Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Walkiria, vezi ca am facut noi un tabel cu datele noastre de contact, te loghezi cu userul comun pe google si la Documente gasesti tabelul. Poti sa lasi acolo datele si va fi mai uosr, acolo avem acces doar noi si sunt toate informatiile intr-un singur loc.
Cat de statul acasa, te inteleg, eu toata sarcina cu Stefan am stat-o acasa, din motive de lipsa job. Am plecat de la o firma chiar inainte sa aflu ca sunt insarcinata, si apoi mi-a fost greu sa ma angajez, mai ales gravida fiind. Am avut noroc ca m-am angajat fictiv, astfel incat sa pot lua indemnizatie, dar de stat, am stat acasa. Am gasit forumul asta minunat si povestind aici cu fetele a trecut timpul mai usor, plus ca mai mergeam cu mama la tara sa o ajut prin gradina. Mai rau e daca trebuie sa stai toata sarcina la pat, stiu ca sunt unele fete care au facut si acest lucru sau il fac acum, e foarte greu, dar bebele merita orice efort.

diana 7+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Walkiria imi pare rau pentru vestile proaste
la noi in Bucuresti nu este frig acum, chiar este soare afara si am iesit in parc doar in trening toti trei......

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

irina - ce flacau mare si frumos ai tu acolo !! Un Picasso in devenire , imi place metoda lui de pictat, imi e familiara cumva!! Iar tu arati tare bine cu look-ul asta scolaresc, cu codite impletite!

walkiria - bine ai revenit! Asa sa faci, sa mai dai pe la noi, macar pt. un salut scurt!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Multumim, da...chiar un Picasso, mi-a pictat rochia, spatele si voia sa atenteze si la pereti. Noroc ca sunt niste acuarele care se curata cu apa:))

Cred ca metoda e raspandita in randul copiilor, un secret bine pastrat de ei si trecut din generatie in generatie

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Miereamara eu am vomat doar vreo sapt si ceva. Problema mea e ca sunt stricata la stomac in fiecare zi. Cateodata ies si de 2 ori afara. Si ma oftic ca am uitat sa mentionez asta la doc., iar acum ma intreb daca e de la sarcina ceva normal sau e din cauza viremiei. Ma mai duc abia peste 2sapt la dr de ficat.

Am tras un pui de somn si tar bine e.

Pup fetele

Bebita al meu iubit

Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 11+
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Va multumesc fetele ca va ganditi la mine, conteaza enorm.

Diana nu am stare deloc acasa, adica imi place o zi, doua, trei dar apoi cred ca as intra in depresie. Plus ca mai e vb si de banuti, e destul de imp orice venit acum ca avem niste datorii de care tr sa scapam pana in august neaparat si ne-ar fi destul de greu.

Asa am sa fac Brambu, promit

Bebita al meu iubit

Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 11+
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

super pozele Irina
cele de pe plaja sunt de curand facute???
ne faci "pofta" de plaja.........
eu abia astept sa vina si la noi odata vara ca m-am saturat de frig...........

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Ma inscriu si eu in clubul vostru,bbelinul meu are 7 sapt DPN 25 decembriedar ptr ca nasc prin cezariana am sa cer mai devreme sa nasc, as vrea de craciun sa fiu acasa.Acum sa vedem daca so putea.

am pus deja 2 kg pe minesper sa nu iau 26 kg ca in prima sarcina, incerc sa nu mai mananc atat de mult dar mie foame intr-una.Mi-am propus de la ora 6 seara sa nu mai mananc decat fructe si legume.
Am deja o buricaaaaaa parca as fi in 3-4 luni si sanii mi sau umflat foarte tare , pana la 9 luni or sa-mi explodeze.

Ce creme folositi ptr a evita vergeturile?????

Anita si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Baby r7, nu sunt pe plaja facute pozele, la plaja mergem maine.

Sunt la piscina complexului unde locuim, langa piscina e un teren de volei cu nisip. Cred ca sunt facute de vreo doua saptamani pozele. Aici este caaaald, mult prea cald.

Azi mi-a luat foc tigaia in care faceam chiftele, a sarit ulei pe ochiul de aragaz, moama ce m-am speriat, ardea cu niste flacari inalte, s-a declansat si alarma de fum...am aruncat o oala de apa peste foc, acum tb sa curat

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Bine ai venit Ane! Sarcina usoara si fara greturi.
Daca esti cu cezariana, sigur o sa nasti mai repede. Eu la Stefan am programat cezariana la 39 de saptamani, acum la bb2 va fi probabil la fel...deci prin 13-14 dec in loc de 20 dec. cat am DPN. Cu toate acestea, nimic nu e sigur, bebeii vin si cand vor ei, vara-mea de exemplu era programata la cezariana tot la 39 de saptamani, dar au apucat-o durerile la 38 de saptamani, era deja dilatata 6 cm cand a ajuns la spital...noroc ca era ziua si i-au facut cezariana de urgenta.

diana 7+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput