Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (128)
Raspunsuri - Pagina 10
lalala13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Asa.. ca sa fie peisajul complet, V are o eruptie din cap pana-n picioare.. Pediatra spunea ca pare a fi o viroza eruptiva , 4-5 zile de stat in casa si se rezolva, faza mai aiurea e ca intrerupem antitermicele si biseptolul.. Offf.. mama ei de treaba.. Cred ca se termina de tot LM-ul.. nu cred ca mai scot 100 intr-o zi.. Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 LUNA 9 |
nu vreau sa te ingrijorez dar sebastian la o zi dupa asta a inceput sa aiba simptomele rotavirusului..
am retrait perioada in care am fost si noi internati prin ce ai scris tu..offf
btz_ovi spune:
Hello!!!!
CRISPO da-mi un PM te rog cu detalii privind sedintele la salon:pret,tehnica,nr de sedinte,tipul de masaj/stimulare/impachetare...etc etc.Ti-as fi recunoscatoare!!!
LA MULTI ANI sarbatoritilor si multa sanatate bolnaviorilor!!!!!
Alice_Elena spune:
da, rodica, se intereseaza de mara o iubesc amandoua. ma rog, toate 3. pe maicamea nu am mai socotit-o :)) dar cea de la cta e obositoare tare. e de juma de zi aici iar eu ma simt de parca am alergat intr-una de cand a venit, atat de obosita sunt. am iesit mai devreme afara si hop si ea. mergea in spatele meu. si asta nu imi place. pt ca ma simt prost atunci cand sunt cu cineva sa merg eu mai in fata, nu sunt mai presus de nimeni. apoi spalam niste pahare, statea in spatele meu, se uita peste umar. "da ce faci acolo?" ce puteam sa fac in chiuveta?
am si eu o problema si mereu va fac capu mare :)))soacrele
am vazut ca zicea cristina de isa ca face "nu". nu am vazut-o :(
mara zice "da". dar foarte hotarat asa "DA da" apoi o ia "dadaadada"
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
bumblebee spune:
Mi-am mai amintit ceva, si noi aveam ganglionii mariti la ceafa si la gatut.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
LUNA 9
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena am vazut ca zicea cristina de isa ca face "nu". nu am vazut-o :( mara zice "da". dar foarte hotarat asa "DA da" apoi o ia "dadaadada" |
pai abia am vazut-o noi, ai casei. ca daca pun mana pe camera sau pe telefon, incepe alta distractie. dupa ce intra in cotidian si nu se mai rusineaza, sigur o sa faca si in fata camerei
cand zice "da" vrea sa zica "ada" (da-mi), dar asta numai cand are chef! iar cand incepe cu da-da-da-da-da e ca ma cearta
Isa mai 2011
delfinasul Hannah Isabela ianuarie-aprilie 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Isa si Vladut
Isa si delfinasii clujeni
racusor2010 spune:
CRIS eu la mare ma gandesc sa il imbrac in tricou alb de bumbac si cu palariuta, nu cu costumase din astea. si eventual pampers de ala de apa. mie nu imi place la costumasele astea ca nu sunt din bumbac si oricum acum copilul nu sta nu stiu cat in apa, asa ca mai bine bumbacel. o sa o intreb si pe pediatra. dar nicicum lasat asa dezbracat cu totul.
i-am facut azi asa de papa
5.30 lp (mancase si la 1.30)
9 - iaurt cu branza si jumate de banana
13 - am incercat dovlecei la cuptor, dupa reteta voastra, dar nu a fost foarte incantat, voi cum ii faceti? ii mai si blenduiti? sau dati doar pe razatoarea mica? ma gandesc ca poate am gresit eu ceva, a mancat tati bine
asa ca i=am dat si un borcanas de 100 gr de la organix cu dovleac si cartof dulce
15.30 - a papat 150 gr fructe (mar + coacaz, tot de la organix, plus mar + mango) - azi a fost ziua cu borcanase
19 - iaurt cu branzica si putina mamaliguta (fiarta in lapte, vad ca asa i-a placut, doar ca s-a intarit foarte tare, asa ca i-am dat doar de gust, ii fac in alta seara mai moale)
aaa, si sa nu uit, ca a ros la un mar intreg, decojit dintisorii erau ca o mica razatoare
acum e un pic cu tati afara, dar imi fac griji ca e frig, l-am imbracat bine, au zis ca stau 5 minute, dar deja sunt afara de jumate de ora
azi am dormit impreuna 2 ore, de la 4 la 6 ce bine a fost
racusor2010 spune:
CRIS noi de la 10 luni avem mic dejun si cina, la sfatul pediatrei si ar trebui sa scoatem masa de noapte
programul e ceva de felul:
8 - mic dejun (iaurt cu galbenus, iaurt cu branzica, iaurt cu banana, paine cu ceva etc)
11 - 100 grame de fructe (ii dau mar sau para, ceva sa nu fie satios)
13 - pranz - max 220 gr zicea pediatra
16 - gustare - fructe - aici papa cam 150 gr, altfel nu ma inteleg cu el
19 - cina (fainos / lactat / legume), nu ai voie carne
21 - laptic - la culcare
si zicea ca am mai putea sa ii dam dimineata la trezire laptic si apoi la 9 micul dejun, ma gandesc ca asta e valabil pentru o trezire de 5-6 dimineata. noi il bem pe asta noaptea
eu zic ca e un program bun, similar cu cel al copiilor
lauri_ca spune:
Eu ii dau lp. dimineata cand se trezeste indiferent de ora, chiar daca a papat si noaptea. Daca se trezeste tarziu sarim fructele dar nu si laptele. Am eu un fix sa bea cat mai mult lapte ca e principalul aliment de crestere la bebei. Dupa 1 an o sa bagam mic dejun alaturi de lapte, sau lapte cu cereale. Radu si acum bea o cana de lapte dimineata cum face ochi si una la culcare ca bebelusii.
lauri_ca spune:
Cris, pe national geographic e o emisiune despre autorulota Winnebago despre care ziceau tu zilele trecute. E si visul sotului meu sa ne luam una si sa facem toata Europa cu ea, cu copii la pachet.