Aspirante optimiste >20 ani (683)Felicitari Ylari!
Raspunsuri - Pagina 12
Mihaelafalt spune:
Buna fetele.
Azi am fost la biserica, am dormit si cand sa ne relaxam si noi un pic la plimbare a inceput sa ploua.Noi suntem binisor, eu incerc sa imi iau sotul cu binisorul el incearca sa uite de cearta de ieri, il vad ca se straduieste oricum e foarte bine ca noi cand ne certam inainte stateam certati 3-4 zile nu vorbeam, dar ieri am tipat la el si i-am zis ca m-am saturat de soacra sa imi dea pace ca eu nu am nevoie de stres pe capul meu ca vreau copii si sa aiba grija cum se poarta el cu mine ca sa nu incep eu sa fac pe nebuna si vad ca a functionat, nu am mai deschis deloc subiectul despre ea dar e cat de cat bine, pana ce trebuie sa mergem iarasi incolo adica vineri sau sambata.
Feliciti imi pare foarte rau pentru pierderea suferita, sa iti dea DD putere sa mergi mai departe.
Lorena ce ma bucur ca te simti mai bine, abia astept vesti maine dupa ce iesi de la doctor.
Legat de nospa am luat si eu pentru dureri de cap dar nu prea si-a facut efectul si eu iau din alea mari de 80.
Va pup pe toate.
Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.
Mihaelafalt spune:
Diana foarte frumoase pozele, sa iti traiasca Stefan si sa dea DD sa ii faci o surioara.
Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.
PaulaFrida spune:
Neata fetele
Haideti la cafelutza
ati mai auzit persoane care sa vomite de la centrum materna?
eu iau asa:2 zile acid folic cu complex de vit B si o zii vit prenatala materna
am mai luat sambata dimineata si mi-a venit sa vomit,am baut un pic de apa si mi-a trecut
dar azi nu mi-a trecut senzatia de voma de la apa si am dat la rate
pe toate si va doresc o zii faina
_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
mihacor spune:
neata..
paula eu iau numai acid folic...deci nu stiu ce sa iti spun...dar de la vitamine si la sotul meu i-a fost rau de numa...
azi urma sa declar z37,dar cred ca incepe spotingul...pt inceput e maroniu...dar amvazut doar pe hartie cand am fost la pisu...
cred ca nici luna asta nu e sa fie...
si iar mi intarziat...eu deja nici nu mai stiu cand am perioada de ovulatie...tre sa imi iau niste teste de ovulatie ca nu mai merge...
Vreau si eu un ...
neliaCris spune:
Neatza!!!
Paula,depinde acum de om,sa nu le iei pe stomacul gol.
Eu inainte cu ceva vreme,probabil la nidatie am avut ceva stari de greata,acum vezi si tu daca continua.Dar de ce le iei?
Mie nici acum gravida nu mi-a dat sa iau vitamine.Iti lipsesc din corp?
Miha,sper ca sau mai lamurit lucrurile de cand te-am citit!Imi pare rau pentru Z1.
Cafea nu pot sa iau acum, trebuie sa plec la analize
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
lucianamoga spune:
Neata fetelor
Paula mersi de cafea , si din cate am citit pe aici cred ca in cateva zile ne aduci vestea dungata
Lorena ma bucur ca esti mai bine
Moni imi pare rau de urati
Eu declar zi 2
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
Monique77 spune:
Buna dimineata!
Haideti la cafea!
eu sunt inca racita bocna
dar am venit la serviciu...sa mai dau si altora.. :):)
glumesc, sper wsa nu dau virusi si altora
dar nici acasa nu mai puteam sa stau ca o luam razna
nu mai vreau sa fiu racitaaaaaaaaaaaaaaaaa
PaulaFrida spune:
Nelia am mancat inainte,nu le iau pe stomacul gol
le iau o data la 2-3 zile,in rest iau numai Acid folic
am mai luat inainte si nu am patit din astea
_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucianamoga Neata fetelor Paula mersi de cafea , si din cate am citit pe aici cred ca in cateva zile ne aduci vestea dungata Lorena ma bucur ca esti mai bine Moni imi pare rau de urati Eu declar zi 2 Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011! |
offff Luciiiiiii
si tu?
hai ca iar mergem mana-n mana luna asta
noi ne-am camaraderit asa:)))
lucianamoga spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
offff Luciiiiiii si tu? hai ca iar mergem mana-n mana luna asta noi ne-am camaraderit asa:))) |
Si eu Moni ...
Da , ne cam tinem una de alta ...sper sa fie de bun augur
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!