La teatru cu gradinita
Baietelul meu (3 ani si 10 luni) este acum la teatru cu colegii de gradinita (el este la grupa mica, dar merg toate grupele). Binenteles ca am emotii (i-o fi cald/frig, o sa fie pe faza educatoarea cand spune cand face pipi, o avea rabdare acolo, etc).Peste ceva timp o sa se organizeze si o deplasare la circ. Voi ce parere aveti? Nu sunt prea mici pentru astfel de activitati?
Eu nu prea vroiam sa-l las dar taica-su a insistat foarte mult si m-a convins. Oare am facut bine?( mai este si putin racit, ii curge nasul si cam tuseste putin)
Raspunsuri
Jackie spune:
Nu-ti face griji, cred ca va fi bine. Si eu am avut mari emotii sa plece copila undeva fara atenta mea supraveghere, dar pina la urma a fost bine. Teatrul si circul nu mi-au pus asa mari probleme cit gradina botanica. Mi-era tare frica sa nu se piarda de grup si cu greu am lasat-o, dupa ce mi-a plins disperata ca vrea si ea.
In schimb, la zoo nu m-am lasat convinsa cu nici un pret...poate la anu'.
Stai linistita si sa vezi ca se va distra bine!
alba spune:
Hai,mai mami,mai rilax ,ca o sa fie bine!!!
***Alba***
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=499&cid=78
2mami spune:
Si baietelul meu a fost acum o saptamana pentru prima data la teatru cu gradinita si are doar 3 ani si 3 luni. Se pare ca i-a placut dar s-a intamplat si ceva neplacut: a facut pp pe el si nu numai (in sensul ca facut in brate la una dintre educatoare ). Altfel, la circ l-am dus de anul trecut (nu avea inca 2 ani) si i-a placut f. tare, a fost f. linistit si a stat cu ochii mari aproape tot timpul.
Nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme, ei se distreaza f. tare la astfel de evenimente mai ales daca sunt in gasca.
Numai bine,
Simona
furni spune:
Cand v-am citit mi-am adus aminte cum a fost cand s-a dus fi-miu la teatru cu gradi prima data. Avea 4 ani (era grupa mijlocie) si cand l-am luat de la gradi, in ziua respectiva, l-am intrebat cum a fost si ce piesa a vazut. Si mi-a raspuns ca nu stie pt. ca s-a stins lumina si el s-a uitat numai dupa Doamna si copii de frica sa nu plece sa-l lase acolo. Am si ras am si plans cand l-am auzit.