Prietene la bine si la greu - 118

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Si nu imi place nici un nume de baiat, eu vroiam IRIS

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 23+ cu

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Si nu imi place nici un nume de baiat, eu vroiam IRIS

Firefly's shop

BLOGUL MEU

, bucura-te ca este sanatos, acum daca mai sta prin casa cu niste sosete roz sau mov nu o fi asa rau.

mami de Vlad (29.10.2009) si 13+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Hello, hello Mai prind si eu 5 min. dimineata pana incepe vanzoleala la serviciu...sa scriu 2 randuri.Bubulacul meu iubit e bine, papa si creste asa frumos, e neastamparat dar asa e de cand l-am nascut si ador energia lui, mi-o transmite si mie. Sa vad zic cat e de neastamparat?? Pai, acum 2 saptamani a venit dupa mine la bucatarie si de obicei sta si vorbeste acolo de zor, in timp ce eu ii pregatesc micul dejun, cu un ochi la el, desigur. Si cum statea el asa, i-a venit o idee: sa traga perna de pe scaunul din bucatarie. Perna s-a agatat de un colt si scaunul in toata splendoarea lui a picat fix pe degetul mare de la picior al puiului meu . Va imaginati ca totul s-a petrecut intr-o fractiune de secunda. El era incaltat cu sandalute.. In secunda urmatoare a inceput sa zbiere cum nu l-am mai vazut vreodata, nu stiam ce sa-i fac, cum sa-l calmez. Cand i-am scos soseta, am ramas masca: unghiuta de la degetul mare era deja neagra Pana la urma s-a calmat si curajosul meu iubit a inceput sa puna piciorusul jos si sa mearga incet incet. Spre seara deja uitase de incident si alerga in voie. Duminica asta unghiuta lui a cazut(fara dureri, simptome etc - noi am avut mereu grija si am curatat locul cu rivanol, zilnic) Mama a pastrat-o, cik sa vada cand o creste mare ce nazdravan era. Pff... cred ca o sa ne dea cu unghia in cap dar...anyway... In rest, toate bune L-am masurat si cantarit ca nu o mai facusem de cand avea 1 anisor, are 13 kg si 83 cm.Vreau sa pup toate gravidutele si sa-i spun Laurei sa fie fericita ca bebe e sanatos , ca el va sta f comod in casa si in hainute roz/mov si ca Dumnezeu i-a binecuvantat cu inca o minune, deci motive de butoi...eu nu vad deloc!!! Va pup pe toate, timpul a expirat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

sosit trici....acum mai trebuie asamblate....

mami de gemenasi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

sosit trici....acum mai trebuie asamblate....

mami de gemenasi

poze

Eu nu ma bag, astept sotul. Din schema vad multe, multe piese. OAre in cutie este bucata cu bucata?

mami de Vlad (29.10.2009) si 13+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

licu... las' ca poate face ionela fata si faceti schimb de hainute

mami de gemenasi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

licu , nu mai spune asa..e copilul tau...fata sau baiat nu conteaza...daca e sanatos asta conteaza...stii ce poti sa faci??? da hainutele alea cuiva care are nevoie.....o sa va descurcati f bine ..sunt sigura..haine oricum primiti ..stii ceva???mai incolo prin luna a7a sau a8a fa un baby shower..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

da,bucata cu bucata...eu am desfacut o cutie...
si eu astept sot pt montaj...si e ok pt ca am vazut ca are doar 70cm lungime

mami de gemenasi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Zmau stiti ce zice? mai facem un cupchil poate iese fata, sa aiba Amalia tovarasa de clamite. Sa il faca el, ca io pas. In rest, el e fericit dupa cum il vad, cred ca de fapt isi dorea un baietel, dar nu imi zicea mie. Acum la toata lumea zice ca o sa aiba pereche.

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
mai ales la gandul ca iar tre sa o luam de la capat cu enspe mii de cheltuieli...Daca era fata aveam fix de toate ca se nimerea fix si in aceeasi perioada nascuta, dar asa..iar de la capat cu de toate, de la sosete(care sunt toate roz sau albe cu roz, sau mov) pana la caciulite si combinezoane si hainute de iesit pe afara, carutu nu mai zic ca e roz, da ala asa ramane, ca suntem la fundul sacului cu bani.
Nu mai pun ca altfel le visam sa se alerge prin casa sa isi imparta fustitele, si clamitele, asa, unul cu trenulete, alta cu papusi, fiecare o sa fie cu preocupari diferite.

Lasa, il faci frate cu Rares ca si el umbla in casa cu lucruri roz, pe afara cu hainute rosii sau portocalii (mereu trebuie sa precizez ca e baiat ). Nu uita ca rozul a intrat in moda si la baieti !
Iar cu jucariile, sa il vezi pe Rares, pe langa joaca cu masinute isi mai pune dupa gat si margele iar pe cap e foarte fericit sa poarte cordelute.

Ultima suta de metri...

Mergi la inceput