Aspirante optimiste >20 ani (683)Felicitari Ylari!
Raspunsuri - Pagina 17
Mihaelafalt spune:
Diana nu sa faca pretentii sa stea cu copilul ca nici nu se pune problema ca ea a luat-o un pic pe aratuta, sigur nu il las eu ma refeream la faza ca nici nu cred ca o sa il duc acolo sa il vada in jeg si mizerie, ganditi-va ca mie imi e greata sa mananc acolo.Ea deja mi-a batut un apropo ca cumnata nu o lasa sa stea cu copilul tot din cauza asta si a zis ca eu tot asa nu o sa o las sa vada copilul? eu nu pot sa ii interzic sa il vada dar cred ca o sa ii spun sa vina la mine cand vrea sa il vada sau o sa il duc la cumnata si ea sa vina acolo sau daca o sa fie cald in curte la ea.
Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.
Katy82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lia73 am vinit si noi acasa va multumesc ca v-ati facut griji ptr noi suntem bine, in grafic o sa facem perfuzii si acasa ca sa nu ne mai doara burtica ylari felicitaaaaaaaaaaaaari loreeeee u te-ai stresat f mult cu masina, asta e motivul ptr care nu ai ramas stai lin si-o sa vezi c-o sa fie bine Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. bebelinul meu scump Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos +12 |
Buna fetele! Lia ma bucur mult ca esti bine
Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
lary74 spune:
Buna fetelor!
Imi pare rau pt fetele la care lea venit zina rosie ,luna viitoare cu siguranta va veni bebe .
FELICITYHOPE cu siguranta suferinta ce o simti acum in suflet este mare,stiu pt ca si eu am trecut in urma cu 3 luni prin aceasta experienta groaznica,dar in timp Bunul Dumnezeu iti va alina durerea si iti va trimite in suflet o noua speranta pt o alta sarcina ,pt un alt bebel.Cu timpul o sa incepi sa speri din nou si DD iti va asculta rugile si iti va darui un copilas sanatos si frumos.Iti doresc din suflet liniste sufleteasca ,sa treci cu bine peste aceasta trauma.Sa te faci bine atat fizic cat si pshic sa te vedem din nou alaturi de noi.
Katy82 spune:
citat din mesajul lui kitty-27 KATY a trecut ovulatia?.. ASPIRANTA LA BEBE |
Kitty a trecut, de prestat am prestat o singura data ca am fost cam fara chef amandoi. Acum sa vedem ce o fi. Cert e ca, pt prima data, m-au durut sanii dupa ovulatie si continua sa fie mai tari. Vedem. Tu ce mai faci?
Katy82 spune:
citat din mesajul lui Mihaelafalt Lorena daca intri te rog sa nu iti mai faci complexe si sa te linistesti ca nu ai suparat pe nimeni, ca asta e un forum si de asta suntem aici sa ne spunem si bune si rele, sa ne indrumam, sa ne ridicam una pe alta de jos si sa mergem mai departe.Tine minte ce ti-am zis gandeste-te la tine, ai grija de tine si intra si pe la noi ca deja ne e dor d tine.Tu esti o fata puternica si o sa treci peste toate problemele. Am zis noapte buna dar parca asa mai sta un pic cu voi daca mai e cineva. Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos. |
Loresubscriu, ne este f. dor de tine.
Mihaelafalt spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Katy82
Kitty a trecut, de prestat am prestat o singura data ca am fost cam fara chef amandoi. Acum sa vedem ce o fi. Cert e ca, pt prima data, m-au durut sanii dupa ovulatie si continua sa fie mai tari. Vedem. Tu ce mai faci? Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand! |
Katy in ce zi esti?
Mihaelafalt spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Katy82
Loresubscriu, ne este f. dor de tine. Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand! |
Lorena a zis ca merge la doctor si nu ne poate da vesti decat diseara pe la 9 , sigur nu e suparata pe noi doar ca acum trebuie sa fie mai linistita si sa aiba grija mai multa de si de ea.Eu sunt sigura ca e insarcinata, am asa o presimtire nu mai am nevoie de unul alt test.
Katy82 spune:
Miha, sincer nu stiu in ce zi sunt ca nu am mai vrut sa numar zilele, oricum Z6 DPO presupun, dupa durerile cumplite de martea trecuta. Test o sa fac vinerea viitoare, daca nu vin uratii, deci mai am mult de asteptat.
Kitty bafta in seara asta, pregateste o si treceti la treaba.
Moni imi pare rau pt Z1.
Felicity imi pare tare rau.
magddalena spune:
Buna fetelor salutare si pupici de la mine am lucrat tot weekend-ul si nu am avut timp sa va scriu va pup pe toate am citit tot din urma pt fetele cu uratii pe cap eu sunt ziua 7 sotul e in deplasare din nou asa ca pana joi pe uscat sunt..
va pup
lorena tin pumnii la doctor
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui magddalena Buna fetelor salutare si pupici de la mine am lucrat tot weekend-ul si nu am avut timp sa va scriu va pup pe toate am citit tot din urma pt fetele cu uratii pe cap eu sunt ziua 7 sotul e in deplasare din nou asa ca pana joi pe uscat sunt.. va pup lorena tin pumnii la doctor |
Si eu tot ziua 7 dar eu de astazi sper sa incep jap-jap.