Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(34)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui fragrant8

Comunicat de presa

...
=============
Mami de Sophic mic (16-01-2011)

“In the depths of winter I finally learned there was in me an invincible summer” (A.Camus)

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

hai ca sunteti tari rau
lipseste omu si va puneti p facut bloguri si alte nebunii.
Felicitari Roxx pt initiativa si pt ca te ocupi de el. abia astept sa vad ce iese in final.

frate...sunte TERMINATA!!!! vreau sa dorm iar asta mica are o energie in ea..de zici k a dormit 10 ore si e fresh. desi nu a dormit decat rep de 10-15 min la mine in brate..inr est, joaca
dati-mi idei ce sa mai fac sa adoarma..p bune de nu imi vne sa ii bag somnifere p vena poate asa am si eu parte de 3 ore de somn.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

AM HAINUTE LA BAZAR!!!

SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Bai..mi-ati un job,ai ?

ADMINISTRATIV..suna mai bine decat contabil si inspector HR

bv..comunicatul de presa e musai sa apara pe blog
hai ca sunteti tari

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Bebelu' . Colege de suferinta . MAcar noaptea doarme??Incearca s-o pui in alta pozitie, poate pe burtica. Si cu ,,stinsul luminii"(citire de la fete) ai incercat? Zic si eu
Mai lasa si pe cineva odihnit si cu chef sa o culce. Eu m-am prins ca daca-l pun la culcare la vreo 2,5-3 ore e ok. Chiar daca nu pare somnoros! il tin in brate, poate cu duda, poate plange putin apoi i se inchid ochii.
Tu bei cafea?
daca nu te ajuta ideile mele, macar citesti si te amuzi
l-am culcat de noapte pe K. asa vrea el azi. si fac unii pe scara un zgomot - se muta aici Eu m-am saturat de bloc!!! Pana in Suedia eu n-am stat niciodata la bloc!! Cel mult casa cu 4 ap in bv. Urasc blocul! mereu e zgomot. stau la parter, capataiul patului é pe zidul de la usa de intrare,stam la intersectie de 2 strazi, si mai sunt 2 usi pe scara care sunt trantite mereu de natiile astea de tarani. Vreau la casaaaaa!!! (mai ales mi-e grija ca-mi scoala piticul. s-a intamplat de cateva ori!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Foxu nu merge nimic. de la vaccin zici k i-a bagat energizante. nu mai doarme mai deloc.am incercat tot ce se putea.fara nici un rez.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

AM HAINUTE LA BAZAR!!!

SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Bebelu te rog mult spune-mi daca mai ai leganutul de vanzare si cum arata daca il mai ai! Daca vrei sa imi spui pe PM nu-i bai .pupici

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Bebelu;te cred ...esti epuizata la maxim.Eu fac istericale cand s prea obosita..o cert,o amenint...nu prea da rezultate.
Mai demult se dadea fenobarbital la copiii agitati..

Fragrant;super postarea cu comunicatul/Multumim pt compliment..ati observat ca avem body cu buburuza?ha?

Fluturas;fug la poze

Roxx;-talentato!ce esti!

Am tras azi o seprietura de am picioarele moi- inca

Am fost la cineva sa dam invitatie la botez..stau la padure..casa mare..doi dulai -cat vitelul.Lasati liberi prin curte.
Pe MARIO tot il manca in cur sa mearga afara in curte..am zis ca e periculos ..cainii mari,nu-l cunosc.
NNa..dehh..nu se putea cu El..marait si implorat...l-am lasat afara cu fata gazdei..
In 3 minute tipete sfasietoare..au sarit cainii pe el..
S-a speriat groaznic..s-a pisat pe El..Nu a fcaut niciodata asa ceva.Tati a vrut sa sara afara pe geam..sa-l salveze.
Bine ca nu l-au muscat.Asa m-am speriat de tremuram toata..nu-i lipsesc asemenea evenimente..si asa are destule saracul.
In 2 secunde am luat-o pe fifi ..jap in masina si am venit acasa..Aia saracii tot isi cereau scuze..nu am mai avut chef sa stau nici o secunda!
Eram speriata la maxim sa nu faca vreo criza...

culcus pufos!

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Fluturas;frumoase pozele..rochitele lui Clara sunt superbe amandoua!felicitari

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Am citit toate povestirile voastre...care mai de care mai emotionanta.
Acum sa va spun si eu povestea noastra.
Eu imi doream un copil de foarte mult timp...dar sotul meu, fiind un om foarte calculat, m-a convins ca cel mai bine e sa facem un copil dupa ce ne luam o casa, sa nu stam ba cu ai mei, ba cu ai lui, sa avem cuibul nostru. De vreo doi ani incepusem sa o iau razna, visam incontinuu ca sunt gravida, ca nasc, ba baiat, ba fata.aveam simtul matern foate bine dezvoltat. ma uitam cu jind la femeile gravide si la bebelusi pe strada. In vara anului 2009 am dat avansul la casa, era inca in constructie...in decembrie am semnat actele la casa si m-am si lasat de fumat...deja aveam in plan sa ne apucam de , mai ramasese sa ma consult si cu soata.Ne-am mutat in casa noua, am discutat si am cazut de comun acord ca vrem sa umplem casa, nu degeaba ne-am luat 4 camere.M-am dus la dr sa vedem cum facem pt ca eu aveam cm neregulat, venea o data la 2-3 luni.Mi-a descoperit chlamydia si mi-a dat un tratament si mie si sotului.mi-a zis ca ori raman insarcinata repede, ori o sa dureze cel putin un an.Ne-am apucat de treaba in ianuarie, faceam test in fiecare luna, era foarte stresant, nu stiam clar cand sa o facem, daca am ovulatie sau nu....cm nu venea...era haos total.in martie a venit cm eram tare necajita.am hotarat sa nu ma mai stresez , sa nu mai stau cu picioarele in sus cate 30min dupa sex, etc, daca e sa fie, o sa fie.Pe la sf lunii mai incepusem sa mananc cam mult...pofteam cam des.am avut pofta de o salata de boeuf si am facut cat pentru 2 familii.dupa ce am terminat-o mi-a fost rau,in fecare dimineata cand ma spalam pe dinti era jale.nu vomam efectiv, dar ma chinuiam sa scot ceva.Sotul zicea ca e de la salata, ca mi s-a aplecat, dar eu am simtit ca sunt insarcinata...nu neaparat de la starea de voma si ameteli, pur si simplu am simtit, nu stiu cum sa va explic, eram atat de sigura, stiti sentimentul. i-am spus sotului sa luam un test, l-am luat ,m-am dus intr-o baie, si soata in cealalta baie sa faca un dus...tremuram toata, am asteptat cateva min si m-am uitat...am vazut 2 liniute si am inceput sa plang instantaneu si sa tremur.va jur ca nu mai stiam daca 1 sau 2 liniute inseamna ca e pozitiv.m-am dus si am luat din cosul de gunoi prospectul ca sa ma asigur.a iesit intr-un final si sotul din dus si i-am zis : o sa avem un bebelus !!! normal ca ne-am luat in brate si am stat asa o vreme...nu ne venea sa credem ca vom fi parinti. Si acum stam si ne uitam la el si nu ne vine sa credem ce a iesit din noi doi...din iubirea noastra. Ii multumesc in fiecare zi lui Dumnezeu pentru lucrurile pe care mi le-a daruit...sentimentele pe care m-a lasat sa le traiesc...

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Am reusit sa va prind din urma in sfarsit. Ce mi-a placut azi pe forum. Tb sa fug, s-a trezit Darius

Mergi la inceput