Dezbatem: Pro sau contra dublarii filmelor?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

IMPOTRIVA !!! Urasc filmele dublate !! Stimuleaza analfabetismul ! In primul rand filmul isi pierde din farmec daca nu are voci originale, apoi ne mai perfectionam si noi limba engleza, apoi nu uitam sa citim in limba romana. Nu suntem chiar atat de prosti incat sa nu stim sa citim subtitrarea. Dupa ce ca nu intelegem engleza marea majoritate , ncii sa citim nu ne mai lasa ? Chiar ne prostim de tot. Este o idee super proasta si sper sa nu se voteze. Pana la urma ar trebui sa se ceara votul populatiei !! Sunt foarte suparata de vestea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

cu ocazia asta am aflat si eu ca socaciu e parlamentar. a avut ceva activitate parlamentara daca pana acum nu s-a afirmat cu nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Absolut contra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

CONTRA!
Din toate motivele enumerate deja de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

L-am auzit pe Socaciu ca a lansat ideea in dezbatere publica. Eu nu stiu unde...stiti voi?
Si nu exista vreun mod de a afla domnul parlamentar ce scriem pe aici? O avea vreun blog, ceva? Pentru ca, dupa mine, parerea noastra, adica cei care crestem generatia care se va "bucura" de stupizenia aia de idee, ar trebui sa conteze. Stiu sigur ca, macar pana la un moment dat, Socaciu gandea cu capul. Poate-si revine.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Cred ca a vrut si dl. Socaciu sa iasa in evidenta cumva, ca mai mult despre doamna se scrie prin presa (desi nu tocmai magulitor uneori, vezi discutia Cristoiu-Turcescu).

Ma intreb insa de ce n-a gasit alceva de promovat / rezolvat in tara asta? Probabil asta-i nivelul lui; atata-l duce mintea, atata face. Tara arde si baba se piaptana (si in raspar pe deasupra).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Am auzit prin targ ca Socaciu(si nu numai el,ci mai multe nume din TV-uri) ar avea firmulite carora le-ar pica f. bine pt. afaceri operatiunile de dublare a filmelor.
Numai ce am auzit nume grele cu firme care au ca obiect de activitate filmele(!)ca ma si intrebam ce filme fac unii prezentatori tv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Total CONTRA!!! Nu mai are rost sa repet argumentele care s-au dat aici, sunt de acord cu ele. Dl. Socaciu bate campii! Iar daca e adevarat "zvonul" cu firmele, e cu atat mai grav! Ar trebui luat atitudine, eventual o petitie online sau ceva...

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

iata si petitia on-line !

http://www.petitieonline.ro/petitie/stop_legii_dublarii_filmelor_victor_socaciu-p56028047.html

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Total impotriva! Am semnat petitia.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput