Aspirante optimiste >20 ani (683)Felicitari Ylari!
Raspunsuri - Pagina 9
gabyv spune:
Buna
Am plecat de dimineata si nu am mai intrat
Hai Lore, cand mai repeti testul?
Alina eu am terminat, sunt in cele 2 sapt de asteptare
Walki, ce bine ca mai intri pe la noi.
Miha, lasa ca incepe o noua luna.
Paula stii tu...
Draguta incercsa-ti trimit un pm, sa vad daca reusesc
Mihaelafalt spune:
Buna seara. Am ajuns si eu de pe drumuri, de la iubita mea soacra, obosita nu prea dar cu un sac de nervi in spate.
Lilimara la multi ani sotului, sa fiti fericiti, sanatosi si iubiti.
Ma duc sa va citesc si va raspund pe masura ce citesc.
Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monique77 Buna dimineata mai la pranz fetelor! eu am facut curatenie pana acum Declar ziua 1 fara cheaguri insa am doar sangerare simpla, curata, foarte apoasa, fara cheaguri absolut deloc pana acum.... burta ma doare azi noapte n-am putut sa dorm-toata noaptea m-am zvarcolit. sunt si racita.. eu de obicei dorm de rup chiar daca adorm uneori (f rar) tarziu, maxim ora 2. acum am adormit pe la 5 am dormit putin...m-am trezit...agitata asa ssa mai vedem voi? ce-i plictiseala asta pe aici? |
Imi pare foarte rau ca au venit uratii.Uite un pupic de incurajare.
Mihaelafalt spune:
Mihacor dar poti rezista asa sa nu faci un test de sarcina?
Imi pare rau de probleme, eu cred ca nimeni nu poate sa zica ca e totul bine si avem de toate si etc.
Mihaelafalt spune:
Lorena ma bucur enorm pentru tine ca ai avut curajul sa intri, ia utragestan si stai linistita, ca e acolo si e cuminte, doar sa nu il stresezi tu.
mihacor spune:
draga miha ,rezist cu greu...dar mai bine decat sa arunc bani pe geam iar...de 5 luni cum imi intarzia o zi faceam test..a doua zi veneau uratii...luna trecuta am avut toate simptomele si ce mai....si mi-am facut vreo 3 teste...in ziua 42 mi-au venit uratii...nu stiu ce sa mai zic si ce sa mai sper...cert e ca vreau cel putin 40 de zile sa astept...
Vreau si eu un ...
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihacor draga miha ,rezist cu greu...dar mai bine decat sa arunc bani pe geam iar...de 5 luni cum imi intarzia o zi faceam test..a doua zi veneau uratii...luna trecuta am avut toate simptomele si ce mai....si mi-am facut vreo 3 teste...in ziua 42 mi-au venit uratii...nu stiu ce sa mai zic si ce sa mai sper...cert e ca vreau cel putin 40 de zile sa astept... Vreau si eu un ... |
Te inteleg ca si eu am avut probleme din cauza ca imi intarzia si tot asa teste peste teste, acum si eu trebuie sa ma linistesc ca mi-a ascuns sotul testele si cu banii stau cam prost luna asta asa ca o sa trebuiasca sa ma abtin.
Iti doresc multa rabdare in continuare.
kitty-27 spune:
buna fetele!!!
eu sunt suparata...mi-a iesit testul de ovulatie pozitiv...si cu cine sa fac copil..pt ca scumpul meu sot este de servici...vine tocmai luni seara acasa.m-am certat si cu el..i-am spus ca m-am saturat sa fie de servici tocmai cand e perioada...o sa-l sanctionez drastic pt asta...
ASPIRANTA LA BEBE
gabyv spune:
Kitty, dar daca ti-a iesit testul pozitiv ovulezi in 24-48 de ore, deci o sa aveti timp.
Hai nu va mai certati mai bine, va iubiti
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?