Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(34)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zumzu/zumzu.jpg)
zumzu spune:
Ce idee geniala cu blogul, ca mereu se intampla sa stau sa cauttt in urma. Poate facem si o categorie de retete.
ms mult pt rapsuns cu medicamentul ala, nu mai stiu cum se numeste.
Nu intrebam pentru noi, eram sigura ca de la voi o sa alfu un raspuns
Ca tot vorbiti de kk dupa rotarixul ala Darius nu a mai facut niciodata ca inainte, si tot face cu un mucus asa. I-am facut toate analizele care se puteau face la kk dar n-a iesit nimic(decat rotavisrul din vaccin)
Legat de vase, noi am primit la botez un set de vase emailate pt bebe. Nu sunt nici plastic si nici nu se sparg. Sunt facute la sighisoare si sunt pentru dimensiunile lui-contine o oala, o craticioara, castronase si farfurioare.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
roxx26 spune:
ZUMZU, e vorba despre setul asta, nu? Si la mine sunt pe wishlist, dar tot aman in fiecare luna...
Am retinut ideea cu retetele, daca mai aveti propuneri le astept.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zumzu/zumzu.jpg)
zumzu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxx26 ZUMZU, e vorba despre setul asta, nu? Si la mine sunt pe wishlist, dar tot aman in fiecare luna... Am retinut ideea cu retetele, daca mai aveti propuneri le astept. _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina Botezul Catalinei |
da, chiar culoarea asta o avem.
lasa ca mai aveti un pic pana la diversificare, mai pot sa astepte
![](icon_smile.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/missmj/missmj.jpg)
missmj spune:
Ca tot suntem la capitolul sondaje si uriozitati...am si eu o CC (Curiozitate Carmeniana ). Cum v-ati cunoscut soatele ? Pentru ca si soatele sunt o piesa importanta...fara ele nu eram aici sa vorbim despre minunile din viata noastra.
Incep eu...
Noi am copilarit la un bloc distanta, dar nu prea ne bgaam in seama, el fiind mai mare cu 4 ani avea alt anturaj. Cand am implinit eu 16 ani am rugat-o pe mami sa ma lase si pe mine sa dau bairam,cum era atunci, ca am crescut si eu mare...sa invit si cativa baieti sa ma laud si eu la fetele din clasa
.Noi nu prea ne sufeream reciproc...el pana atunci ma considerase o copila, ma trata cu indiferenta si de fiecare data cand ma alaturam si eu grupului lor la o terasa sau un parc ... incepea sa comenteze ca ce cautam noi "mucoasele" cu ei...ca ei erau barbati dom'le...aveau 20 de ani.Ma rog, printre invitati a fost si viitoarea soata.Deja aveam 16 ani, incepuse sa puna ochii pe mine, imi dadusera si mie formele de femeie in devenire...nu mai eram copila oarecare din spatele blocului care sarea coarda si juca sotronul si elasticul toata ziua buna ziua.Si cu o bere la bord i s-au aprins calcaiele dupa mine...m-a luat la dans...si pe un blues m-a sarutat.Eu nu mai avusesem vreo relatie pana la el...doar asa baieti cu care m-am pupat nitel pe gura.Si m-a dat pe spate rau de tot...eram topita
.M-am laudat la toate prietenele ca m-a sarutat cu limba dom'le nu asa oricum !!!A doua zi iar ne-am vazut pe afara...am iesit la o terasa, un bun prieten de'al lui a zis ca ne cununa el, ca suntem frumosi amandoi, chestii d'astea. Si uite asa a trecut vremea si noi tot impreuna eram.In weekend stateam mai mult pe la el, m-am apropiat si de ai lui.Usor , usor mi-am mutat lucrurile la el, pe la 19 ani stateam mai mult la el, eu cu scoala, el cu un serviciu prost platit, mai ne dadea mama de un suc, il ajuta pe tacsu la una alta ca sa ne dea de o inghetata.La 20 de ani deja ne mutasem singuri,aveam si eu serviciu, si el unul mai bine platit, am inchiriat un apartament la Obor.eram tare mandrii, gateam impreuna, facem nebunii toata ziua, a fost tare frumos. Ne-am luat si masina, eram in al 9-lea cer.tare mandrii ca reusim noi singuri un lucru al nostru.La 21, respectiv 25 ani, ne-am angajat la aceeasi firma, acelasi program, ne placea tare mult.unii ar zice ca nu e bine, ca prea mult timp impreuna strica...uite ca noua ne-a priit.In 2 ani am plecat amandoi pe un vas de croaziera...la munca normal ! Am strans ceva banuti, ne-am intors, ne-am reangajat la aceeasi firma, dar de data asta la Constanta ! Ne-a mers foarte bine si acolo, si am reusit de am dat avansul la apartament.Si uite asa ne-am ales si cu casa anul trecut.Si ne facem si nunta singurei.Nici ai mei, nici ai lui nu au situatii financiare stralucite si a trebuit sa ne descurcam singurei mereu, dar noi suntem tare multumiti de ce am realizat pana acum. si cam tot ce ne-am propus ne-a iesit. Oricum, e un barbat extraordinar, fara el nu as fi putut face atatea.eu sunt cheltuitoare, visatoare,ametita...el este exact opusul meu...e foarte calculat si cu picioarele pe pamant...e scorpion, eu pesti, se intelege
.stie foarte bine ce are de facut si nu lasa niciodata de pe o zi pe alta. Deci, ne completam reciproc.
Nu am avut o poveste super romantica de spus, dar asa simpla cum este, este plina de iubire. Ne iubim foarte mult si ne respectam enorm.Intr-adevar nu mai sunt fluturii din stomac de cand aveam 16 ani si m-a sarutat cu limba , acum vorbim de dragoste adevarata ... ba chiar de cand a venit pe lume Andrei, ne iubim si mai mult ! Ma simt implinita si fericita !!!
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/missmj/missmj.jpg)
missmj spune:
fragrant super comunicatul de presa si vorba lui simo neaparat trebuie pus pe blog
tunde Doamne fereste ce sperietura ai tras !!! ptiuuuu nici nu vreau sa ma gandesc ce ai simtit ! bine ca nu l-a muscat !
bebelule nu cred ca ai ce sa ii faci...asa sunt unii copii, mai energici, altii mai plangaciosi, altii adorm greu , etc. Ma uit la ce diferenta e intre al meu si buba vecinei. Al meu doarme toata noaptea cu o trezire la 4-5 dim, a ei zici ca are ceas, la 2 ore se trezeste ! al meu sta singurel cu caruselul, cu ursuletii, cu manutele, etc... ma lasa sa imi fac treburile si cand incepe sa planga , incepe miorlait ca un pisoi. la vecina e taraboi maxim...pai cand incepe sa planga nu e chip sa nu o iei in brate...urla de zici ca se ineaca. Bebelusii sunt diferiti , ca si oamenii mari de altfel, fiecare cu personalitatea lui. stiu ca e usor de zis si greu de facut, dar multa rabdare !
Avti idee unde gasesc buchete pentru mine si nasa...la preturi rezonabile ?
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
lenuta8 spune:
Buna , fetelor dragi!!!!!!!
N-am disparut de tot din peisaj; doar am fost ocupata cu preg. de Pasti, musafiri, iar acum ne preg. intens de botez.
E bine Dolores ca din cauza CD-ului tau n-am dormit azi noapte? Am stat si v-am citit si recitit pana 5,30 dim. E frumos ce tsunami ai provocat tu in sufletul bietelor mamici nedormite? Eu cred ca tu te-ai ghidat dupa proverbul:¨Spune-mi cu cine te imprietenesti, ca sa-ti spun ce fel de om imi esti¨". Ce ti-ai zis in mintea ta:¨prietenele mele sunt istete, mamici super bune, dar ia sa vad cum stau la talentul literar ?¨ Si intre invelit o sarma ( ca de, te preg. de botez), un alaptat lui Kevin, mai trageai cu coada ochiului pe forum sa citesti creatiile fetelor. Nu-i asa ca te-am bunghit ?
Fata desteapta-mi esti matale!!!!!!!
Iar fetele slabe de corason s-au pus pe povestit, una mai frumos si mai emotionant ca cealalta !!! Si uite asa au aparut adevarate opere literare !Fetelor, de la mine pt. fiecare ! Sunteti extraordinare ! Mi-ati pus corasonul meu bolnav la grea incercare: m-a emotionat fiecare povestioara in parte pana la lacrimi !
pe toate!
Eu propun sa adunati aceste povestioare intr-o carte cu titlul : ¨¨SUPER MAMICI ¨-va garantez ca o sa aiba un succes mai mare decat ¨Supernane¨ a Irinei Petrescu.
Cu asa mamici talentate , cred ca ai vostri copii vor fi super dotati , de cum ies din pampers la Oxford cu ei.
Nu v-a ajuns un CD, acum mai lansati si un CC. Cred ca va puneti pe scris romane de dragoste de acum !
Fetelor, nu ma mai puneti sa pierd nopti, ca cine stie ce-oi pune in sarmalele de botez !!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Shines/Shines.jpg)
Shines spune:
Neata!
Haideti la
pozitia si costumatia o stiti..e obligatorie
sa aveti o zi frumoasa,a iesit soarele!
Buni Lenuta
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
Wudy spune:
Neata!
Multam` de cafa Simo. Eu fara tigari si fara cafea dar tinuta asa este, pijamalele frate sa traiasca!
Fetelor am o mare problema, fata mea hranita numai cu LM este super constipata. Nu iese afara decat cu supozitor. Aseara nici macar asa nu a iesit si plange mititica de ti se rupe sufletul. Se screme ca oamenii mari, strange pumnii, trage de hainutele de pe ea. Nu stiu ce sa-i mai fac si ce sa-i mai dau.
Aveti vreo sugestie, ceva?
Pediatra cica s-o zgandar cu termometrul dar nu merge, nu are efect la ea.
Astept sugestii, pleeeeaaaseeee!
Asta-mi mai lipsea si asa sunt suparata ca in ultimele doua saptamani nu a luat in greutate decat 200g, cate 100 pe saptamana si nu are decat 3 luni...deci trebuia sa ia mai mult.
Alina, mamica super fericita de Anais Maria.
pozici
"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
buna dimi!
RAMAN IN CONTINUARE LA COSTUMUL DE SCHIIAVEM1!GRADISOR AMARAT...BRRRR
Fragrant;WE LOVE TO!
WE LOVE TO!
WE LOVE TO ENTERTAIN YOU!!
fug la cetit
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andutza_B/Andutza_B.jpg)
Andutza_B spune:
Mneata! Simo, multumesc de cafea. Pijamalele cu Tweety, tigara si pozitia. Rugaminte: trimite si bomba, azi vin socrii pentru botezul de maine. Si de la nemultumirea legata de lipsa dungii la pantaloni au mai aparut inca vreo 486. Deci azi voi fi ca intre vulturi, presimt.
Am citit tot, v-as fi raspuns fiecareia in parte, dar ma apuc de curatenie, azi sper sa mai apuc sa va citesc, macar...
Spor la pregatiri fetelor cu botezul tot maine!
Ma bucur ca avem blog!!
Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)