Aspirante optimiste >20 ani (683)Felicitari Ylari!
Raspunsuri - Pagina 8
walkiria spune:
Buna fetele mi-e dor de voi de mor! Din pacate nu am mai putut sa intru ca am picat moarta de oboseala in fiecare seara si in weekend am tot fost plecati.
Felicitari pt noile burtici!
Lore, eu iau utrogestan de 200 seara inainte de culcare. Acum il pun vaginal, ca oral imi da ameteli f mari de zici ca sunt droghi.
Pup fata si sper sa fie bine. Trag si eu un ochi la testul tau acum.
Pup si celelalte fete.
Nu am avut timp sa citesc din urma nimic, abia am recuperat la odisee.
Vreau sa stiti ca nu v-am uitat si ca imi sunteti tare dragi!
Bebita al meu iubit
Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 11+
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!
lorena_86 spune:
moni, eu am doar pete maronii, nu am cheaguri
domane fereste, pai atunci nu as mai spera
am doa o secretie maro
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
neliaCris spune:
Buna
cine e acum pe net sa imi dea si mie parola la cont comun,cea veche nu merge,ati schimbato?
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
lilimara spune:
Nelia ai PM.
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
mihacor spune:
ceau fetele...
eu nu mai sunt in butoi...ci de-a dreptul m-a luat tsunami...
simt ca o iau razna...
cu soacra e mai mult de ok si cu socrul la fel..socrul monteaza bucataria cu sotul meu si ne-au cumparat ei de toate...
in schimb acum e razboi cu matusa-mea si cu unchiul meu...suntem intr-o situatie de neiesit...plus ca mai si declar z35 cu dureri de spate si o durere muta de burta...
moni imi pare rau ca au venit uratii...
si lore draga fi puternica...speranta mai exista...
fetelor eu una sunt distrusa...nu vreau sa va mai stresez cu problemele mele...ca aveti voi destule...
va pup pe toate...
Vreau si eu un ....
lorena_86 spune:
mihacor dar test ai facut?
tin pumnii
poate nervii sunt de la gravideala
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
mihacor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 mihacor dar test ai facut? tin pumnii poate nervii sunt de la gravideala ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
oricum daca ar fi bebe...si asta ar fi o minune de la DD...ar fi singura mea solutie sa ies din toata situatia asta a mea jalnica...as fi sigura ca nu ar putea sa ma dea seful afara si macar eu nu as ramane fara servici...eu lucrez cu matusa-mea si ea ma dus acolo...daca noi ajungem sa ne certam cu ea e clar ca nu pot sa mai fac multi pureci pe acolo...
sotul meu lucreaza cu unchiul meu...bani a vazut cu taraita...nici jumatate din ei...de 1 an si 5 luni...pana acum am locuit la ei...ne-am descurcat cu salarul meu...dar acum avem si chirie si rate acasa si cheltuieli lunare aici...sotul meu nu mai rezista si tre sa isi caute altceva delucru...unchiul meu o va vedea ca pe o tradare...
asa e...v-am zis si eu problema mea...
Vreau si eu un ....
lorena_86 spune:
offf miha, dar asta e rautate din partea matusii si a unchiului
pai cum sa te dea afara din cauza ei
ce oameni fara suflet
linistestete ca daca e bebe ii faci rau
si incearca sa fii optimista
mihacor spune:
lore draga iti multumesc de pupici...ma rog la DD sa imi lumineze viata si drumul si a sotului meu...
ma rog la DD pt fiecare copil si pentru fiecare femeie care isi doreste un copil si trece prin greutati...
ma rog la DD pentru fiecare dintre voi fetelor...
vreau sa am si eu o viata linistita...fara stres si o groaza de probleme...as vrea sa pot sa fiu mai nepasatoare si sa nu sufar atat,dar sincer nu pot...mai ales cand e vb de familia mea...chiar nu ma asteptam la atata rautate...sper ca DD sa le rezolve pe toate...
doamne cat de fericita as fi sa fie bebeu...chiar ca luna asta ar fi o salvare pentru mine...asa poate nu ar mai avea nici curajul sa imi serveasca atata rautate ai mei...
va pup fetelor...mai merg si eu putin la treaba,ca sa nu zica lumea ca au venit la mine si eu stau pe net...oricum ne ajuta socrii mult...sper sa fie mai bine...
am sa intru sa mai citesc ce scrieti...ca maine lucrez toata ziua...
Vreau si eu un ...