Prietene la bine si la greu - 118

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Salutare!
Ne mai tineti minte? Piscotica si mama ei revin :) cu scuze multe pt lipsa totala, din motive neintemeiate, caci sunt convinsa ca toate sunteti cu timpul mai mult decat lipsa si copii alergaciosi si cu nevoi multiple.
Si totusi, ati forumit mult si frumos. :)
Felicitari gravidutelor!!!!! Sa aveti sarcini usoare si copii perfecti!
La multi ani sarbatoritelor si multe impliniri!
Magda, catre voi am un gand puternic de bine! Asa va fi! Va fi bine!

Nu pot sa cred cate gravidute sunt! Bravo fetelor! Bafta Danutule! Stii ca iti tin pumnii!

Ca sa fiu si eu un strop folositoare... am fost sa vizitam si ne-am si inscris la o gradi, ce mi-a zis tanti patroana:
- in prima luna sigur prinde vreo raceala, deci va sta acasa cateva zile :(
- sa nu ii invatam la olita, ci direct pe reductorul de wc, sa ii lasam sa se uite la noi cand stam pe wc si vor vrea sa incerce si ei...(eu i-am cumparat reductor, macar primul pas l-am facut...)

La ce m-am uitat eu cand am fost in vizite la gradi:
- distanta fata de casa
- curatenia, daca fac mancare acolo sau mancarea e adusa, si ce fel de mancare fac
- cati copii sunt in grupa si cate persoane ii au in grija
- la ce ora pot lua copilul cel mai tarziu
- daca au pediatru si asistenta

Pentru moment nu ma intereseaza optionalele, poate de la 3-4 ani incolo. Iar metoda pedagogica, hm, chiar nu cred ca are importanta acum, mi se pare mult prea mica. Daca aveti alte pareri si vreti sa le spuneti, chiar va rog mult sa spuneti.
A mea zgatie socializeaza chiar f bine, sper sa se adapteze bine si repede.
Incep munca pe 1 august :(( si mi se rupe inima de acum ca o sa o las, admir fetele care muncesc de ceva vreme!

Eu consider ca o gradi e mai ok pt pitica decat o bona, sper sa nu ma insel.

Nu mai stiu acum, a venit un tatic obosit si trebuie sa fug dupa el.
Va pup pe toate si pe toti puiutii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Seara buna

Nici nu mai scriu din urma ca am citit cand am apucat.

Licu, stii ce fain e cu baietel? Pe cuvant! Eu nu ma vedeam mama de baiat pentru nimic in lume. Sa mai spun ca luni de zile i-am spus "coca mea" ( a se observa femininul ) so continuam cu "draga mea coca" "coca scumpa a lui mami" etc. Ei, azi nu mi-as da baiatul pentru 10 fete ( e drept ca nici pentru alti 10 baieti). Stai linistita, ca patrinte nu prea te raportezi la ce are intre picioruse! Tu tot atatea bucurii, griji, tristeti, emotii etc ai sa ai! Si ai sa fii si soacra de nora. sanatosi sa fie ca amandoi iti vor umple viata!
Acu'ar fi culmea bebe 2 al meu sa fie fetita. La prima sarcina nu am procesat nicicum informatia ca e baiat. Ei, presimt ca daca mi-ar spune ca e fata m-as adresa "la masculin" ei. .
si FELICITARI !

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salutare la ceas de seara.
Va multumesc din suflet pt urari. Nu am net acasa...nu stiu care-i faza acu' am de la un stick al sotului. Sunt pe repede inainte ca se termina bateria la laptop

Vazut poze cu Sabi, David,Vlad, Lila...sigur am uitat pe cineva. Sunt restanta la pozele din vacanta a lui Monis...pe alea le savurez cu tati.

Eu stau toata ziua bot in bot cu zburlita. Nu ma lasa nici la wc sa merg...e umbra mea. Imi pare rau ca afara e asa urat, atat am visat la timpul asta petrecut cu ea. Oricum am iesit aproape in fiecare zi, luam toate leaganele din cartier la rand. Face tot felul de 'chestii': se 'demachiaza', se cocoata peste tot, danseaza la greu, se uita la fotbal(a dresat-o tac-su, cum vede fotbal la tv striga goooolll Are momente cand e asa incapatanata ca nu ma inteleg cu ea.

Licu, ce frumos sa ai fetita si baietel. Probabil ca mamicile de fetite se gandesc ca e usor ciudat sa ai beietel si invers. Dar asa cum zice si Ionela nu conteaza ce are intre picioare. Oricum cand e copilul tau e cel mai frumos, destept, etc etc Ce zice zmau?

Gabitza, Ema inca mai papa noaptea. Acu' realizez io ca putini copii mai fac asta...dar stau si ma gandesc daca papa un bibe la culcare 21:30 e normal sa nu mai pape deloc pana la 10 dimineata? Ea mai papa la 2-3 noapte si apoi pauza pana la 10. Deci stomaceul ia o pauza de 8 ore. Oare zic bine ce zic??

Gata. Se descarca bateria.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Laura, cred ca vei fi foarte mandra ca vei avea pereche !

Ultima suta de metri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Da, Many, intuitia mea nu m-a inselat. Sarcina asta a fost total diferita fata de cea cu Amalia, de la faptul ca mi-a fost mult mai rau, am mancat si poftit doar acrituri, e mult mai miscaret in burta si mai bataios decat a fost Amalia..Si se pare ca e cu cuc, de fapt s-a vazut ft ft clar cuculetul.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 23+ cu

Firefly's shop

BLOGUL MEU

deci pana la urma premonitia mea si nu numai a fost corecta...asa cum zicea si many....important e sa fie sanatos si sa vina la termen ; nici eu nu l-as schimba pe al meu fecior cu o mie de fete,dupa cum nici tu nu ai da-o pe Amalia pe o mie de baieti...tu vei avea bucuria de a vedea cum e sa ai o pereche mixta...asa imi doream si eu ,doar in ordine inversa (eu am fost cea mare la mine acasa ,dar mi-as fi dorit sa am un frate mai mare,dar a fost k si asa)

te si ...cand ne spui cum il va chema?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

gabitza ms de raspuns...eu nici macar de-astea nu i-am pus so far...ghimbirul,mai e din aceeasi grupa...

rezolvat cu trici?!

noapte buna ,tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

ghimbir ba,o singura data cuisoare...

si neata... pe saturate...in Bucuresti se pare ca azi e soare (acum este).
O zi frumoasa tuturor !

... trici se presupune ca vin astazi...
Floricik, la noi bibe de culcare e la 21,Dragos mai papa (trecut ) la 2-3 si apoi undeva la 6...la 10 suntem si cu micul dejun luat .
De aprox o saptamana suntem in faza de renuntare la bibe de noapte . Am observat(cu o singura exceptie,in rest mi s-a verificat in fiecre noapte) ca daca ii (le) dau sa pape la ora 20 cereale/musli cu LV facute grosut si nu cantitate mare si apoi bibe (210 ml) in patutla culcare la ora 21 ,Dragos nu se mai trezeste noaptea...prima trezire e la 5 dimi.Daca ii dau altceva sa pape la 20(iaurt,piure a fost intr-o zi,gris) se trezeste ... asa ca mergem pe cereale un timp

mami de gemenasi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Laura sa-ti traiasca Irisoiul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Avem trici

mami de Vlad (29.10.2009) si 13+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neata, eu si prin si pe langa butoi, nu ma pot obisnui deloc cu putoiul, si mai ales la gandul ca iar tre sa o luam de la capat cu enspe mii de cheltuieli...Daca era fata aveam fix de toate ca se nimerea fix si in aceeasi perioada nascuta, dar asa..iar de la capat cu de toate, de la sosete(care sunt toate roz sau albe cu roz, sau mov) pana la caciulite si combinezoane si hainute de iesit pe afara, carutu nu mai zic ca e roz, da ala asa ramane, ca suntem la fundul sacului cu bani.
Nu mai pun ca altfel le visam sa se alerge prin casa sa isi imparta fustitele, si clamitele, asa, unul cu trenulete, alta cu papusi, fiecare o sa fie cu preocupari diferite. Nu ma pot impaca de fel.

Singurul lucru care ma bucura nespus e ca e sanatos, dr. ecografist la care am fost e unul ft bun in zona , si mi-a placut tare mult cum l-a puricat timp de o ora, de la putzica la inimioara, plamani, si rinichi si toate cele. I-am numarat pana si degetelele de la maini. Am plecat linistiti de acolo ca e sanatos, si nu au aparut probleme de nici un fel.

Multumesc tuturor ca ma incurajati, stiu ca o sa il iubesc ca doar e tot copilul meu, dar eu voiam fata

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 23+ cu

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput