Aspirante optimiste >20 ani (683)Felicitari Ylari!
Raspunsuri - Pagina 11
Monique77 spune:
neata fetele
eu sunt racita cobza
n-am mai racit de 2 ani cred
ma dor toate alea, inclusiv burta, de la ciclu
in fine...
sper ca voi sunteti mai bine
va pup
alina_loca spune:
Buna dimineta fetelor....sunt in perioada de ovulatie, sau la o zi, doua dupa, am voie sa iau no-spa pt cap?...
Monique77 spune:
fetelor niste produse naturiste mai ceva ca inh plafar
cica si astia la plafar dilueaza tot
cei de pe situl asta: ei le culeg; prepara si vand
o prietena a luat ceva de la ei pt arsuri stomacale ; reflux esofagian cu care se lupta de ani de zile
in 1 saptamana n-a mai avut nimic
mi-am comandat si eu ceai de napraznic, tinctura de bran ca ursului
macar astea-s facute cu simtul raspunderii
ca nu mai stii in ce sa ai incredere
www.famabis.ro
felicityhope spune:
Buna,
Imi e f greu sa scriu din nou pe forum.Bebele meu s-a oprit din evolutie la 6s 4d.Au trecut 2 saptamini de cind am aflat vestea.Mi-a trebuit ceva timp sa functionez.Nu sunt inca ok,nici fizic si nici mental.Ursul m-a luat pe sus cu forta si am ajuns in Florida pt un citeva zile.Nu mi-a fost usor-as fi vrut sa stau in pat si sa bocesc.Ursul nu m-a lasat- m-a tirit pe ici, pe colo.Stiu ca nici lui nu i-a fost usor.L-am vazut cu ochii in lacrimi.
Nu cred ca voi intra pt o vreme.Dar mi s-a parut corect sa va scriu si voua azi,pt ca am reusit sa intru si sa postez si la odisee.
Va pup si va doresc reusite depline.
gabyv spune:
Felicity, imi pare rau orice as zice... stii... cuvintele sunt de prisos
Nospa merge si pt durerile de cap? Nu an mai auzit.
La mine nimic nou.
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felicityhope Buna, Imi e f greu sa scriu din nou pe forum.Bebele meu s-a oprit din evolutie la 6s 4d.Au trecut 2 saptamini de cind am aflat vestea.Mi-a trebuit ceva timp sa functionez.Nu sunt inca ok,nici fizic si nici mental.Ursul m-a luat pe sus cu forta si am ajuns in Florida pt un citeva zile.Nu mi-a fost usor-as fi vrut sa stau in pat si sa bocesc.Ursul nu m-a lasat- m-a tirit pe ici, pe colo.Stiu ca nici lui nu i-a fost usor.L-am vazut cu ochii in lacrimi. Nu cred ca voi intra pt o vreme.Dar mi s-a parut corect sa va scriu si voua azi,pt ca am reusit sa intru si sa postez si la odisee. Va pup si va doresc reusite depline. |
ofofof Felicity ce vesti ne dai....
imi pare rau....
offffffffffff
gabyv spune:
Da chiar Lore... Cum sta treaba?
Eu sunt la iarba verde, dar mai arunc si pe la voi un ochi
lorena_86 spune:
buna fetelor
azi a, dormit mult
acum m-am trezit
petele s-au oprit dupa utrogestan si maine o sa merg la dr
sper sa fie ok
pana la ora 9 seara nu va pot da vesti
va pup pe toate sper sa ne auzim cu bine
feli, imi pare foarte rau
ti-ai facut analizele de trombofilie ca din cate stiu eu tu ai mai pierdut o sarcina oprita in evolutie
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen