Aspirante optimiste >20 ani (683)Felicitari Ylari!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Mihaela ma gandeam eu ca la voi e altfel, de esti revoltata...mi se pare corect sa ajuti in primul rand pe cei ce te ajuta....adica pe mama ta...iar la soacra..na...e maica-sa...o mai ajuta...dar iti dau dreptate...o ajuta din cand in cand, nu sa iti faca tie program in fiecare weekend, plus sa emita si pretentii!!!. La mine e bine, ca tot a fost un subiect despre soacre...a mea e in Braila, deci app 650 km distanta...mergem asa de vreo 3-4 ori pe an, cate 2-3 zile...si face soacra tot, noi suntem musafiri, plus ca avem program de vizite: la cumnata, la fini, la bunici...abia daca reusim sa stam si cu socrii putin.

diana 7+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Da a mea e la 40 km si trebuie sa merg in fiecare saptamana ca daca nu se supara ca e singura, si nu o baga nimeni in seama si chestii din astea. Doamne ar fi bine daca as putea sa il debarasez un pic de masa, nu zic o respect ca e mama lui dar lasa-ma frate in pace ca am si eu familia mea. Si plus de asta fata ei e maritata la 7 km si merge o data la cateva saptamani, dar eu cand plec de la soacra ea pune mana pe tel si ii spune mihaela iara era suparata, are ceva cu mine etc cu toate ca poate eu cateodata am problemele mele si nu imi arde sa o tin pe ea in brate.Si cand vrea soacra sa faca ceva fata ei o incurajeaza dar nu o ajuta ca sotul ei a pus piciorul in prag si nu o lasa si il suna pe fratesu adica pe sotul meu si ii zice lui, dute tu, fa tu eu de asta sunt suparata ca ma comanda altii, si cand am zis sa treaca casa pe noi a zis ca sunt 3 copii si se imparte la toti dar la treaba e doar unul.Hai ca nu mai zic nimic ca va inebunesc de cap.

Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

fetelor...sunt mandra de mine...mi-am facut curat in toata casa...au mai ramas niste amanunturi de facut...acum papa si dupa ma duc sa iau de la magazin ceva ca sa ii fac la sotul meu papica...e rau ca nu am congelator si tre ma car de fiecare data la magazin...dar lasa ca o rezolvam si pe asta...
va pusi pe toate...la mine spotingul e din ce in ce mai puternic...asta e...poate luna viitoare...

Vreau si eu un ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

fetelor imi palce subiectul cu soacrele la maxxxxim...eu cu soacra nu am mari probleme da oricum am o pata pe ea de mor...eu nici nu o sun nici nu prea ma duc in vizita

marea ei "pedeapsa"va fii cand o sa vina bebe si o savada ca nu o sa il las la ea. ea isi imagineaza ca imi creste copilu...da da...o las sa viseze cand o sa vada ea ca il vede cu portia sa vezi ce pisica blanda o sa fie. pe mine ma enerveaza ca e prefacuta.
noi avem noroc ca sotu e sg copil asa ca tot ce fac sia u e pt noi da oricum tot ma streseaza...am perioade cand mi-e ok cand nu o halesc

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +11

samburelul meu

Mergi la inceput

miha draga ...nu stiu de cati ani esti casatorita si de cati ani iti cunosti soacra...eu sunt cu sotul meu de 7 ani si de 4 ani suntem casatoriti...la inceput a fost teroare soacra-mea...si sotul nu zicea nimic,eu am tras o concluzie cu cat mai mult il bati la cap cu ma-sa cu atata mai mult ii tine partea sau se incapataneaza sa iti zica cum mi-a zis si al meu:"draga pai tu esti devina...nu stii sa te faci placuta si iubita in familia mea"...si soacra-mea are 43 de ani...
acum e mai bine,dar nici eu nu il mai bat la cap cu ea...ma mai atinge ea cate odata cu vorbele,dar m-am facut cam imuna la glasul ei...
si eu ma cer foarte rar din cauza lor cu sotul...si socrul e mai rau decat ea,si la barfe si la vorbe...
dar nu pot sa zic nimic...ca de multe ori ne si ajuta...
mi-e ciuda ca ei nu sunt ca si parinti mei,sotul se intelege super cu amandoi si cand are o problema,mai repede vb cu ai mei decat cu ai lui...
iar m-am intins..
miha nu te mai certa cu el pentru nimeni...nu merita...mai ales ca va iubiti...ai sa vezi ca cu tipul ai sa iti castigi si tu locul si ea va trece p locul doi...

Vreau si eu un ....

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Bella,Anca

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Mihacor imi pare rau de spoting, si legat de soacra o cunosc de 8 ani si de 5 sunt casatorita, la inceput era totul ok cel putin cat a trait socrul, acum am ajuns la concluzia ca el facea tot acolo si mancare si curatenie si la camp si o tinea si pe ea in frau.Ca de cand a murit el au inceput figurile astea. Chiar si dupa aceea nu vreau sa inteletegi prin ce am zis pana acum ca sunt rea dar m-am saturat sa isi bata cineva joc de mine. Eu am mers la ea cu toate ca sora sotului e mai aproape dar niciodata nu are timp si cumnata cealalta sta langa ea dar nu ii face nimic ca sotul ei vede ca nu are rost, adica o intelege pe ea si nu pe masa doar eu am ramas de proasta.A fost internata in spital doar eu am stat cu ea, a avut de mers la camp eu cu sotul, a avut de facut curatenie noi amandoi si cand mergeam peste o saptamana ne puneam mainile in cap de ce gaseam ca nu pastreaza deloc si eu nu suport atata mizerie si daca ii zicem ceva zice da ce am cacat in casa ce nu mai incapeti de mine. Si eu am facut o data, de 2-3 ori dar lasama in pace ca nu imi convine sa muncesc de dimineata pana seara si tu sa iti bati joc de munca mea. De asta au inceput certurile la noi ca nu vreau sa ii mai fac treaba, acum cand merg acolo ma duc la cumnata ca ea are un baietel de 8 luni si stau la ea, si sotul face ce are de facut.Cat despre copil nici nu ma gandesc sa il las la ea cand o sa il am ca imi e frica mie sa nu iau vreun microb eu de acolo de copil nici nu mai vorbesc abia atunci cred ca o sa pun piciorul cum trebuie in prag.
Na ca v-am zis toata povestea.

Mergi la inceput

miha te cred ca tie greu...si sincer si eu as face la fel...despre copil sunt de aceeasi parere cu tine...nici eu nu am sa il las nici la soacra si nici la mama mea...si nu ca nu as avea incredere in ele,ci pur si simplu vreau eu sa simt ca am copil...si eu am fost crescuta de bunici si sincer cat au fost in viata i-am iubit mai mult decat pe proprii mei parinti...si eu vreau sa isi iubeasca copilul meu bunicii...dar eu sunt mama si fabi e tata...noi pe primul loc...poate sunt egoista...
dar ce ma supara pe mine e faptul ca voi doi va certati...si e nasol...eu am hotarat sa nu ma mai cert deloc cu al meu din cauza altora...e greu ca nici el nu te intelege...ar trebui sa il pui in situatia ta...sa il obligi si tu sa ii ajutati pe ai tai si daca comenteaza sa ii spui ce ai de spus...o saptamana la ai tai o saptamana la ma-sa...pana se satura si el...

Vreau si eu un ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Miha, pai asta ar fi culmea..sa emita pretentii la a sta cu copilu! Dar stai linistita, ca nu o sa zica...pai la un copil trebuie sa ii faci de mancare, sa il ingrijesti...sa te joci cu el...daca ea "saraca" nu se poate intretine nici pe ea, si trebuie sa ii faceti voi toate cele prin casa...cum sa fie in stare sa aiba grija de un copil? Nici vorba! Nici eu nu l-m lasat pe Stefan la soacra...adica ea e ok, cand au fost la noi anul trecut au stat o saptamana, si m-au ajutat, nu zic, si eu si sotul mergeam la munca, si seara cand veneam acasa gaseam copilul ingrijit, mancare facuta...insa nu pot sa ma obisnuiesc cu ideea sa il las mai mult timp la ea..cateva saptamani de exemplu. Stiu ca soacra s-ar descurca, ca doar are grija si de celalalt nepot, ce e deodata cu Stefan...dar sa il stiu pe puiul meu la 650 km distanta....si nu e aici aproape, sa zici ca dau o fuga si il vad...poate la anul cand s-o mai mari l-oi lasa...nu stiu, sa vedem...oricum, mai zicea soacra cand mergeam la Braila: ei Stefane, ramai aici cu mine? la care Stefan: daca stau si mami si tati atunci raman si eu

diana 7+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Am incercat sa mergem si la mama dar suna masa si il intreaba de ce nu venim la ea si daca aude mama mai rau fac, sotul sta suparat si mama prefera sa faca ea treaba singura, de multe ori ii zic ca nu am nevoie de nimic ca ma simt prost fata de ea ca imi da si eu nu ma duc la ea sa o ajut.Crede-ma ca as vrea sa stau cu el nu sa mearga la mama el lucreaza ca agent comercial de luni pana vineri si pleaca dimineata la 6-30 si vine seara la 5,6,9 in cursul saptamanii nu ne putem bucura unul de celalalt, iar duminica la noi e program stabil biserica si somn pentru el dupa amiaza, deci ramane sambata si atunci daca mergem la masa sunt terminata, mi-am dat seama ca nu am cum sa il schimb, incerc sa nu bag in seama pe cat pot, oricum am hotarat ca nu fac nimic cand mai merg la ea, eu am fost la mai multi preoti si mi-a zis ca el e legat de masa si nu pot sa fac nimic ca ma lasa pe mine daca insist foarte mult.Stii de ce imi e ciuda ca eu acasa am curatenie si mancarica buna si tot face mofturi si cand merge la ea nu zice nimic suporta asa. Faca eforturi in ultimul timp si vorbeste cu ea la tel cand e plecat de acasa ca sa nu ma enervez eu.

Mergi la inceput