa foarte mult caci stiti si voi ce fac romanii in mare ,sa-l tinem intr-o piscinuta gomflabila.Pai si in aia nu pun apa din mare oare???Acum sunt in cautari de jucarii speciale si piscina,plus ochelari si colacei

De asemena ne-a recomandat sa nu ii mai dam cereale (dupa parerea lui ar contine multe chimicale,asta a aflat-o din nu stiu ce congres prin alta tara,in fine) si ca le putem inlocui cu grau,orez,ovaz si gris.Momentan sa termin cutia (am luat MILUPA-PRIMELE MELE BUCATELE,imi plac si mie) si dupa incercam.

Despre ganglioni ne-a spus ca majoritatea copilasilor au,insa el vrea sa afle si cauza rosului in gat,banuieste ca ar fi de vina un microb.AFlam marti.Iar de cateva zile face niste scaune ca la deshidratare de o culoare verde inchis si urat mirositoare.Insa aportul de lichide este la fel,asa ca banuim dintisorii de sus.

Si sa va mai spun despre el:a devenit dependent de mine,unde ma duc vine si el,e ca un catel credincios,tup-tup in 4 labute dupa mine,cand dispar din raza lui incepe sa planga cu lacrimioare si striga "amama,mama,amama",ma cauta cu privirea,suspina,ofteaza,e un dulce.Ma iubeste mult
De cateva zile canta (o sa il filmez),iar cand e pe patul nostru,se ridica in picioare,dupa care isi da drumul la maini,sta cateva secunde singur si nesustinut si apoi plonjeaza pe perna.Ii place sa-l musc de copanele,de fund,sa il gadil,imi da picioarele la pupat,ma mangaie pe fata,ma trage de par,vine si ma pupa cu limba direct (taica-so l-a invatat),cauta numai iubire si draganeala.Am observat ca este cumpatat,atent,calm,orice lucru nou primit in posesie il analizeaza atent iar dupa lungi studieri se joaca cu el.De suzi nu scapam insa de titi e din ce in ce mai depedent.
Luni asteptam rezultatele la scaun pentru digestie,suntem curiosi de ce gasim bucatele mici de mancare in scaun.
Si tot luni primim si rezultatele lui Ovidiu ...din pacate si-a facut analize pt detectarea cancerului de testicule.
Cam atat...cum imi aduc aminte cum va mai scriu.

Mergi la inceput