Aspirante optimiste >20 ani (683)Felicitari Ylari!
Raspunsuri - Pagina 10
kitty-27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv Kitty, dar daca ti-a iesit testul pozitiv ovulezi in 24-48 de ore, deci o sa aveti timp. Hai nu va mai certati mai bine, va iubiti Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
gaby..nu cred ca rezista outul meu pana luni seara...si mai ales ca le ia 10 ore sa ajunga la el...nici o sansa...asa ca nu-l iert...
ASPIRANTA LA BEBE
kitty-27 spune:
citat din mesajul lui gabyv aaa, kitty, pai..; asa mult lucra... |
da...este politist...si nu este in oras...este sef de post intr-o comuna alaturata...si cand se duce sta cateva zile...si apoi cateva zile acasa...
ASPIRANTA LA BEBE
Mihaelafalt spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kitty-27
da...este politist...si nu este in oras...este sef de post intr-o comuna alaturata...si cand se duce sta cateva zile...si apoi cateva zile acasa... ASPIRANTA LA BEBE |
Kity dute tu la el daca el nu poate veni, doar e vorba de o treaba de 10-20 de minute o sa isi faca el timp pentru tine. Asa mai iesiti si voi din rutina zilnica de acasa, eu daca as fi in locul tau la cat de mult imi doresc as fi in stare sa ma duc dupa el.
Astazi am fost la tara si m-am jucat cu nepotelul meu, o dulceata ce scumpel e imi vine sa il mananc cu toate ca m-am enervat cu soacra si am avut o partida de cearta cu sotul din cauza ei faptul ca l-am vazut pe el m-a mai linistit.
Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.
Mihaelafalt spune:
Mai fetelor ce faceti? Niciuna hai ca le cred pe unele dar toate aveti treaba sa o luam prin eliminare. Lorena tre sa se odihneasca, kity a plecat dupa sotul ei, lilimara sarbatoreste cu sotul tind sa cred ca toate sunteti la jap-jap doar eu sunt in relatii fragile cu sotul si nu ne arde de asa ceva, dar inca sunt cu uratii pe cap, poate maine scap.
Va pup pe toate si va doresc sa aveti o noapte buna si vise cat mai placute.
lorena_86 spune:
miha, scumpa eu acum sunt pe aici
imi pare rau ca te-ai certat cu soacra
las-o si vezi-ti de ale tale
sa te concentrezi pe bebe ca sa vina mai repede
eu mi-am pus utrogesta si vad ca nu ma mai doare burta si nici contractii nu mai am
ca azi am avut cateva contractii mici, efectiv imi simteam uterul cum se incorda
luni o sa merg la dr sa vad ce si cum
sper sa fie ok
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui lorena_86 miha, scumpa eu acum sunt pe aici imi pare rau ca te-ai certat cu soacra las-o si vezi-ti de ale tale sa te concentrezi pe bebe ca sa vina mai repede eu mi-am pus utrogesta si vad ca nu ma mai doare burta si nici contractii nu mai am ca azi am avut cateva contractii mici, efectiv imi simteam uterul cum se incorda luni o sa merg la dr sa vad ce si cum sper sa fie ok ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Ma bucur ca esti mai bine, stai cat mai linistita si nu te mai gandi la nimic rau, te rog frumos, ca acest o sa va dea putere sa mergeti mai departe, si nu m-am certat cu soacra ca eu nu am voie sa ii spun nimic ei, am interzis de la sotul eu ma cert cu el ca nu sunt de acord cu anumite lucruri si vad ca ea a luat-o pe aratura dar asta nu inseamna ca si eu trebuie sa merg dupa dansa.
elenusht spune:
neata fetelor! eu trebuie sa ma apuc sa fac de mancare! Sunt in Z 26, dar luna asta nu am sperante, chiar mi-am luat absorbante sa fiu pregatita! Va veni el si bebita!
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu !!!
vreau si eu un
kitty-27 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Mihaelafalt
Kity dute tu la el daca el nu poate veni, doar e vorba de o treaba de 10-20 de minute o sa isi faca el timp pentru tine. Asa mai iesiti si voi din rutina zilnica de acasa, eu daca as fi in locul tau la cat de mult imi doresc as fi in stare sa ma duc dupa el. Astazi am fost la tara si m-am jucat cu nepotelul meu, o dulceata ce scumpel e imi vine sa il mananc cu toate ca m-am enervat cu soacra si am avut o partida de cearta cu sotul din cauza ei faptul ca l-am vazut pe el m-a mai linistit. Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos. |
neata fetele!!!!
miha nu m-am dus dupa sot...nu am cum ...asta este...luna viitoare.momentan nu m-am ouat pt ca tot test pozitiv am si azi...
ASPIRANTA LA BEBE
dianalaura spune:
Neata fetelor!
Sper sa va fi revenit si sa fiti ok toate...oricum butoaie nu mai exista..
Eu ma pregatesc sa merg la botez...acum o astept pe mama sa apara, va sta ea cu Stefan cat noi suntem plecati.
diana 7+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
Poze